Влез

View Full Version : ДЮРЕКС PLAY ВИБРИРАЩ ПРЪСТЕН

chuiz
04-05-2011, 18:54
НЕ КОМПЕТЕНТЕН СЪМ!

Моля, кажете ми за какво се използва. На половия член ли се слага , по време на секс , след секс преди секс.

Вибриращият пръстен на Durex Play Vibrations е специално създаден, така че да ви осигури до 20 минути вълнуващи удоволствия! Лесно се включва и изключва и за да се забавлявате повече, можете да го пробвате с малко лубрикант.

Това е описанието за.

И даден лубрикант може ли да се използва в/у кондом.

gotinata1515
04-05-2011, 19:00
Вибриращ пенис-ринг. Лесен за включване, изключване и поставяне, този оригинален пръстен на Durex ще ви разкрие нови, невероятни възможности за забавление. Гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие за двама.

Може да се използва със или без презерватив. Ако използвате презерватив, пръстенът се поставя отгоре. Насочете вибраторчето нагоре, за да стимулира клитора на партньорката при сексуалния акт 8-)

mecho8888
04-05-2011, 21:03
Вибриращ пенис-ринг. Лесен за включване, изключване и поставяне, този оригинален пръстен на Durex ще ви разкрие нови, невероятни възможности за забавление. Гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие за двама.

Може да се използва със или без презерватив. Ако използвате презерватив, пръстенът се поставя отгоре. Насочете вибраторчето нагоре, за да стимулира клитора на партньорката при сексуалния акт 8-)

Кефиш ли се охлюв? :P

Gr0zDan0v
04-05-2011, 21:14
Кефиш ли се охлюв? :P[/quote]

:D :D :D

asasfdf
04-08-2011, 21:19
по погрешка бях взел такава кутийка вместо презервативите, които са по 4 в кутийка и с тату, и платих 10 лева на касата..пръстенът все пак реших да го използваме, но НЕ РАБОТЕШЕ, явно нямаше батерии. според мен е няква глупост, ама не съм пробвал и не знам. мислех да го върна, но ме мързеше, па и как да го заразмахам в билла, разопакован вече : D

SkylineDrift
04-08-2011, 21:48
по погрешка бях взел такава кутийка вместо презервативите, които са по 4 в кутийка и с тату, и платих 10 лева на касата..пръстенът все пак реших да го използваме, но НЕ РАБОТЕШЕ, явно нямаше батерии. според мен е няква глупост, ама не съм пробвал и не знам. мислех да го върна, но ме мързеше, па и как да го заразмахам в билла, разопакован вече : D

:lol: Как така ще ги объркаш,няма ли картинка на пръстена в/у опаковката? АахьХАЬХаххайаха :razz:

JustAdream
04-08-2011, 21:51

:lol: Как така ще ги объркаш,няма ли картинка на пръстена в/у опаковката? АахьХАЬХаххайаха :razz:
Пръстена не е в кутийка! И аз съм любопитна какво е изживяването с него и дали си заслужава.

LegaCalcio
04-09-2011, 12:03
бил падал, но не съм проверявал!

DREAM95
04-10-2011, 07:53
Кефиш ли се охлюв? :P

:D :D :D[/quote] :lol: