Влез

View Full Version : Оракул - бременна ли съм?

JustAdream
04-06-2011, 18:49
Предлагам всяка девойка, която си мисли че като е помирисала цветенцето е забременяла да пита в тази тема :)

cherrygloss
04-06-2011, 19:17
Уникална тема!

Gr0zDan0v
04-06-2011, 19:35
Уникална тема!

Наистина е невероятна :lol:

JustAdream
04-06-2011, 19:42
Само чакаме някой с проблем за разрешаване

SuNsEt
04-06-2011, 20:18
Само чакаме някой с проблем за разрешаване Да бе. 8-)

Мразя ги тия теми щото и на мене ми се е случвало да се притеснявам точно за тва нещо.Гадно си е...абе мани.

Eclipsercho
04-06-2011, 20:21
Абе вие се гаврите с хората, ама ако ви дойде до главата.. хич няма да ви е смешно.. :-o

JustAdream
04-06-2011, 20:48
Абе вие се гаврите с хората, ама ако ви дойде до главата.. хич няма да ви е смешно.. :-o

Май не ми схващаш идеята - вместо много теми, да се пише в една тема. А гавренето го има в доста от хилядите теми по този въпрос.

Eclipsercho
04-06-2011, 20:58
Май не ми схващаш идеята - вместо много теми, да се пише в една тема. А гавренето го има в доста от хилядите теми по този въпрос.

Май не схващаш какво съм написал.

Гавренето си го има още от заглавието ти. И поста ми беше насочен към хората, които като нямат какво да кажат предпочитат да се гаврят..

Whatever...

tinkiwinkidipsi
04-06-2011, 21:07
Добре .. аз ще съм първа.. :D Значи , по принцип правя секс с презерватив , обаче онзи ден започнахме да го правим без... Смисъл за около 3-4 минути го правихме без...После като се прибрах реших да сметна кога ми е овулацията и се оказа точно същия ден.. Има ли причина за притеснение от предеякулационната течност? А и забравих да кажа , че преди това той беше свършил , но и беше ходил до тоалетната.. ? :)

JustAdream
04-06-2011, 21:13
Добре .. аз ще съм първа.. :D Значи , по принцип правя секс с презерватив , обаче онзи ден започнахме да го правим без... Смисъл за около 3-4 минути го правихме без...После като се прибрах реших да сметна кога ми е овулацията и се оказа точно същия ден.. Има ли причина за притеснение от предеякулационната течност? А и забравих да кажа , че преди това той беше свършил , но и беше ходил до тоалетната.. ? :)

Дишай :) Няма за какво да се притесняваш

tinkiwinkidipsi
04-06-2011, 21:49
Принередовен цикъл е много трудна да се изчисли овулацията... ама виж какво намерих :

Нередовна менструация
Жената с нередовна менструация трябва точно да записва датите на своя менструален цикъл за една година назад(но може и за последните 3 месеца). След това да направи следните изчисления:
-изважда 19 от броя на дните в най-късия цикъл
-изважда 10 от броя на дните в най-дългия
Първото число показва най-ранния ден,в който може да се забременее,броейки от началото на последната менструация. Второто число показва най-късния.
Например,ако най-късия цикъл е 25 дни,а най-дългия-29
а) 25-19=6
б) 29-10=19
Значи дните с възможност да се забременее са от 6-и до 19-и включително.

DREAM95
04-07-2011, 19:22

Май не схващаш какво съм написал.

Гавренето си го има още от заглавието ти. И поста ми беше насочен към хората, които като нямат какво да кажат предпочитат да се гаврят..

Whatever...
Съгласен...

danielpetrov1991
04-07-2011, 19:39
бръкнЪх си с пръсче в дОпето може ли да съм се отФорил а може ли и да съм забременял от това

PiinkBabyy
04-07-2011, 19:59
смятай се за бременен :razz: :razz: :razz: :razz:

buzzzz
04-07-2011, 21:23
Принередовен цикъл е много трудна да се изчисли овулацията... ама виж какво намерих :

Нередовна менструация
Жената с нередовна менструация трябва точно да записва датите на своя менструален цикъл за една година назад(но може и за последните 3 месеца). След това да направи следните изчисления:
-изважда 19 от броя на дните в най-късия цикъл
-изважда 10 от броя на дните в най-дългия
Първото число показва най-ранния ден,в който може да се забременее,броейки от началото на последната менструация. Второто число показва най-късния.
Например,ако най-късия цикъл е 25 дни,а най-дългия-29
а) 25-19=6
б) 29-10=19
Значи дните с възможност да се забременее са от 6-и до 19-и включително.

Това е доста полезно. Браво!

xBadxApple
04-07-2011, 23:10
Ае стига бе, хатери.

Оракул си е точна ирония, щото много от случаите винаги са били с никакво инфо дадено и едва ли не слага на всеки от потребителите по една кристална топка и ходи тичай.

Нужна си е, дори с лека иронична нотка. Пфу.

straus
04-08-2011, 05:14
Ей сега ще загрея боба за хвърляне ;)

nikitka_
04-08-2011, 07:58
...

JustAdream
04-08-2011, 11:53
Хахаха някой като напише "вчера правих секс, ама с презерватив и не свърши в мен.. бременна ли съм с близнаци" веднага почвате да го ругаете, че не няма минимална сексуална култура. Ся ми ругаете темата че била иронична :grin: Ами мога да ви кажа че идеята си ми е добра... HAVE A FUN :)