Влез

View Full Version : каде да я намеря ?

velikmitov
04-05-2011, 17:48
Преди си мислех, че всичките жени са еднакви и няма значение коя ще избера...само, че след като скочих от първа,на втора, на трета, че и после само за секс ги търсех, сега вече не знам, дали изобщо някога ще съм способен да си намеря една, дето да отговаря на всичките ми критерии ....най вероятно няма да мога ..Аз ли съм виновен, че ме отблъсква невежеството и слабата образованост ....Външния вид, има значение ...макар че съм се обеждавал могогократно за по-голямата вярност на нетолкова големите красавици

DreamForYou
04-05-2011, 17:56
Проблема ти е че търсиш перфектното момиче..което така или иначе няма да може да отговори на всички твой критерии.. Помисли си .. очакваш много от едно момиче, което може въобще да не съществува! Така че спри да мислиш за твойте принципи и се огледай.. може да намериш момиче, което да ти пасва..
Успех .. :)

BladeDancer
04-05-2011, 17:58
Ако обичаш момичето - то става перфектно за теб. Дано си научил нещо днес.

luda4et0o
04-05-2011, 18:01
гледай малко на около сигурен съм че ще намериш някого

velikmitov
04-05-2011, 18:12
Проблема ти е че търсиш перфектното момиче..което така или иначе няма да може да отговори на всички твой критерии.. Помисли си .. очакваш много от едно момиче, което може въобще да не съществува! Така че спри да мислиш за твойте принципи и се огледай.. може да намериш момиче, което да ти пасва..
Успех .. :)

Разбира се , че искам да е идеалната ...всмисъл, че намирам чар във всяка една по неин си начин, но все пак искам един ден децата ми да могат и да мислят.

Hilary_
04-05-2011, 18:16
Явно много си завишил "изискванията" .. :?
НЯМА перфектни хора, примири се и слез малко на земята! ;)

AllEyesInMe
04-05-2011, 18:21
Та да не си перфекен? Дори и да същестува перфектната, бъди сигурен, че тя няма да избере теб. Поогледай се наоколо за други, както вече ти казаха, и слез на земята.

DreamForYou
04-05-2011, 18:53
Явно много си завишил "изискванията" .. :?
НЯМА перфектни хора, примири се и слез малко на земята! ;)

Напълно съгласна.. и аз точно това се опитвах да кажа.. :)

FromAutumToAshes
04-05-2011, 18:54
Е под леглото провери ли :-o Ако си.. пробвай в килера 8-)

settingSun
04-05-2011, 19:35
Ако обичаш момичето - то става перфектно за теб. Дано си научил нещо днес.

xxpamzy
04-06-2011, 06:22
След на земята. Перфектни хора няма. Къде да я намериш ли? Огледай се .. Има толкова много хора .. Отиди, запознай се с някое ново момиче, покани я на кафе, може тя да се окаже перфектната за теб. :)

DqVoLsKoJeLaNiE
04-06-2011, 07:19
Както ти казаха, търсиш перфектната. Избери си един или макс два критерия и си търси момиче по тях. Ако искаш да е перфектна, може и да не я намериш. :) И да, когато се влюбиш в някой, недостатъците му се губят. Така че просто недей толкова да се съсредоточаваш в самото търсене, а в любовта.

Josefinne
04-06-2011, 07:22
Do the best - fall in love with yourself :D

VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 10:17
Разбира се , че искам да е идеалната ...всмисъл, че намирам чар във всяка една по неин си начин, но все пак искам един ден децата ми да могат и да мислят.
По твойта логика ти си идеален и си търсиш идеалната половинка.
Но нали си чувал,че идеални хора няма.
Нито ти си идеален,нито ще намериш идеалната..нито някой друг е идеален,нито пък децата ти ще бъдат идеални.Всеки си има недостатъци,независимо дали са малко дразнещи или много.
Въпросът е дали искаш и имаш волята ,зада ги промениш,защото стига да иска и да има волята всеки може да ги промени,и да промени самият себе си.

djipsito
04-06-2011, 11:37
Аз пък не мисля, че критериите са му толкова проблем. Всеки иска най-доброто за себе си и няма смисъл да се задоволява с малко.
Мисля, че проблема ти се корени в тва, че просто си приел повечето като сексуални обекти, без мозък. Опитвай се да ги опознаваш, никога не знаеш коя ще те изненада, може да е тази, която най-малко очакваш. Някои момчета просто НЕ ИСКАТЕ да дадете шанс някое момиче да ви покаже какво представлява.

Goddess
04-06-2011, 11:45
Отблъсква те невежеството и слабата образованост, а пишеш "кАде" и "Обеждавал" ??!! :-o