Влез

View Full Version : На 17,без гадже

DarkStar20
04-05-2011, 09:05
Здравейте.Значи проблема ми е следния:Вече съм почти на 17 а никога не съм имал приятелка.Дори не съм се целувал с момиче.Повечето ми приятели вече поне са се нализали с що-годе стабилна бройка момичета а аз все така съм си сам.Не мога да разбера какъв е проблема.Мога да кажа че съм пич,симпатяга,винаги съм чист,спретнат и с маркови дрехи.Не съм повърхностен и не си мисля че да се налижеш с няква или да я боднеш е смисъла на живота но след 2 месеца ставам на 17,а още нищо!Вече чак почва да ми избива на комплекси за малоценност :D .Не знам,може би просто не ми е дошло времето. Та както и да е въпроса ми е нормално ли е това и как мога да се харесам на повече момичета.

nepowtorima
04-05-2011, 09:14
може би просто не ми е дошло времето.

:)

BladeDancer
04-05-2011, 09:20
Здравейте.Значи проблема ми е следния:Вече съм почти на 15 а никога не съм имал приятелка.Дори не съм се целувал с момиче.Повечето ми приятели вече поне са се нализали с що-годе стабилна бройка момичета а аз все така съм си сам.Не мога да разбера какъв е проблема.Мога да кажа че съм идиот който пише по форуми и дава съвети на други хора, чистичък, грозен, без чувство за хумор.Повърхностен съм и не си мисля че да се налижеш с няква или да я боднеш е смисъла на живота но след 6 месеца ставам на 16,а още нищо!Вече чак почва да ми избива на комплекси за малоценност :D .Не знам,може би просто не ми е дошло времето. Та както и да е въпроса ми е нормално ли е това и как мога да се харесам на повече момичета.

anonymous708973
04-05-2011, 09:20
Проблемите може да са милион.

- Нещо във външния вид (моля те, провери в огледалото дали случайно нямаш мустаци!)
- Нещо в начина ти на общуване с момичетата. Може да си супер сладък пич, обаче да си "онзи недостъпният", когото никоя не заговаря, защото не знае как ще реагира.

Deni9688
04-05-2011, 10:06
Здравейте.Значи проблема ми е следния:Вече съм почти на 17 а никога не съм имал приятелка.Дори не съм се целувал с момиче.Повечето ми приятели вече поне са се нализали с що-годе стабилна бройка момичета а аз все така съм си сам.Не мога да разбера какъв е проблема.Мога да кажа че съм пич,симпатяга,винаги съм чист,спретнат и с маркови дрехи.Не съм повърхностен и не си мисля че да се налижеш с няква или да я боднеш е смисъла на живота но след 2 месеца ставам на 17,а още нищо!Вече чак почва да ми избива на комплекси за малоценност :D .Не знам,може би просто не ми е дошло времето. Та както и да е въпроса ми е нормално ли е това и как мога да се харесам на повече момичета.

ти и да искаш ти на сила не можеш да се харесаш на момичетата, ако някоя те хареса тя ще те обича такъв какъвто си .. има време ще си хванеш приятелка,когато най-малко очакваш !! :)

Bakemono
04-05-2011, 10:48
Ми... виждал съм симпатични пичове (аз съм мъжко!) дето пак имат маркови дрехи и всичко им е наред, но са си някак деца. Проблема предполагам ти е в това, че си на 17, но не изглеждаш на толкова. Попринцип, който търси намира, но ти явно не търсиш, а ако очакваш някоя на твоите години да обърне внимание на момче, което не прилича на мъж, значи ще мине време преди да я намериш, но не мога да кажа колко дълго ще чакаш, понеже на мен такъв тип момичета не са ми известни :) . На първо място - порасни. Просто не ти е дошло времето и не се притеснявай за такива неща, докато станеш на 18 си е напълно законно да излизаш с 7-8 клас момичета, които се чувстват малко самотни сред съучениците си :) . Извинявай ако не съм прав и си изглеждаш като 17-18 годишен, но ако не е такъв проблема, не знам какъв е тогава.

DarkStar20
04-05-2011, 11:19
Ми... виждал съм симпатични пичове (аз съм мъжко!) дето пак имат маркови дрехи и всичко им е наред, но са си някак деца. Проблема предполагам ти е в това, че си на 17, но не изглеждаш на толкова. Попринцип, който търси намира, но ти явно не търсиш, а ако очакваш някоя на твоите години да обърне внимание на момче, което не прилича на мъж, значи ще мине време преди да я намериш, но не мога да кажа колко дълго ще чакаш, понеже на мен такъв тип момичета не са ми известни :) . На първо място - порасни. Просто не ти е дошло времето и не се притеснявай за такива неща, докато станеш на 18 си е напълно законно да излизаш с 7-8 клас момичета, които се чувстват малко самотни сред съучениците си :) . Извинявай ако не съм прав и си изглеждаш като 17-18 годишен, но ако не е такъв проблема, не знам какъв е тогава.

Накара ме да се замисля.Ами аз си изглеждам като на 17,висок съм,брусна се... :D .Ама можеби още се държа като хлапак.Благодаря за съвета ще го имам предвид.