Влез

View Full Version : Обичам го...Объркана...

Mynichk0t0
04-02-2011, 21:13
Здравейте !
Аз съм нова тук и реших да ви пиша. Имам си приятел когото обичам. Аз съм на 15 а той е на 17.Проблема е там, че скоро се появи друго момче което страшно много ме обърка познавам го това момче от доста време аз преди го харесвах нищо особенно, но на скоро ми призна че УЖ бил влюбен в мен. Приятелят ми ме обича не може без мен както и аз без него не искам да мy причиня нещо подобно. От време на време се промъква в главата мисъл която се опитвам да прогоня .. Защо мисля за раздяла и за онова другото момче ? ... не изпитвам нищо към него имам го просто като приятел, но не и като нещо повече...Всеки един момент моето момче ми показва и доказва колко много ме обича.Как да избия тази мисъл от главата си ? ...Да спра да контактувам с онова момче ли ...да прекъсна всякаква връзка ...незнам какво да си мисля вече...Помогнете ми дайте съвети...Защото ще направя нещо за което ще съжелявам... А обичам приятеля си... А не искам да се разделям с моето момче нито пък да го лъжа за каквото и да било или да крия...Искам да му кажа всичко, но незнам как ще реагира...Да му обесня, че не искам да имам нищо общо с онзи другия и искам само него никой друг...А ако му кажа ако промени държанието си към мен... Незнам какво да правя ... ;[[[[[

BladeDancer
04-02-2011, 21:25
Най-добре спри да контактуваш с второто момче...
И спри с тоя шриф . Кво се опитваш да ни извадиш очите ли ?

Mynichk0t0
04-02-2011, 21:55
И аз съм на това мнение... ;x

djipsito
04-03-2011, 01:41
Спри да контактуваш с втория.
И не казвай нищо на гаджето си, рискуваш да почне да се съмнява в теб и ще стане кофти.

Nakadah
04-03-2011, 05:59
Сподели го с приятеля ти и ще го разрешите заедно! :)

GossipGir1
04-03-2011, 07:00
Спри контакта с другото момче.

Сама казваш, че обичаш приятеля си , че не можеш без него и не искаш да се разделяте. :) Когато спреш да говориш с другият и всичко ще си дойде на мястото :) Имах подобна ситуация и от личен опит те съветвам :)

balu4ka
04-03-2011, 09:45
Не знам как може да твърдиш,че не можеш без някой... след като мислиш за раздяла с него!
Ако обичаше твоето момче колкото твърдиш,дори нямаше да ти се прокрадват такива мисли!Просто си изясни нещата..

VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 10:11
Ако не си сигурна в себе си,a ти не си,спри да общуваш с другото момче.

nepowtorima
04-03-2011, 10:36
Ако обичаш някой и не можеш без него.. никога не би си помислила за раздяла, камоли и за изневяра..
Изясни си чувствата какво искаш.. и тогава ни разправяй, че обичаш гаджето си и т.н.

Righteousness
04-03-2011, 10:44
Зако днешно време взимате отношенията си помежду си като неква игричка? Зако си играете с чувствата си? "Обичам тоя, ама и оня е як, ама третия как ме кефиииииИиИИИи" Пораснете бе! От вашите игрички някой хора се нараняват и им остава белег за цял живот.

Mynichk0t0
04-03-2011, 11:56
Вече реших какво ще правя прекъсвам всякакви взаимоотношения с другото момче ... Няма да нараня приятеля си :)

sladur4etyYy
04-03-2011, 12:48
Вече реших какво ще правя прекъсвам всякакви взаимоотношения с другото момче ... Няма да нараня приятеля си :)

бас държа, че няма да издържиш да не общуваш с другия.

dream1707
04-03-2011, 13:01
Все едно слушам моята история.. дори и годините ни са едни същи .. само че, аз никога не съм си и помислялза за раздяла..
Това, което аз направих беше, да игнорирам другото момче .. сега сме само на здрасти по улиците и аз съм си перфектно с моя приятел.. и съм по-щастлива от всякога.
Съветвам те да направиш същото .. :)

Mynichk0t0
04-03-2011, 15:31
Благодаря ви !
Точно така ще направя никой друг не ме интересува освен приятелят ми... Прекъсвам всякаква връзка с другото момче...И ще мисля само и единствено за моето момче :)

Мерси много за съвета dream1707 :)

anonymous708973
04-03-2011, 15:42
Ако не си сигурна в себе си,a ти не си,спри да общуваш с другото момче.

