View Full Version : Какво да направя?
bebolino868
04-04-2011, 11:24
здравейте,аз съм момиче на 16 години и имам голяма нужда от съвет.Харесвам едно момче което е с 7 години по голямо от мен.Двамата сме приятели от дълго време и доста често се виждаме.В началото,когато се запознахме аз не можех да го понасям много ме дразнеше,но в последствие нещата се промениха.Още когато се запознахме той си имаше приятелка и аз станах много близка с нея,но когато скасаха започнах да изпитвам чувства към него.Всички ме съветват да му призная,но донякъде нямам смелост най-вече защото се страхувам,че мога да го загубя като приятел,а и защото с братовчед ми са много добри приятели.Сега той ходи с едно момиче,което е колкото мен и аз я познавам.Опитах се да го забравя,но не се получава. Ако може бихте ли ме посъветвали нещо?
Josefinne
04-04-2011, 12:28
Бъде готина и печена, но не предприемай нищо инвазивно, като признаване на чувства или директно да му скочиш, щом си има приятелка. Това не ти пречи да флиртуваш с него, за да му стане ясно, че го харесваш и ако реши - той ще предприеме следващата крачка.
VaMpiRKaTaaa
04-04-2011, 13:55
Намеквай му деликатно.
Излизайте по често.
Кани го на дискотеки.
Шанс почти винаги има.
nepowtorima
04-04-2011, 13:58
Изчакай ги да скъсат и тогава започни да се въртиш около него, да му намекваш - пък и няма нищо лошо да му признаеш, ако и той има нещо към теб той ще поеме инициативата..
sladyr4eto0
04-04-2011, 15:10
Сближи се повече с него бъдете неразделни!направи така че да е наясно с чувствата ти в смисъл сваляй го много деликатно и ще видиш как нещата ще потръгнат!
АЛОООООУ момчето си има гадже!!!!
.. когато ЕВЕНТУАЛНО се освободи можеш да му кажеш какво изпитваш и да изчакаш неговата реакция, но иначе е тъпо да му казваш след като знаеш какво е положението м ув момента!! :?