View Full Version : Ии пак ПРЕСИИ..
christina98877
04-06-2011, 05:59
Всеки ден ли се изправяте с преса или примерно по 2-3 пъти седмично и с каква преса.... ?
Аз се изправям всеки ден с Ремингтон и почнах да се притеснявам да не си докарам някакви сериозни проблеми на косата...
Очаквам мнения..
Старая се да не я изправям всеки ден... От време на време се сплитам и я накъдрям, за да не стои грозно начупена.
Преди се изправях всеки ден и косата ми изтъня, намаля... Започнах да и правя подхранващи маски и какво ли още не само и само да я заздравя.
BaffaLsc
04-06-2011, 06:52
Ъ, не се изправям никога..
Даже не съм се изправяла през живота си.. :lol:
SuperBadSuperFresh
04-06-2011, 07:08
Ако се изправяш всеки ден,до една година,ще си с половината от сегашната си коса.Е,има си изключения,но тези момичета са късметлийки.
sunshine955
04-06-2011, 07:31
Каква ти е пресата ? Защото и аз ще си зимам ремингтън и след малко тръгвам ;дд :)
titinkaa
04-06-2011, 07:39
не се изправям всеки ден,в седмицата 1 път,а когато не съм на у-ще изобщо не я изправям.Много си я пазя тая моя коса,какви ли не маски съм й слагала и домашни и професионални и всякакви само и само да не ми се изтощава.Предпочитам да се издухам с четката отколкото да се изправям,макар че и сешоара не е кой знае колко безобиден към косата.
Имам една приятелка,която от 14 годишна всеки божи ден се изправя и косата й накрая на краищата вече е оредяла.
Изправям я веднъж седмично само ако има нужда.Попринцип косата ми е права, но се случва да се начупи и единствено тогава дърпам с пресата. :) Често си правя вафлички в корените, за да стои косата ми по-обемна.
Ъ, не се изправям никога..
Даже не съм се изправяла през живота си.. :lol:
Passionate
04-06-2011, 09:27
точно 2пъти в седмицата :lol: , но понякога само 1 път в седмицата
Пресата ми е Bellissima Mini MC210. Много ме радва. Като цqло не се изправqм постоqнно.
LovEsIckk
04-06-2011, 12:10
Косата ми попринцип ВЕЧЕ е права,само в краищата доста се начупва.Изправям се всеки ден,защото стана ли сутрин от леглото - краищата ми пак не мязат на нищо.
Винаги съм си мислела,че е от пресата,но дори и след изправяне при фризьор,пак съм в същото положение.Примирила съм се..
zlatit0o
04-06-2011, 12:11
По принцип всеки ден, но напоследък през 1 ден, а като не излизам никъде изобщо не си я изправям. Дори повече я нося вързана.
asdfjkfkklsdlslf
04-06-2011, 12:17
Като съм си вкъщи не я изправям въобще, иначе я изправям веднъж както си трябва, след това я изправям само където се е начупила.
пресата ми е Belissima B100 :)
EsteticLoff
04-06-2011, 12:22
Mм попринцип около 2 пъти в седмицата, като се изправя 1 път и ми държи докато измия косата.. не е много къдрава, само в краищата. Даже понякога си изправям само бретона.. 8-) Иначе пресата ми е Браунн