Това е най-добрият и най-безболезнен вариант за всички.
Явно другият не ти е просто приятел, щом мислиш за раздяла. Повярвай ми, не се забатачвай сама, просто го отрежи, докато е време.

VampireLover3
04-04-2011, 02:50
Аз бях в същата ситуация, но при мен другото момче е от моя клас и беше много по-трудно да го "прогоня" от мислите си .. Постоянно ме следеше,пишеше ми,звънеше .. обясняваше ми колко по добре щяло да бъде ако сме заедно и как щял да прави еди си кво в началото се връзвах, но накрая и той показа своите рогца и си пролича, че иска секс. Един ден той сам ми каза,че нищо нямало да стане между нас. Така, че един съвет ако наистина приятелят ти те обича за нищо на света не го оставяй за някой дет е дошъл от не знам си чии задник да ти се обяснява в любов. :x

P.S- забравих да кажа, че и той има приятелка на която е изневерявал много пъти. :wink:

Mynichk0t0
04-04-2011, 17:32
Благодаря ви :)

Vasoto129
04-04-2011, 20:31
В никакъв случай не казвай на приятеля си,щом го обичаш не го наранявай и не се занимавай с другия. :) :) успех. :)

TeodorKoichinov4ever
04-04-2011, 20:54
Глупостите от сорта на "тръгни с втория, щото ако си била харесвала първия, нямало да харесаш втори" не важат. ^^ Разкарай втория, обясни му как точно стоят нещата и че няма как да сте заедно и не казвай на приятеля си за това, което ти се е случило, защото може да си помисли, че ти вече не го обичаш, да се отдалечите, да става все по - студен и по - студен към теб.. Просто обясни на втория, че нещата не стават, че си обвързана, че любовта ти просто не е той. Ако не го приема (има и такива диверсанти) , приеми по - груби мерки.

Mimushek
04-04-2011, 21:16
Давай смело и безотговорно, пък каквото стане. От много мислене и пресмятане нещата още повече се объркват. А и няма как никой да не е наранен, всички да са доволни и ти щастлива, така че усмихни се и не му мисли каквото трябва да стане ще стане

TeodorKoichinov4ever
04-04-2011, 21:24
Mimushek, не мисля.. Понякога безотговорни постъпки от този тип оставят сериозни последици и травми и душевно, и физически. Все пак момичето е опознало по - добре приятеля си, отколкото второто момче.

slimbo
04-05-2011, 07:10
на мен ми се е случвало подобно нещо и аз бях объркана, но накрая разбрах, че няма смисъл да мисля за него и реших ( забравих да спомена:аз тогава не ходех с др. момче, но го харесвах повече), че ще оставя нещата да се развият докрай и сега спрях да мисля и за двамата

selenaa15
04-05-2011, 13:59
Тва другото момче от колко време го познаваш и може ли малко инфо за него

elenchetooyy123
04-05-2011, 14:34
Ами имах почти същата случка..!! За да мислиш за него явно не обичаш приятеля си достатачно :( по-добре си дай почивка с гаджето си (ако те обича наистина ще те разбере) и реши какви са ти чувствата към гаджето ти и към момчето което ти е ПРОСТО ПРИЯТЕЛ! :)

DevilWish
04-05-2011, 16:09
Много си зле ;) :)
Ако нямаш чувства към 'просто познатият' ти, няма да се колебаеш дали да слагаш край на твоята връзка.Както и ако обичаш приятелят си няма да мислиш за край и тн.Не му казвай на приятеля си ,спри всякакъв контакт с новия, защото 100% е мимолетно.А ако наистина го харесваш - остави приятелят си вместо да го лъжеш ;)

VaMpiRKaTaaa
04-05-2011, 16:26
Не изпускай питомното,зада гониш дивото.

НЕ си заслужава.

yeeee
04-05-2011, 18:34
Най-добре спри да контактуваш с второто момче...
И спри с тоя шриф . Кво се опитваш да ни извадиш очите ли ?

не се ли пише Шрифт :д 8-) :lol:

По темата-остави другото момче просто спри да се виждаш и да говориш с него.Това е само временно привличане (увлечение) .. :)