Влез

View Full Version : Гадни подкожни пъпки

bonbona102
04-03-2011, 19:27
Знам ,че има много теми за това.Излезе ми една ужасна пъпка на носа до вчера ми нямаше нищо днес като се събудих гледам тази пъпка на носа си и не само тя и една друга на брадичката си както и около носа.Но тази на носа е като планина огромна какво ли не правих ,то не беше почистване с лосиони,почистване с тоалетно мляко утре на маска ще ходя.Вече се чудя на си купя ли онази четка НА Garnier.Пудра и фон дьо тен не ползвам защото знам,че порите още повече ще се запушат.И сега сигурно ще кажете:Тая не си е почиствала лицето преди и сега се чуди как да се оправи.Не е вярно всяка вечер си чистя лицето не мога да разбера как ми излязоха толкова много пъпки.

nomatterwho
04-03-2011, 20:01
На някои момичета им се появяват пъпки преди да им дойде. Или шоколад? Много могат да бъдат причините.
А ти не мий с лосиони и т.н., а мажи с кремове против пъпки. Аз си ползвам един от години и спряха да ми излизат пъпки от него, също така и като ми излезе пъпка бързо минава като я намажа с него. :)
И на мене много пъти ми се е случвало така. Даже като ми излезе пъпка по средата на носа или някъде другаде там и полудявам. И по брадичката са ми излизали. Т.е. под нея. Даже и така наведнъж и по носа и брадичката. 8-)

___mimity___
04-05-2011, 12:40
Aз имам същия проблем .. Наистина намалих със сладките храни,но те все си излизат . Мия си лицето само вечер и му слагам крем здраве :) Докато изчезне подкожната пъпка сигурно ще трябват седмици .. ПФФ писна ми !!
БТВ,някой знае ли как се образува ?? И с какво е по-различна от остналите :) Просто ми стана интересно.

FuckingFreak
04-05-2011, 12:50
По-различна е, че не премахваш мъртвата кожа от лицето си (не ексфолираш кожата) и си е нормална пъпка, просто не може да пробие на повърхността и да и се покаже бялото връхче.. Аз съм си пробивала със нагорещена игла, ама не си е оферта. Ползвай спирт, най-добре салицилов, той ще помогне най-горния слой на кожата където е пъпката да се забели и тя да се покаже на повърхността..

lqlq89
04-05-2011, 14:04
И козметичката ми ми ги пробива с игла, като е напарена кожата, разбира се. Ама у нас само не бих пробвала.

musiic
04-05-2011, 14:12
На някои момичета им се появяват пъпки преди да им дойде. Или шоколад? Много могат да бъдат причините.
А ти не мий с лосиони и т.н., а мажи с кремове против пъпки. Аз си ползвам един от години и спряха да ми излизат пъпки от него, също така и като ми излезе пъпка бързо минава като я намажа с него. :)
И на мене много пъти ми се е случвало така. Даже като ми излезе пъпка по средата на носа или някъде другаде там и полудявам. И по брадичката са ми излизали. Т.е. под нея. Даже и така наведнъж и по носа и брадичката. 8-)
А какъв крем използваш?

bonbona102
04-05-2011, 15:00
Аз ползвам ролончето Garnier pure avctivw.Вчера си го взех и на опаковката пише,че до 2 дни изсушава пъпките.Като си го сложих за пръв път пъпката леко спадна искам да видя какво ще е утре в други ден.Надявам се поне малко да е отминала защото имам концерт на който ще пея и не мога да изляза на сцената с пъпка.Сигурно ще ми кажете да си сложа пудра или фон дьо тен.Да ама нали те запушват порите и излизат още повече пъпки.

bonbona102
04-10-2011, 09:54
Край реших да си купя фоб дьо тен.Знам,че си противореча,но тая пъпка излезе преди седмица и няма подобрение а утре почваме даскало и не искам да ми се подиграват за 1 пъпка защото в моя клас има едни изроди дето на мен за 1 пъпка ми се подиграват а тези дето имат 100 пъпки и фон дьо тен нищо не им казват.Не,че съм няква дето иска винаги да я харесват,но просто ми писна от тя изроди