View Full Version : В безизходица ??? (cry)
Bakemono
04-06-2011, 12:49
ЗДРАВЕЙТЕ :) Long, long, long story by me
Дано някой се навие да прочете и да ми помогне, но да не поства, ако не е прочел цялото. Ще ви бъда много благодарен... :smt022
Толкова много теми за любов видях за 2-3 дни и всяка ми приличаше по малко на моята история с единственото момиче, което съм обичал. Дайте да видим какво ще кажете за моята история.
Запознахме се в средата на първия срок в 9-ти клас... Безобидно запознанство и много, много случайно и странно, но и някак яко. Няма да давам подробности, че ще ви мързи да четете.
Такааам. 4-5 месеца приятели по стандарт... аз и казах, че я харесвам, тя ме отблъсна с най-баналното извинение. Аз уж го приех. Минаха се 2-3 месеца и след като постоянно се търсехме и се смеехме и всичко сладурско в едно приятелство, за което можете да се сетите + побой над улични котки на гребната база в Пловдив + разглеждане на въпроса "Защо маймуните в тая проклета ЗОО градина умират да барнат топките на друга маймуна" + всякакви забавни неща, НО без компания и почти винаги само 2-мата. Нейните приятели не ми харесваха, а тя 100% не би харесала моите затова и си останахме така с 2-3 общи приятелчета.
След една голяма кавка, след която бях решил да не се занимавам с нея тя ми каза, че ме харесва... после се почна трудното - десетки месеци (ех, колко много звучи) се опитвахме да наклоним летвата към едно от 2-те решения... да сме заедно или да сме приятели. Не беше просто, понеже се бях влюбил в нея, но се карахме постоянно, случвало се е 6 месеца да не си говорим, но после си наваксвахме толкова бързо, че все едно не сме се карали. Всеки си гледаше живота а приятелството ни си остана странно и аха аха да тръгнем и нещо се объркваше. Причината повечето пъти май беше в мен, така казваше и тя. Постоянно ме караше да ревнувам и после се правеше, че не знае за какво става дума :lol: станаха много глупости, но сме имали много хубави моменти.
Миналата година септември месец в началото ми се наложи да се извинявам за една от многото еднотипни простотии, които съм правил спрямо нея - псуването. Просто съм супер избухлив и когато сме в скайп тя се държи по-отворено и се вбесявах. :( Много съжалявам, че я обиждах и т.н., просто не мога да се контролирам от 2 години насам. Тя ми прости не 1 или 2 пъти.... НО ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ се здобрихме и ... решихме да излезем най-накрая на истинска среща и аз бях 10000% обеден, че искам да съм с нея след толкова много проблеми и глупости. БЯХ готов да зарежа всички проблеми, да бъда с нея.
Излезнахме и след толкова дълго приятелство и след толкова много къвги и щастие макар и не каквото съм искал... най-накрая си имахме нашата първа целувка и сериоооозен разговор относно нас. Да... тръпката беше много голяма и беше много трудно да направим тая стъпка, поне за мен. НИКОГА не ми е било толкова трудно да гледам момиче в очите, както тогава. Всичко изглеждаше розово. Предварително бяхме говорили относно срещата, което е глупаво, но след 3 години приятелство би било голям шок да се изненадаме на приятелска среща. Тя ми беше казала за пречките (както винаги и тогава имаше пречки: декември месец миналата година) и те бяха, че ще бъдем абитуриенти и ще държим и двамата по най-малко 4 изпита и почти е невъзможно да се виждаме както преди (а то няма смисъл да тръгнем, ако ще е по-зле от преди, когато бяхме само приятели). Получи се така, че макар срещата да си беше г/д добре (признавам, имаше и издънки, но не бяхме излизали заедно от повече от половин година и беше много трудно... след малко ще обесня защо), се наложи да чакам да помисли. Аз просто бях полудял от яд, че най-накрая бях сигурен, а сега пак ще трябва да чакам, но се съгласих. Минаха се празниците и явно е имало мрън мрън от мама, тате и роднини относно това, че тая година е най-важна..., че трябва да даде всичко от себе си и т.н. (само предполагам, но наистина съм 90% убеден) ииииии след 5-6 дни писахме... аз бях готов да кажа, че няма смисъл да тръгваме чак ся и то щом има чак толкова много да мисли (а, да. Тя също мислеше и за това дали да ми вярва ОТНОТО
:smt022 ) .. , когато тя ме изпревари и каза, че просто нямало време да си прекарваме по-яко от преди (казвам го с 2-3 думи, че сигурно ви е писнало малко от четене) и т.н., абе общо взето... няма да сме заедно. Така се върнахме пак на приятели, но ... не знам какво точно стана след това... аз просто бях полудял... стисках зъби и и пишех супер мило и приятелски, просто я търсех по-често :(, а нямах право чак толкова много да досаждам и тя... ми го каза за 1-ви път така директно... и после се омотаха нещата... почна да ми говори как съм прекалявал и т.н., не можело да и държа сметка и т.н. (ПРАВА БЕШЕ :( ) и аз и казах да не драматизира.... и от този ден насам (началото на януари) до днес не ми е проговорила...
