View Full Version : За Старозагорци MallGaleria
Transform
04-05-2011, 13:46
За тези които са ходили в новия мол,има ли намаления по магазините на мъжки и дамски дрехи?И по скоро Теrranova,Kenvelo,Sprider,New Yorker и други подобни марки?
скоро не сам ходила ама една моя приятелка ходи преди 2 дена и каза че в някакъв магазин не знам точно кой взимаш дрехи за 200 лева плащаш 100 нещо такова :D
Transform
04-05-2011, 14:22
ама за новия мол ли става въпрос?
скоро не сам ходила ама една моя приятелка ходи преди 2 дена и каза че в някакъв магазин не знам точно кой взимаш дрехи за 200 лева плащаш 100 нещо такова :D
Сигурно е Кенвело.
ама за новия мол ли става въпрос?
мда
the_best_f
04-05-2011, 17:49
Terranova и Sprider и в новия ли ги има?
LovelyGirl
04-05-2011, 18:02
Не.
Цените в стария мол са по-ниски.
Изобщо нищо няма, не ми харесва :(
днес мина по магазините в новия МОЛ но няма намеления. Другия месец сиг ще пуснат намалени стоки ама сега тъкмо излезе новата колекция.
JustForFun
04-06-2011, 18:58
В мол Галерия няма теранова.
Има промоция купуваш си дрехи за 200 лева, а плащаш 100 в Кенвело.
Провери в Ню Йоркър, Бершка.. Кроп Таун.. Сигурно там има :))
В Mall Galeria няма Terranova, но има Sprider.
Скоро излязаха новите колекции, няма как веднага да има намаление, може да има останали някои дрехи от по-стари колекции и те да са намалени.
За да не правя нова тема, може ли някой да ми каже някакъв автобус , с който се стига от стария Мол в Стара Загора до центъра , или направо до автогарата ?
За да не правя нова тема, може ли някой да ми каже някакъв автобус , с който се стига от стария Мол в Стара Загора до центъра , или направо до автогарата ?
От Парк мол до автогарата мисля, че няма директен автобус. До центъра стига тролей 1, автобус 13 ако хванеш тях може да спреш на Алана и от там надолу към автогарата. Има и други автобуси, но не знам кои номера бяха.
LovelyGirl
04-07-2011, 15:20
14, 22 и всички, които започват с 9 стават.