View Full Version : Кое е по-добре?Попитай или изкажи мнение!
DisturbiaV
04-03-2011, 22:04
Идеята за темата идва от един сайт (www.looksmash.com),където хора дават 2 или повече снимки и питат,кое е най-подходящо за даден случей.Та със сигурност има много хора,които се чудят кои тоалет,грим или аксесоар и искат още едно мнение.В темата ДА СЕ ПУСКАТ СНИМКИ,за да има визуална представа.
rosencetooo
04-04-2011, 03:36
Хмм.. темата не е лоша като идея ;) \:D/
LambOfGod
04-04-2011, 03:43
Аз най-добре си знам какво харесвам, така че няма да питам българите с какви сенки да отида на кафе или какви превръзки да ползвам...
Успех с темата... :)
TheBeliever
04-04-2011, 05:22
Аз най-добре си знам какво харесвам, така че няма да питам българите с какви сенки да отида на кафе или какви превръзки да ползвам...
Успех с темата... :)
И аз не изпитвам нужда друг да ми избира тоалетите или козметиката, които да ползвам, но има хора, за които чуждото мнение е решаващия фактор. За справка безбройните теми в този раздел "Харесвате ли тези обувки/дънки/чанта/whatever".
Естествено има и случаи, в които ти трябва мнение за неизползван от теб продукт, за чийто качества няма как да прецениш по опаковката. Тогава едно сравнение между предимствата на продукт А и продукт В от вече изпатили си потребители не е излишно.
Но стига съм спамила :)
Успех и от мен.