Това беше историята... сега ще ви обесня за тая гадна болест "любовта"... Просто е... винаги сме имали по-специални чувства един към друг... може да е спирала за месец-два като сме се карали, но не сме спирали да мислем един за друг, поне преди. Обаче от последния път насам... просто много неща се промениха, може би защото се опитах да тръгнем.. или и аз не знам точно, тя не иска да говори с мен, опитах почти всичко за да я накарам да поговрим... пратих бест фр при нея да я помоли да се видим от мое име... понеже 1-во ме е срам да я погледна, 2-ро ако ми откаже ще откача и ще се закопая още повече... НО ТЯ... още в началото го прекъснала и казала "о не не не" или нещо подобно. Интересното е, че ме гледа както ме гледаше преди.... по същия начин, може да си въобразявам, но не съм я виждал да гледа така друг (може да звучи много самонадеяно, но наистина го мисля... ), не мога да ви опиша погледа.. просто е странен :( и много тъжен... преди беше много весел поглед, като я видех и започвах да се смея, но сега е различно...
Ако някой е прочел, бих се радвал да даде съвет... единственото, което не съм направил е да говоря с нея на живо очи в очи..., но е такова инато магаре, че шанса да спре и да ме чуе отива към 0-лата, а шанса да излезна още по-голям простак ако ме подмине като малка гара... е огромен..., понеже още я обичам, да... и съм и го казвал много пъти... обичам я въпреки всички простотии и караници и ако трябва пак да мина през всичко, ще го направя. Не ни остана много време, вероятно пътищата ни ще се разделят много скоро, затова искам да бъда приятел с нея до тогава... вече си взех поука и макар да си я обичам много, бих искал да сме си приятели и да ми остане хубав спомен като цяло, защото сега като се видим и ми стана страшно мъчно за преди... КАЗАХ И да ми каже, че не иска да я занимавам ако е така, а тя просто игнорира всичко, което и казвам, как да постъпя... наистина ли искам толкова много... просто си искам добрите спомени обратно... Знам, че и е добре и така... т.е. предполагам..., но този поглед и действията и като се разминем просто ме карат да размишлявам с дни по въпроса... Нямам нерви да го мисля повече... имали сме много чувствителни моменти като приятели, просто 3 години не мога да ги напиша на 2 на 3... Дано, някой е прочел. :smt022
Bakemono
04-06-2011, 13:10
А относно въпроса ми към вас... какво мислите за всичко това и... имам ли някакви шансове... а също така и дали се сещате какво може да проработи в случая. Който има идеи и е прочел всичко, нека критикува ако иска дори.. просто трябва да знам какво мога да направя и МОЛЯ ВИ, не ми казвайте "какво се занимаваш" или "откажи се"... Ще съм ви много благодарен 8-)
BladeDancer
04-06-2011, 13:23
Откажи се от това да бъдеш повече от приятел с нея. Тя си е решила и не те иска като гадже. Опитай се да оправиш приятелските отношения за малкото време което ви остава..
nikitka_
04-06-2011, 13:26
..
VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 13:26
Побой над животни?
..нямам думи..
А колкото до въпросът ти ,оставия малко време сама.
Не я притискай.
Нека тя те потърси като поиcка....
RaisedOnRock
04-06-2011, 13:39
+ побой над улични котки на гребната база в Пловдив
Пожелавам ти същото.Идиот...
побой над улични котки на гребната база в Пловдив
Майна умри от птичи грип или нещо по-мъчително там...... :)
Bakemono
04-06-2011, 13:52
Е, добре де... преувеличих за това с животните :D, но ме мързеше да обяснявам. Дълга история е и не ми се коментира... не ми пука кво ми пожелавате... Просто исках да прочетете... само 1 от постовете ми харесва :)
М... знам, че е мазохизъм, но така ще ме е яд много... смисъл аз мога и да спра да се занимавам с нея.. по-скоро да занимавам нея с мен, но тя не ми го казва... Понякога много ми се е искало да ми каже да я оставя за да не съжалявам по-нататък... но ако сега я оставя ще се чудя кой знае още колко дълго дали това, че ме гледа като преди т.н. не е означавало, че иска нещо... аз съм я оставил..., но при нея това да я оставя е по-скоро грешка. Не съм глупак, нито това ми са първите подобни проблеми, просто тя е различна... от статистическа гледна точка сте прави... не знам, просто дано някой успее да ме разбере преди да ми отговори и да е нещо по-полезно....
Иначе съм ви много благодарен за бързите отговори :)
А това за идиота... не съм казвал, че аз съм малтретирал, което и да е животно :x
VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 13:53
Майна умри от птичи грип или нещо по-мъчително там...... :)
И аз това му пожелавам.
Не.По мъчително ще е за него мацката да не му проговори никога.
ТОва му го пожелавам.
Как можах да го изчета...
Отговорът е между редовете, които си написал. Скарали сте се, и точно след скарването тя ти казва, че те харесва. Това е първият път, когато си показал, че си мъж и тя го е оценила. Не си се съгласил с нещо, ядосала те е, предизвикала е страстта и яростта в теб. Видяла е мъжа. Харесала те е, но в последствие продължаваш да се държиш като нещастник и да и позволяваш да ти се качва на главата. В момента си стигнал връхната точка като си започнал толкова да се натягаш и те е отсвирила окончателно. КАК МОЖЕ при един отказ да говори с теб ти да продължаваш да й се натискаш? Това НЕ Е мъжествено. Говори, че си отчаян нещастник, който не може без нея. Вече сте големи, но въпреки това предполагам, че дори не си я нае'бал...
Единственото нещо, което може и трябва да направиш, единственото, което има шанс да проработи е да я оставиш. Да спреш да й пишеш и да си намериш приятелка. Тогава ставаш ценен. Тя губи вниманието, любовта ти, спира да те притежава. Това има шанс да върне топката в твоето поле и ти да диктуваш правилата. Виж, ти си мъжът, ти си с топките и тестостерона, ТИ диктуваш правилата. Не тя, ТИ! Подсъзнателно ще се опитва да те контролира, но като не успява и двамата ще сте добре, но ако тя поеме контрола губите и двамата. Както вече си се уверил, де...
Най-добрият вариант е окончателно да я зарежеш завинаги, но знам, че това няма да стане... Ако ме послушаш няма да сбъркаш. Спираш да я търсиш и си намираш заместител, докато не те потърси тя, и след това филмът е друг.
Всичко друго освен това е обречено на провал. Ти си решаваш.
Bakemono
04-06-2011, 13:59
Откажи се от това да бъдеш повече от приятел с нея. Тя си е решила и не те иска като гадже. Опитай се да оправиш приятелските отношения за малкото време което ви остава..
Братле... нали това ти обяснявам. Не прочете ли... аз си я обичам още, но някак по-различно вече. Смисъл... предпочитам да съм с момиче, което не обичам, отколкото с нея (в момента)... сложничко е... Аз написах, че искам да си оправя приятелските отношения с нея. Знам, че те е домързяло да допрочетеш. Сори, че писах толкова много. Дано сега разбираш какво искам. Искам да разбера как при това положение да оправя нещата и да сме приятели.
