Влез

View Full Version : ЛЮБОВ или ЛЪЖА ?!!!!!

asus1975
04-06-2011, 11:20
Моля Ви , помогнете ми , не зная какво става с връзката ми .. ще разкажа на кратко .. от 4 месеца имам сериозен приятел,към който съм се привързала МНОГО и мога да кажа, че започвам да го обичамм .. всичко беше невероятно .. излизахме всеки ден,ходехме къде ли не той ми говореше мнг милоо и непрекъснато се гушкахме и какво ли още не . . НО от 3 , 4 дни той не се интересува от мен толкова колкото преди .. по-важни са приятелите му , боулинга и картите .. оставаме за 15 20 мин на саме и непрекъстано се ръчкаме .. той е на 22 а аз на 17 .. какво да правя кажете ми лл :roll: :smt087

stigmata
04-06-2011, 11:30
Нищо не може да направиш,явно му е минал мерака от тебе!Попитай го него де,каква е причината,че не е същия?Да чуеш неговото обяснение.

TheBeliever
04-06-2011, 11:32
Медения месец свърши. Добре дошла в реалността.

Всяко момче, пък и момиче, се нуждае от време за себе си, време с приятели. Не е нормално да очакваш от него да игнорира всички останали и да се върти все около теб. Остави му лично пространство. Така ще цени повече времето с теб.

asus1975
04-06-2011, 11:40
да знам, излизамхме вс ден с приятелите му и беше вс супер , не съм имала нищо против да съм с тях,защото са мнг готини и печени ..сега се одръпва само ииии не знам :X

попитах го за чувствата му и той ми се разкрещя как може да то питам такива глупави въпроси . Каза ми,че мнг ве обичал ала бала . .

djipsito
04-06-2011, 11:45
Ти май почваш лека полека да се вманиачаваш нещо...
Не е въпроса да излизаТЕ с приятелите му и на теб да ти е ок в компанията им, а да го оставиш да излиза САМ с тях понякога, коч парти. Излизай и ти по женски с твойте дружки и не го мисли толкова. Не може постоянно заедно и нон-стоп да е гушкане и целуване, иначе ще си омръзнете много бързо.

SisiStrange
04-06-2011, 11:53
А ти защо трябва да седиш до телефона и да се самонавиваш, докато той се занимава с нещо друго или е с приятелите си? Защо просто, когато не сте заедно не се занимаваш с твоите хобита и не излизаш с приятелките ти? Така всеки от вас ще си има собствен свят, ще се развива и ще има още повече неща, за които да си говорите. В противния случай до няколко месеца вече няма да може да се дишате и ще се дразните един от друг постоянно.
ПП. Забелязала съм, че няма нищо по-дърпащо назад от обсебващото обвързване с някой друг човек.

umri
04-06-2011, 12:23
Не е въпроса да излизаТЕ с приятелите му и на теб да ти е ок в компанията им, а да го оставиш да излиза САМ с тях понякога, коч парти. Излизай и ти по женски с твойте дружки и не го мисли толкова. Не може постоянно заедно и нон-стоп да е гушкане и целуване, иначе ще си омръзнете много бързо.
Кой таа раждал теб, ма??

VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 12:33
Нищо не може да направиш,явно му е минал мерака от тебе!
НЕ се пише от теб,a по теб.
Колкото до авторката,дай му малко свобода.
Не го притискай толкова.
Когато иска ще те потърси.
Някак си не е удобно да е с компанията си и ти да му звъниш през 5минути.
Ще почнат да го ебават приятелите му,че е мъж под шехъл. :D

zay4e
04-06-2011, 13:18
Не искам да те плаша,но от опит знам,че толкова рязка промяна в един мъж се дължи на изневяра..... според мен 4 месеца не е кой знае колко много време ,че чак да си му омръзнала... просто мое мнение :-o

Lincheto
04-06-2011, 13:39
Нищо не може да направиш,явно му е минал мерака от тебе!НЕ се пише от теб,a по теб.

Охх ти ли си тръгнала да даваш съвети кой как да пише :Д

VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 13:42
Нищо не може да направиш,явно му е минал мерака от тебе!НЕ се пише от теб,a по теб.

Охх ти ли си тръгнала да даваш съвети кой как да пише :Д
ДА.Точно а3.

djipsito
04-06-2011, 14:18
Кой таа раждал теб, ма??

Оти ве бате 8-)

ivcheto0o
04-06-2011, 14:31
Дай му повече свобода.Както вече ти казаха когато не си с него излизай с приятелки или нещо друго,но не може постоянно да си с него(и с приятелите му ).

stigmata
04-06-2011, 14:53
[quote=stigmata]Нищо не може да направиш,явно му е минал мерака от тебе!
[size=9][b]НЕ се пише от теб,a по теб.
Хиляди извинения!Повече няма да се повтаря!

BaffaLsc
04-06-2011, 16:02
Единственият начин да разбереш какво става е да говориш с него и да го питаш какво не е наред, какво се е променило в тези последни 3-4 дни.. всъщност бих казала, че е нормално, защото както казаха, не може той все да е около теб и да е с теб във всяка свободна минутка, има приятели, трябва му време и за тях, и за себе си, имай търпение и говори с него..

IQA
04-06-2011, 16:23
подкрепям отговора на BaffaLsc

umri
04-06-2011, 18:22
Кой таа раждал теб, ма??

Оти ве бате 8-)
Да роди едно и на мен.

DevilWish
04-06-2011, 20:27
Съгласна съм.
само не разбрах авторката какво разбира под само се ръчкаме :shock:

asus1975
04-06-2011, 21:25
мерси за съветите :-)