Влез

View Full Version : смешно ли е да се бориш за любов

anichka12345678
04-05-2011, 21:41
Има ли някой ,който да е обичал някой до такава степен ,че да се бори за него и за неговата любов или за неговото внимание.Сигурно изглеждам жалка в неговите очи,но още го обичам......

RoSKo0o0
04-05-2011, 21:54
Аз съм се борел, но не много. Не се е стигало до някакви жалки сцени. Но не смятам, че ти заслужава вниманието, ако питаш мен ;)

BladeDancer
04-05-2011, 22:10
За съжаление не ми се е отваряла възможност да се боря, защото всички които съм харесвал са ме смятали за идиот ( .. изненада), но ако има за какво да се боря бих го напавил.

nikitka_
04-05-2011, 22:13
..

Gr0zDan0v
04-05-2011, 22:17
Аз съм се борел, но не много. Не се е стигало до някакви жалки сцени. Но не смятам, че ти заслужава вниманието, ако питаш мен ;)

Напълно подкрепям!

Да се бориш и да даваш всичко от себе си - да!Но стигне ли се до там да се унижаваш... в никакъв случай!

!!!!!!

xinfamous
04-06-2011, 00:33
НИКОГА не трябва да се унижаваш или ДА МОЛИШ момиче! НИКОГА!
А ако става въпрос за момичетата,молете ни се и се унижавайте за нас,това ни харесва и възбужда. :)

xxpamzy
04-06-2011, 01:10
НИКОГА не трябва да се унижаваш или ДА МОЛИШ момиче! НИКОГА!
А ако става въпрос за момичетата,молете ни се и се унижавайте за нас,това ни харесва и възбужда. :)
:lol:

По темата: Да, можеш да направиш нещо за да те забележи, но да се унижаваш никога ;) Няма смисъл просто :)

christina98877
04-06-2011, 05:51
Има разлика межу това да се бориш и да се унижаваш. В живота нищо никога не идва на готово и попринцип винаги трябва да се бориш не само за обичта...но всичко си има граници : )

Josefinne
04-06-2011, 07:54
Да, случвало ми се е. Сега ми се ще да не го бях направила, защото беше без резултат, само се изложих и в неговите, и в чуждите очи, но тогава ми изглеждаше, че си струва риска. Сега повече се замислям дали си струва да се боря. Предпочитам да покажа на някой, че имам чувства или симпатии към него, пък той ако ме харесва, да идва, ако не - да ходи където ще.

VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 09:03
Да се боря да,но да стигна до там,да се унижавам или да ме унижават..никога.

s8y
04-06-2011, 09:25
И кога едно момиче се унижава заради момче, за да знам кога да спра 8-)

Josefinne
04-06-2011, 09:29

Унижението е вътрешно чувство, така че спри, когато почувстваш, че си минала границата, която себеуважението ти чертае.

VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 09:32
Като ходиш по дире му ,като се съгласяваш с всичко,което прави и правиш всичко,което поиска без се итересуваш от това,че се унижаваш.

s8y
04-06-2011, 09:34
Мерси.. :D Има още 5-6 метра до границата... Дано до тогава напави нещо... :?

nepowtorima
04-06-2011, 09:48
Аз съм напълно същата като теб авторке...
И аз мисля, че се унижавам в неговите очи, но уви.. така ще е за сега.
Всеки се бори за любовта, и за очаквания миг в който и той ще изпитва същото към теб..
Но понякога наистина няма смисъл и е по-добре да се спре..

s8y
04-06-2011, 10:01
Попринцип бих казала да бе, заради едно момче, като не ме харесва какво да направя?!? НО друго си е като попаднеш в такава ситуация, коренно ти се сменя гледната точка...

L1n4e7o
04-06-2011, 10:56
1 година....и не получих нито някъкво внимание...нито повече от ''приятелска'' любов....отказах се от него...но още година по-късно той ми каза, че е бил влюбен в мен тогава....и че още има чувства....и макар , че ми е слабост....и бях готова отново да се хвърля в прегръдките му...не го направих...всеки човек трябва да има достойнство :)

IQA
04-06-2011, 16:25
борила съм се да .. и то докрай .. но да се унижа - Никога ! Имай достойнство !

GuitarGuy
04-06-2011, 16:30
За съжаление не ми се е отваряла възможност да се боря, защото всички които съм харесвал са ме смятали за идиот ( .. изненада), но ако има за какво да се боря бих го напавил.

Такива да си гледат работата, нали? :P

_
Аз лично не съм се борел, поне не съм виждал смисъл.
А и на дали ще ми се наложи, познавам себе си. ;)

Feliz
04-06-2011, 16:56
Като прочетих заглавието на темата ти се сетих за това:
"- Бабче, аз ще се боря за любовта си. Няма просто така да им го дам. Няма да отпусна ръце, няма да се предам без бой!

- Момичето ми, знаеш ли онази любима игра от училищните празненства, когато трябва да се бяга около столовете, които са с един по-малко от играчите, а когато кажат стоп и музиката спре, всеки се старае да успее и да заеме стола пръв? Е, ти нали играеш точно тази игра, когато се опитваш да се 'бориш'. Защо да бягате двама или дори трима около един стол, да се опитваш да надхитриш съперничките си и да го заемеш първа, ставайки за смях на околните, да нервничиш и да се ядосваш? Огледай се наоколо - до стената има други незаети столове. Ти си вече голяма, зряла, време е да престанеш да играеш детски игри. "
Не съм се борила. :)

annabelJB
04-06-2011, 16:58
Амии бих казала, че да. При мен ситуацията беше друга-борих се за да запазя това, което имахме.. Когато дадох всичко от себе си се получи, но при втория път, в който той се предаде нямах и аз сили, за да се боря за каквото и да било... Бих казала, че все още връзката между нас е запазена, въпреки че не сме заедно. Таа според мен не е смешно, само ако има за какво да се бориш =)

nichiiq
04-06-2011, 17:03
Да ,борила съм се и му позволих да стигне до там ,до където никой друг не е и той не го оцени , продължих да се боря , започнах да се унижавам , както и него и така ... и отстрани си е било цирк ... ама т'ва ме научи , че на някой като не му пука за теб просто не му пука и няма смисъл . 8)

DevilWish
04-06-2011, 20:32
Не го прави ако очакваш, да ти се подиграва за това, че ти го поставяш на пиадестал едва ли не ;)

Nakadah
04-07-2011, 05:50
Да! Много се смея като някой се бори за любов!

BgHtH
04-07-2011, 07:36
По-скоро смешно е когато някой иска нещо и не прави нищо за да го получи.

kalpazanka
04-07-2011, 07:39
Ако ше е Пирова победа, мерси. Добре е да спреш в момента, в който осъзнаеш, че ако ще и на врата си да стъпиш, на отсрещния му пука на шнура.