Ма вии сметнете ква е путката да ходи да пребива котки,и двамата сте пълни трагедии.....
заедно със своя любим.............МЪКААА
Bakemono
04-06-2011, 14:13
Как можах да го изчета...
Отговорът е между редовете, които си написал. Скарали сте се, и точно след скарването тя ти казва, че те харесва. Това е първият път, когато си показал, че си мъж и тя го е оценила. Не си се съгласил с нещо, ядосала те е, предизвикала е страстта и яростта в теб. Видяла е мъжа. Харесала те е, но в последствие продължаваш да се държиш като нещастник и да и позволяваш да ти се качва на главата. В момента си стигнал връхната точка като си започнал толкова да се натягаш и те е отсвирила окончателно. КАК МОЖЕ при един отказ да говори с теб ти да продължаваш да й се натискаш? Това НЕ Е мъжествено. Говори, че си отчаян нещастник, който не може без нея. Вече сте големи, но въпреки това предполагам, че дори не си я нае'бал...
Единственото нещо, което може и трябва да направиш, единственото, което има шанс да проработи е да я оставиш. Да спреш да й пишеш и да си намериш приятелка. Тогава ставаш ценен. Тя губи вниманието, любовта ти, спира да те притежава. Това има шанс да върне топката в твоето поле и ти да диктуваш правилата. Виж, ти си мъжът, ти си с топките и тестостерона, ТИ диктуваш правилата. Не тя, ТИ! Подсъзнателно ще се опитва да те контролира, но като не успява и двамата ще сте добре, но ако тя поеме контрола губите и двамата. Както вече си се уверил, де...
Най-добрият вариант е окончателно да я зарежеш завинаги, но знам, че това няма да стане... Ако ме послушаш няма да сбъркаш. Спираш да я търсиш и си намираш заместител, докато не те потърси тя, и след това филмът е друг.
Всичко друго освен това е обречено на провал. Ти си решаваш.
Братле... съжалявам, че си толкова прав. Обаче има една подробност... точно когато си мисля така като теб побеснявам и я наранявам... да си мъж не значи, че трябва да нараняваш някое момиче. До някъде си прав, но всеки си намира майстора, нито съм п**ка нито лигльо. Прав си... не бих я оставил просто така. И да, прав си, не съм спал с нея. За приятелката също си прав и това го знам, но сега не ми се занимава, ще е след 2 месеца най-рано. Искам си я обратно като приятелка, като преди. Аз мога да си я обичам и като приятелка. Разликата не е голяма, може би е някаква платонична любов или там както и се нарича. Ако трябва да застана като мъж срещу теб ще се съглася за всичко, но нали ти казвам... не е чак толкова просто. С всяко друго момиче е много лесно... Примерно гледай това лапе вампирката и там тея дето ся приказват... такава не заслужава грам уважение... написах 10 пъти какво е станало и продължава, но това момиче след всички обиди и всички глупости от моя страна не ме е обидила нито 1 път и винаги е проявявала уважение, освен сега като ме игнорира, но има една подробност, която забравих да спомена :( Тя ми каза, че ако пак издъна работата и и наговоря простотии (да си мъж в скайп не е лесно, пък на живо не ме провукира) повече няма да ми проговори.... Но ме гледа странно, определено не ме мрази... как да постъпя ся ми обясни
Bakemono
04-06-2011, 14:16
Казах, че си го наосах за да не обеснявам... истината е, че видяхме едно коте и тя се наведе да го викне уж да го погали от една тераса слезна.. и аз принципно обичам котки и имам, но тя не ги харесвала :lol: 2 пъти съм я виждал да опитва да им разгони фамилията, но и 2-та пъти не успя... успокойте се и не ми пишете глупости. Просто спомените и за 2-та пъти си останаха и ги свързвам с котките и затова така казах. Повече няма да обяснявам.
ама недей са обяснява ве мърша
marin4itu
04-06-2011, 14:18
Толкова много време се лутате.. уж се харесвате, ама да си била помислила.. Тя ако искаше да е с теб нямаше да те мотае 3 години! Зарежи, човек, аз ако бях и приятелка нямаше да искам да съм с нея..
