View Full Version : преди връзка
Значи искам да ви попитам ,, Преди с някой да почнете да ходите, кой първи си признава чуствата .. има ли случаи в които момичето първо да признае и после момчето и да почнат .. :D :D малко смешно,но ..
BaffaLsc
04-07-2011, 08:28
Има, естествено..
А сега по - често вече направо действат с целувка..
nikitka_
04-07-2011, 08:33
..
SmilezZz
04-07-2011, 08:53
Естествено,че има.. Както момчетата правят първата крачка,така и момичетата.. Нищо ненормално няма в това..
SpirituallyAbused
04-07-2011, 08:54
Естествено,че има.. Както момчетата правят първата крачка,така и момичетата.. Нищо ненормално няма в това..
djipsito
04-07-2011, 09:44
Има и няма лошо. Ама на мен ми харесва повече когато нещата станат от само себе си, без изляния, до такава степен да показваш тва което чувстваш (и да ти отвърнат със същото ест.), че думите да са ИЗЛИШНИ.
Има и няма лошо. Ама на мен ми харесва повече когато нещата станат от само себе си, без изляния, до такава степен да показваш тва което чувстваш (и да ти отвърнат със същото ест.), че думите да са ИЗЛИШНИ.
Според мен думите абослютно никога не са излишни.Те помагат за доброто разбирателствооо между дватама.И е хубаво преди връзка да се разберете какво искате и какво чувствате и определено няма нищо срамно момичето да направи първата крачка!
djipsito
04-07-2011, 09:52
Според мен думите абослютно никога не са излишни.Те помагат за доброто разбирателствооо между дватама.И е хубаво преди връзка да се разберете какво искате и какво чувствате и определено няма нищо срамно момичето да направи първата крачка!
Говоря за онези обяснения в любов, иначе няма нищо лошо да се разберат. Мен ме дразни когато някое момче, с което съм избрала да бъда и ВИЖДАМ колко ме харесва да тръгне да ми се обеснява. Просто е излишно. Или пък бившия ми... в началото постоянно искаше да му казвам колко го харесвам, направо сам си просеше. Така ми се убива всичко и става даденост.
Говоря за онези обяснения в любов, иначе няма нищо лошо да се разберат. Мен ме дразни когато някое момче, с което съм избрала да бъда и ВИЖДАМ колко ме харесва да тръгне да ми се обеснява. Просто е излишно. Или пък бившия ми... в началото постоянно искаше да му казвам колко го харесвам, направо сам си просеше. Така ми се убива всичко и става даденост.
Момчетата искат сигурните неща.Точно поради тая причина те е карал да му показваш чувствата си.Единствено когато са сигурни,че отсреща седи момиче,което е на 100% тяхно тогава могат да отворят сърцата си.(което е малко кофтиии)
djipsito
04-07-2011, 11:36
Момчетата искат сигурните неща.Точно поради тая причина те е карал да му показваш чувствата си.Единствено когато са сигурни,че отсреща седи момиче,което е на 100% тяхно тогава могат да отворят сърцата си.(което е малко кофтиии)
Аз съм му показвала, той искаше да му го КАЗВАМ. Тия неща се показват и се виждат ако ги има, думите само ги допълват. Не мога аз да ходя от 2 3 седмици с него и вече да му се вричам колко го харесвам и т.н. А не ми ли идва отвътре да го кажа, няма да го кажа ей така да си почеша езика. Тва да си проси да му казвам квото и да било от тоя сорт за мен е жалко и смешно. И показва неувереност.
Момчетата искат сигурните неща, ама трябва да е някой мега наивния да се върже само на едни думи и да отвори сърцето си...
xinfamous
04-07-2011, 14:24
Преди с някой да почнете да ходите
http://prikachi.com/images/727/3191727p.jpg
DevilWish
04-07-2011, 15:09
Има случаи естествено ;)
r3nIchka
04-07-2011, 18:49
Разбира се, че има. :))))
VaMpiRKaTaaa
04-07-2011, 19:06
Всичко е възможно.
dontcare
04-09-2011, 20:42
K_O_L_E_V
04-09-2011, 20:52
Anything can happen...
Най-сладко ми е с целувка. :) Тогава според мен няма нужда от думи. Досега не съм признавала аз, но предполагам, че при всеки е напълно различно. За мен няма значение кой предприема първата крачка, а е важно накрая всичко да е ток и жица. :D
Не, никога не съм чувал за такова нещо :(
В предишната ми връзка аз направих първата крачка :D може да се каже,че в сегашната също...аз го целунах първа, но той си го изпроси :D Ако чакаш винаги момчето да действа първо ще има доооста да си чакаш :lol: :lol:
Gr0zDan0v
04-10-2011, 10:01
Има, естествено..
А сега по - често вече направо действат с целувка..
вече мина времето ''искаш ли да си станем ''гадженца'' ...
действай.... :-P