View Full Version : Дайте ми съвет
JustLeslie
04-06-2011, 13:52
Здравейте!Може темата да ви се стори малко тъпа и скучна,но мн ще се радвам ако някой я прочете и ми помогне!Мерси предварително! ;-)
Ето я и моята история:Мн харесвам едно момче от моя клас,но и двамата сме срамежливи.Както се досещате,поради тази причина изобщо не мога да преценя дали той ме харесва или не.Той е мн красив и постоянно му се лепят момичета и го преследват и точно затова не би трябвало да има проблеми да си хване приятелка,но той сякаш не им обръща внимание и следователно е сам.Иначе мисля,че даже и да има нещо не би ми казал.А и двамата сме толкова различни във всяко едно отношение,нямаме общи приятели,обща компания,не слушаме един стил музика...как да разбера дали има нещо наистина или само защото аз изпитвам нещо и започвам да си въобразявам разни знаци на взаимност...!плс...знам,че е банално,но наистина имам нуйда от помощ! :(
VaMpiRKaTaaa
04-06-2011, 13:56
Не е най-важно да имате общи познати,обща музика итн.
Просто го заговори някой път и лека по лека се зближете.
Josefinne
04-06-2011, 14:55
Започни да флиртуваш с него, за да видиш как ще реагира.
SmilezZz
04-06-2011, 15:13
Просто си говорете повече...
Това,че нямате общи приятели или пък не слушате еднаква музика,не значи нищо.. Важното е да има за какво да си говорите... Другото е маловажно..
lubomirky
04-06-2011, 16:02
Просто си говорете повече...
Това,че нямате общи приятели или пък не слушате еднаква музика,не значи нищо.. Важното е да има за какво да си говорите... Другото е маловажно..
.. и да си прекарвате добре заедно.
Mimushek
04-06-2011, 16:19
Това, че нямате общи познатиали и интереси може да се окаже плюс в един момент . Дали те харесва само той си знае, за да разбереш и ти бъди по смела и уверена в себе си, допусни го до твоя свят, оня различния, може пък и да сте създадени един за друг кой знае. Знам само, че ако пробваш може и да съжаляваш, но ако не пробваш със сигурност ще съжаляваш. успех
TeodorKoichinov4ever
04-06-2011, 16:36
След като слушате еднаква музика, заговори го, говорете си за това.. Постепенно ще започнете да си говорите и за друго, лека полека ще се сбилижите.. Ако станете много добри приятели, според мен може да се стигне и по - далеч.
Това, че не се интересувате от едни и същи неща не трябва да е пречка. Все пак са казали, че противоположностите се привличат. Що се отнася до това дали той има чувства към теб - обърни се към най-добрия му приятел. Ако е свестен ще поговори с него без да те издава. От личен опит знам, че действа :) . Успех! :)
DevilWish
04-06-2011, 20:16
Не е най-важно да имате общи познати,обща музика итн.
Просто го заговори някой път и лека по лека се зближете.
Съгласна съм ;)
Cellmate
04-06-2011, 20:26
Ууу...общ клас...не е добра идея.
Заговори го! Или ти харесва да се измъчваш и да се чудиш харесва ли те, не те ли харесва бля, бля... Бъди малко по-решителна.
Deni9688
04-06-2011, 22:41
Това, че не се интересувате от едни и същи неща не трябва да е пречка. Все пак са казали, че противоположностите се привличат. Що се отнася до това дали той има чувства към теб - обърни се към най-добрия му приятел. Ако е свестен ще поговори с него без да те издава. От личен опит знам, че действа :) . Успех! :)
+1 :)
eXxXciTeD
04-07-2011, 18:26
Не ви трябва нито обща музика, нито общи познати, пълни глупости. Оставате си "срамежливи и двамата" и се мъчите с времето, докато не ви писне(единият си намери гадже), или просто правите нещо, каквото и да било. Толкова е просто :-D
Ако нямате нищо общо, не мисля, че може да стане нещо по-трйно. Възможно е, но трудно и ще има неразбирателства. Но щом се харесвате може да пробвате. Усмихни му се, извикай го на кафе след училище или в голямото междучасие, но непринудено, когато няма да сте сами, за да не изглеждаш лесна. :) С времето ще се разбере кой кого какво. :)