BladeDancer
04-06-2011, 14:19
Братле... нали това ти обяснявам. Не прочете ли... аз си я обичам още, но някак по-различно вече. Смисъл... предпочитам да съм с момиче, което не обичам, отколкото с нея (в момента)... сложничко е... Аз написах, че искам да си оправя приятелските отношения с нея. Знам, че те е домързяло да допрочетеш. Сори, че писах толкова много. Дано сега разбираш какво искам. Искам да разбера как при това положение да оправя нещата и да сме приятели.
Прочетох цялата тема споко. Ъм. Просто кажи че искаш да се видиш с нея очи в очи. Ако ти откаже... ем повече не се пробвай. Ако се видите очи в очи просто и кажи че искаш да си приятел с нея и тя значи толкова много за теб. Остави глупостите " аз те обичам ама ще се откажа от това само и само да сме приятели с теб". Тва тя няма да го разбере..
VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 14:24
не съм казвал, че аз съм малтретирал, което и да е животно :x
Сигуренли си?
Да ти докажа обратнотo?
^^Били сте само двамата с момичето,което надали е малтретирала беззащититните животни.Оставаш ТИ.Знаешли,че в USA,това се наказва доста сурово.ИМаш късмет,че живееш в тази измислена държава,без правила..
Bakemono
04-06-2011, 14:25
Толкова много време се лутате.. уж се харесвате, ама да си била помислила.. Тя ако искаше да е с теб нямаше да те мотае 3 години! Зарежи, човек, аз ако бях и приятелка нямаше да искам да съм с нея..
Ти да не мислиш, че съм седял и съм се молил да съм с нея през тея 3 години, просто е имало нещо повече от приятелство конкретно с нея... Аз наистина не искам да съм с нея. Просто ми е гадно да се подминаваме и ми липсва като приятелка... просто не знам как да я накарам...
BladeDancer както ми го казва... мислиш ли, че не бих се сетил. Ти ми говориш без да си изпитвал подобни неща на твой гръб... такива коментари по-скоро ме ядосват. Мерси за помоща, но наистина тези неща, които ми казваш съм се сещал за тях 20-30 пъти, не е толкова просто, трябва ми нещо... и аз не знам кво... иначе бих ли писал в този форум?
Bakemono
04-06-2011, 14:27
не съм казвал, че аз съм малтретирал, което и да е животно :x
Сигуренли си?
Да ти докажа обратнотo?
15 пъти обясних.... омръзна ми, прочети или спри да ме занимаваш с глупости... не съм правил нищо, на което и да е животно, просто така си го помнихме... така се казваше спомена един вид... за 3 години е нормално да си измисляш по-интересни имена да помниш... така го написах с усмивка на лице, но далеч не съм си представял как ритам котки.... престани наистина.... бъркаш човека.
VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 14:34
престани наистина.... бъркаш човека.[/i]
Тогава не дрънкай глупости,че не вбесяваш само мен.
Мисли преди да говориш.
Действията ти май изпреварват мисълта..
Bakemono
04-06-2011, 14:37
престани наистина.... бъркаш човека.[/i]
Тогава не дрънкай глупости,че не вбесяваш само мен.
Мисли преди да говориш.
Действията ти май изпреварват мисълта..
Четох една тема и ми стана готино и си припомних някои неща и ги написах малко наизуст без да се съобразявам кой как ще разбере какво съм написал. Сега да спрем с тая простотия, защото ме интересуват по-сериозни неща :)
Грешка напрай че ми се надъха на лично,и аз съм от плд кажи кога и къде да се срещнем ?
marin4itu
04-06-2011, 15:21
Ти да не мислиш, че съм седял и съм се молил да съм с нея през тея 3 години, просто е имало нещо повече от приятелство конкретно с нея... Аз наистина не искам да съм с нея. Просто ми е гадно да се подминаваме и ми липсва като приятелка... просто не знам как да я накарам...
