Влез

View Full Version : ВТУ формула за оценяване на изпит по английски

Kocha
04-07-2011, 07:55
Понеже скоро ни предстой изпит по английски в ВТУ се чудих някой не е ли попадал на формулата за оценяване.Формулата която ние използваме е доста режеща 51% са тройка а на изпита на дали ще е толкова режеща...Ако някой все пак знае нещо по въпроса ще му бъда много благодарен : )

xWandereRx
04-07-2011, 14:50
ами в справочника нищо не пише :neutral: ама ако 51% са за 3 ......

anonymous708973
04-07-2011, 17:00
Винаги е било така. И по сертификатните изпити е същото. Половината плюс едно за тройка. Не е никак режещо, така се отсяват добрите от посредствените. :wink:

Nakadah
04-07-2011, 19:07
Майна, а мене питаш ли ме в Университета като ми трябват 70% за C- което е срам и резил? :lol: :lol:

Kocha
04-07-2011, 19:35
Е сигурно е така...От цялата работа диктовката е най спъващия модул.50%+1 няма да могат да направят диктовката с по малко от 12 грешки!А в този новият справочник диктовките се едно ги чете някой...Е както и да е въпроса е,че нещицата като "It" "At" се чуват с 300 зора.И на диктовката на 8-ми тест ако не се лъжа човека си говореше с чист ирландски акцент.Честито на печелившите :D иначе тестовата част не е толкова трудн... рядко изкарвам над 7-8 грешки.А колкото до есето 350 думички са си много,но не са болка за умиране : )

П.П. предполагам,че предварителния ще е по режещ от редовния защото те нямат файда от това да се явим от първия път и да си вземем изпитите.

sweetlove
04-07-2011, 19:49
Е сигурно е така...От цялата работа диктовката е най спъващия модул.50%+1 няма да могат да направят диктовката с по малко от 12 грешки!А в този новият справочник диктовките се едно ги чете някой...Е както и да е въпроса е,че нещицата като "It" "At" се чуват с 300 зора.И на диктовката на 8-ми тест ако не се лъжа човека си говореше с чист ирландски акцент.Честито на печелившите :D иначе тестовата част не е толкова трудн... рядко изкарвам над 7-8 грешки.А колкото до есето 350 думички са си много,но не са болка за умиране : )

П.П. предполагам,че предварителния ще е по режещ от редовния защото те нямат файда от това да се явим от първия път и да си вземем изпитите.

Има предварителен изпит по АЕ? Това само във ВТУ ли е? До колкото знам например за СУ и УНСС е само редовен.. Може ли малко инфо къде другаде има предварителен. Бих искала да се пробвам тази година (11 клас) а на редовен май не мога да се явявам.. Или греша?