View Full Version : Разделихме се
Бях писала тема за различията и споровете ни,говорихме каза,че иска да е с мен,но аз усещах друго и му казах,че по-добре да спрем до тук и да си останем добри познати.Впоследствие преосмислих нещата и казах,че искам да сме си заедно,но той каза,че това настина е краят и на мен ми стана празно такова.10 месеца бяхме заедно,аз познавах техните,той нашите и беше си сериозно,повечето време бяхме заедно.Не плача,но ми е тежко отвътре някак си не мога да го обясня,щях да съм му дама на бала и т.н.,но сега нещата са други.Преди да скъсаме го попитах дали ме обича и дали го боли и на двете отговорът беше да,след това си писахме смс-и и той ми каза,че му липсвам,но е по-добре да не сме заедно.Не знам как да продължа,нищо,празнина... :(
Верно наистина, какво очакваш?
Ти си го разкарала първа, не можеш да се сърдиш сега, че той не ти позволява да си играеш с него.
Колкото до това как да продължиш - дай си време. Всичко отшумява рано или късно.
Точно това е,че времето,което трябва да мине е толкова мъчително.Не съм си играла с него,не знам как хората с многогодишни връзки успяват да се възстановят след раздяла,на мен ми е трудно след 10 месеца понеже бяхме много привързани 1 към друг и за 2,3 дена всичко си отиде и е гадно.Опитвам се да мисля позитивно,но в главата ми нахлуват спомени...
kalpazanka
04-07-2011, 07:50
Щом за 10 месеца го преживяваш така, какво ли би било за хората с дългогодишни връзки, брак+деца и т. н.
Не си си играла с него, значи. А това "Ела си, иди си" какво е?
TheBeliever
04-07-2011, 08:22
До колкото си спомням предната ти тема беше за това, че се карате за глупости. И вместо да изгладите дребните недоразумения ти решаваш да зарежеш всичко? Пък после що не се бил върнал при теб? Е, съжалявам, ама и ти май не знаеш какво искаш.
BaffaLsc
04-07-2011, 08:26
Трябваше да помислиш, преди да го оставиш..
nikitka_
04-07-2011, 08:46
..
Може да звучи тежко, но според мен щом той се е държал кофти ( поне така разбирам ) преди да го оставиш, ме съмнява след това да го боли от раздявала ви.
DevilWish
04-07-2011, 15:13
Трябваше да помислиш, преди да го оставиш..
Определено ;)
VaMpiRKaTaaa
04-07-2011, 18:28
Как ще го преживееш?
След време ще ти мине.
Защо си го оставила,след като се обичате?
Много ми е празно,сещам се какво сме правили по това време на деня.Понеже спря да ми показва любовта си,получавах изпросени целувки и т.н. Не можех така,но на раздяла беше му мн тъжно,усетих.Проблемът е,че повечето ми приятелки вече не живеят тук и е мн трудно сама да се справя.
VaMpiRKaTaaa
04-07-2011, 18:40
Понеже спря да ми показва любовта си,получавах изпросени целувки и т.н.
3начи ти е изневерил.
justonegirlwithonehope
04-07-2011, 18:45
Трябвало е да помислиш добре преди да взимаш каквито и да било решения.Голяма доза от вината си е лично твоя.А до това как ще го преодолееш - с време.Или просто поговори с него и му обясни, че искаш да сте заедно, но ако окончателно е решил това да е края и разговорите няма да помогнат. :)
Понеже спря да ми показва любовта си,получавах изпросени целувки и т.н.
3начи ти е изневерил.
Съмнявам се,по цял ден бяхме заедно.Няма къде да е станало
Ако не си пасвате, няма смисъл. Но изчакай. Ако му липсваш достатъчно, ще се съберете. Ако не - повярвай ми след време няма да ти пука изоообщо, дори сега да ти изглежда невъзможно да го забравиш. :) Времето лекува. Не му досаждай прекалено. Всичко ще се нареди! :)
Ssummerjam
04-07-2011, 20:32
Ежедневно хиляди хора се разделят... Явно няма какво повече да научите един от друг. :)
Според мен само това си е и чакал.
Не се хаби,явно всичко е свършило и връщане назад няма.Той се е държал кофти ,след раздялата ви не те е потърсил за да се съберете .,но държи на теб ..твърди,че те обича?!
vesito13
04-08-2011, 09:59
Не смятам, че след раздяла, който и да било е длъжен да дойде да ти се моли да се събирате. Никога не бих направила нещо подобно. А ти си постъпил много глупаво, първо го зарязваш, а после ама защо той не иска да е с мен. Ми много ясно, че няма да иска. Отвратително е някой да те разиграва, а бе днеска сме заедно, утре не сме, като ми домъчнее за теб пак ще се съберем. Кой нормален човек би търпял нещо подобно? Въобще не знам какви основания имаш да искаш каквото и да било. :?
Аха,значи като той ме разиграва е ок,ама аз като не го разигравам всъщност го разигравам.Няма значение де.Миналото-минало.
vesito13
04-08-2011, 10:46
Ами извинявай, ама аз в темата ти не видях кога той те е разигравал. Ако е имало такова нещо, твоя грешка е, че си го позволила.
VaMpiRKaTaaa
04-08-2011, 11:38
Извинявай,но никой нормален човек,не би позволил да го разиграват.
Това,че ти си му позволила да те разиграва си е лично твой проблем и на никой друг.Той те е разигравал,защото ти си била заслепена от него и си му го позволила.До като си толко глупава и наивна все така ще бъде във всички връзки.Пък и нали знаеш поговорката,''не прави това на другите,което не искаш на теб да ти правят.''
Никоя болка не е вечна. :) Времето лекува всичко, дори и сега да не ти се вярва.
specialll
04-09-2011, 08:14
----
Хм в такъв момент наистина приятелите помагат .. с времето се преживява .. обаче излез на дискотека ... хвани си някой , забавлявай се .. не е лесно , обаче всичко зависи от тебе .. иначе и на мен не ми харесва как си постъпила .. каже ли ми някое момиче край , колкото и да е трудно е край ... или мислиш преди да действаш или си понасяш последствията .. мнението ми е да поговорите за последно - очи в очи .. но не очаквай да стане нещо а ако стане , никога няма да е като преди .. :)