BladeDancer както ми го казва... мислиш ли, че не бих се сетил. Ти ми говориш без да си изпитвал подобни неща на твой гръб... такива коментари по-скоро ме ядосват. Мерси за помоща, но наистина тези неща, които ми казваш съм се сещал за тях 20-30 пъти, не е толкова просто, трябва ми нещо... и аз не знам кво... иначе бих ли писал в този форум?
Ами значи и двамата сте се мотали.. Няма как да сте приятели повече, поне ще е трудно.. Понякога така се случва, приятел си с някого, влюбвате се, и после оставате само на здравей-здрасти.. Това е положението, изчерпва се.. Обаче ти не, знаеш си всичко, ами тогава защо искаш съвети? Че и се надъхва нашия на хората от форума.. :?
Братле... съжалявам, че си толкова прав. Обаче има една подробност... точно когато си мисля така като теб побеснявам и я наранявам... да си мъж не значи, че трябва да нараняваш някое момиче. До някъде си прав, но всеки си намира майстора, нито съм п**ка нито лигльо. Прав си... не бих я оставил просто така. И да, прав си, не съм спал с нея. За приятелката също си прав и това го знам, но сега не ми се занимава, ще е след 2 месеца най-рано. Искам си я обратно като приятелка, като преди. Аз мога да си я обичам и като приятелка. Разликата не е голяма, може би е някаква платонична любов или там както и се нарича. Ако трябва да застана като мъж срещу теб ще се съглася за всичко, но нали ти казвам... не е чак толкова просто. С всяко друго момиче е много лесно... Примерно гледай това лапе вампирката и там тея дето ся приказват... такава не заслужава грам уважение... написах 10 пъти какво е станало и продължава, но това момиче след всички обиди и всички глупости от моя страна не ме е обидила нито 1 път и винаги е проявявала уважение, освен сега като ме игнорира, но има една подробност, която забравих да спомена :( Тя ми каза, че ако пак издъна работата и и наговоря простотии (да си мъж в скайп не е лесно, пък на живо не ме провукира) повече няма да ми проговори.... Но ме гледа странно, определено не ме мрази... как да постъпя ся ми обясни
Тая ти е разкатала фамилията, после тя наранената... Не знам как ги разбираш ти тия работи. Искаш я обратно като приятелка? Да си близо до момиче, което искаш да разкъсаш от секс, пък да я искаш обратно само като приятелка...? Щом така мислиш действай както знаеш. Трябва да има и слаби на тоя свят, иначе няма да изпъкват силните.
Най-накрая ще се запознае с някой и ще го изчука на третата или четвърта среща. Дари си топките някъде, ако няма да ги ползваш. Може и смяна на пола. Тамън ще сте си най-добри приятелки.
Пич ти сам написа отговора или както каза един друг потребител преди мен " отговора е между редовете" . Ето Ако някой е прочел, бих се радвал да даде съвет... единственото, което не съм направил е да говоря с нея на живо очи в очи..., но е такова инато магаре, че шанса да спре и да ме чуе отива към 0-лата, а шанса да излезна още по-голям простак ако ме подмине като малка гара... е огромен..., понеже още я обичам, да... и съм и го казвал много пъти... обичам я въпреки всички простотии и караници и ако трябва пак да мина през всичко, ще го направя. Не ни остана много време, вероятно пътищата ни ще се разделят много скоро, затова искам да бъда приятел с нея до тогава... вече си взех поука и макар да си я обичам много, бих искал да сме си приятели и да ми остане хубав спомен като цяло, защото сега като се видим и ми стана страшно мъчно за преди... КАЗАХ И да ми каже, че не иска да я занимавам ако е така, а тя просто игнорира всичко, което и казвам, как да постъпя... наистина ли искам толкова много... просто си искам добрите спомени обратно... Знам, че и е добре и така... т.е. предполагам..., но този поглед и действията и като се разминем просто ме карат да размишлявам с дни по въпроса... Нямам нерви да го мисля повече... имали сме много чувствителни моменти като приятели, просто 3 години не мога да ги напиша на 2 на 3... Дано, някой е прочел.
В това , което копирах , просто отиваш при нея и и го казваш без страх. Кажи и , че ти е адски гадно без нея и че не можбеш повече така. Също , ако искаш де , и кажи че ще направиш всичко само за да си останете пак добрите приятели , които сте си били преди .
Най - важното е да и кажеш това ,което чувстваш и да бъдеш искрен.
Пожелавам ти успех и дано да съм ти помогнал :)
Bakemono
04-06-2011, 15:30
Ами значи и двамата сте се мотали.. Няма как да сте приятели повече, поне ще е трудно.. Понякога така се случва, приятел си с някого, влюбвате се, и после оставате само на здравей-здрасти.. Това е положението, изчерпва се.. Обаче ти не, знаеш си всичко, ами тогава защо искаш съвети? Че и се надъхва нашия на хората от форума.. :?
Ми момчето е уникално прост. Вампирката ме разбра, но в тоя форум също си има черни офце.
Ми.. не знам как да ти обясня, надявах се някой да е имал подобен проблем. Аз ако не знаех, че ще е трудно дали бих си играл да питам. Ми да, бяхме приятели, влюбихме се и продължихме да сме приятели 2 години и половина, защо да не бъдем пак... замисли се. От части си права, но съм мислил много много пъти, трябва ми някакъв план или нещо друго от човек, който е имал същия проблем. Наистина не искам да те обидя, благодаря ти за помощта. :) Освен това не сме се изчерпали... има нещо друго, просто не е логично да прави така ако и е омръзнало... много работи могат да са, само аз ли съм имал такъв случай :?
Bakemono
04-06-2011, 15:41
Тая ти е разкатала фамилията, после тя наранената... Не знам как ги разбираш ти тия работи. Искаш я обратно като приятелка? Да си близо до момиче, което искаш да разкъсаш от секс, пък да я искаш обратно само като приятелка...? Щом така мислиш действай както знаеш. Трябва да има и слаби на тоя свят, иначе няма да изпъкват силните.
Най-накрая ще се запознае с някой и ще го изчука на третата или четвърта среща. Дари си топките някъде, ако няма да ги ползваш. Може и смяна на пола. Тамън ще сте си най-добри приятелки.
Хаха... Ако беше за секса дали щях да бездействам 3 години... просто е няква специална в моите очи... само влез (сигурен съм, че си) в подраздел секс или так каквото е и ясно се виждат тези, които не понасям. Аз пак мога да си ги използвам като съм приятел с нея, нали се сещаш. Не знам... това, че уважавам жена не ме прави слаб. Разбиранията ти са малко нехуманни :D Но от една страна си прав и ще уважа мнението ти като няма да казвам какво мисля като цяло. Ми да, нараних я. Верно ме накисна хубаво и ми връща за всичко по по-гаден начин, но все пак ако видя някой да прави, каквото правих аз ще го разчекна ей така на улицата :) Не ми се коментира... Благодаря за мненията.
Според мен трябва да поговориш с нея очи в очи, а не да пращаш бест френд-овете.. ако те отблъсне я остави да помисли не и се натрапвай ! Така ще може да се осъзнае ако има чувства към теб .. а ако не .. се опитай да я забравиш ! Успех . .
ПП. : относно до котките – на мн тъпи места си я водил честно ! моя ако ме заведе на такова мястоо ...........
marin4itu
04-06-2011, 15:45
Ми ти остави момчето и просто да е, принизяваш се на неговото ниво, като му се надъхваш на бой..
Ами защо да не сте приятели.. ами защото такъв е животът.. няма как.. Знаеш ли колко по всястно момиче ще си намериш и един ден ще се чудиш как си могъл да хленчиш по тази..
Bakemono
04-06-2011, 15:49
Пич ти сам написа отговора или както каза един друг потребител преди мен " отговора е между редовете" . Ето Ако някой е прочел, бих се радвал да даде съвет... единственото, което не съм направил е да говоря с нея на живо очи в очи..., но е такова инато магаре, че шанса да спре и да ме чуе отива към 0-лата, а шанса да излезна още по-голям простак ако ме подмине като малка гара... е огромен..., понеже още я обичам, да... и съм и го казвал много пъти... обичам я въпреки всички простотии и караници и ако трябва пак да мина през всичко, ще го направя. Не ни остана много време, вероятно пътищата ни ще се разделят много скоро, затова искам да бъда приятел с нея до тогава... вече си взех поука и макар да си я обичам много, бих искал да сме си приятели и да ми остане хубав спомен като цяло, защото сега като се видим и ми стана страшно мъчно за преди... КАЗАХ И да ми каже, че не иска да я занимавам ако е така, а тя просто игнорира всичко, което и казвам, как да постъпя... наистина ли искам толкова много... просто си искам добрите спомени обратно... Знам, че и е добре и така... т.е. предполагам..., но този поглед и действията и като се разминем просто ме карат да размишлявам с дни по въпроса... Нямам нерви да го мисля повече... имали сме много чувствителни моменти като приятели, просто 3 години не мога да ги напиша на 2 на 3... Дано, някой е прочел.
В това , което копирах , просто отиваш при нея и и го казваш без страх. Кажи и , че ти е адски гадно без нея и че не можбеш повече така. Също , ако искаш де , и кажи че ще направиш всичко само за да си останете пак добрите приятели , които сте си били преди .
Най - важното е да и кажеш това ,което чувстваш и да бъдеш искрен.
Пожелавам ти успех и дано да съм ти помогнал :)
Всъщност ми помогна доста... смисъл аз и преди съм мислил за тези неща и явно съм ги казал наизуст... но наистина трябва без страх, а аз мисля прекалено много и ме е страх да не стане по-лошо... , но ако не рискувам да стане по-лошо ще си остане лошо завинаги, понеже дори да иска да се здобрим няма да ме потърси, ще ме гледа и ще ми прави знаци докато я потърся. И преди се е случвало и посме ми е разказвала. Не знам, ще видя дали някой друг ще каже нещо и ако не измислят нищо (ако никой не е имал моя проблем), когато усетя, че започвам да мисля отново за нея и за всички глупости... ще я потърся... може би....
RaisedOnRock
04-06-2011, 15:52
ПП. : относно до котките – на мн тъпи места си я водил честно ! моя ако ме заведе на такова мястоо ...........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bakemono
04-06-2011, 15:53
Ми ти остави момчето и просто да е, принизяваш се на неговото ниво, като му се надъхваш на бой..
Ами защо да не сте приятели.. ами защото такъв е животът.. няма как.. Знаеш ли колко по всястно момиче ще си намериш и един ден ще се чудиш как си могъл да хленчиш по тази..
3 години са много време... познавам я отлично... познавам се с тяхните и т.н. трудно ми е да приема да свърши всичко с приятелства и т.н. след като до сега все сме се здобрявали... Не знам... предавам се, вече написах какво реших.
Bakemono
04-06-2011, 15:54
Според мен трябва да поговориш с нея очи в очи, а не да пращаш бест френд-овете.. ако те отблъсне я остави да помисли не и се натрапвай ! Така ще може да се осъзнае ако има чувства към теб .. а ако не .. се опитай да я забравиш ! Успех . .
Да бе, това с бест фр беше много тъпо... Мерси :) :oops:
Bakemono
04-06-2011, 15:59
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1. Бяхме просто приятели!
2. Тя го предложи :D
не знам това кой го е писал, но съм го изтървал
TeodorKoichinov4ever
04-06-2011, 16:28
Минавам направо по темата, без да коментирам побоя над животни.
Та... остави я малко време и опитай ти сам да говориш с нея, дори по телефона (ако го имаш де), защото просто като пращаш сови до нея и обратно, тя ще си помисли "какво ще се занимавам с тоя страхливец, тва не е мъж, във всичко ще е така" без да знае колко ти е тежко... Ако и тогава не стане.. Не знам. :S Ако вече е минал почти месец от последното пращане на най - добрия ти приятел до нея, мисля, че можеш да опиташ или изчакай още малко. :) Поздрави и успех!
С момиче, което си опитвал да зарибиш не се става приятел.
GuitarGuy
04-06-2011, 19:39
Детската градинка... :smt064