View Full Version : Нимфоман/ки?!
YyoOnNiItTyY
04-07-2011, 13:36
Добре, обеснете ми как става тази работа?! В този форум всеки втори твърди че е нимфоман/ка! :grin: При което, хората ,които твърдят подобни работи са на по 15 максимум 16-17 години.. :razz: Това просто не е възможно и на всичкото отгоре звучи смешно!И съм останала със впечатлението (пък може и погрешно) ,че тея момичета за нищо го нямат тва секса ,бе! :lol: Сега няма да разкажа история, коята звучи тъпа и нелепа и после да ви питам ,аджеба, дали той е свършил в мене и дали съм бременна, защото разбирате ли ,хората във тоя форум са гадатели и знаят, дали вашият приятел го е направил или не..и най малкото, което е ,ние НЕ можем да знаем дали сте бременни! Като толкова се притеснявате да не забременеете, мога да кажа само едно .. БЕЗОПАСЕН СЕКС!И за да не кажете че темата е спам, ще си задам въпроса (който е насочен специално за девойките на по 15-16!!!)
Изпитвате ли изобщо някакво удоволствие от секса?! илии.. за вас нормално ли е да правите секс и после да питате.. "аз ако му духам след тва има ли някакъв шанс да забременея?"
xinfamous
04-07-2011, 14:15
Абсолютно безсмислена тема,изтъкваш стари и невалидни неща.
Gr0zDan0v
04-07-2011, 14:54
Авторе,YyoOnNiItTyY,ти знаеш ли въобще какво е нимфоман/ка?Питам защото не знам и аз та да кажеш ?
е като не знаеш Чичо Гугъл знае всичко ;) :)
YyoOnNiItTyY
04-07-2011, 14:57
Виж, много добре знам какво е, не се притеснявай за мене :? ама така като ти гледам снимчицата, ти точно от тази групичка момиченца :lol: Maceto 96 :razz: :razz: :razz: дам, определено си от тях! :razz: :razz: :razz: И поне като си започнала да се "правиш" на образована.. вземи си сложи запетайките на правилно място! :grin: :grin:
Теми като тази стават 2рите най-клиширани след "бременна ли съм ?!"
anonymous708973
04-07-2011, 15:51
Теми като тази стават 2рите най-клиширани след "бременна ли съм ?!"
+1
Алоу, много голямата, ти откога правиш секс? Що направо да не почваме на 30, видиш ли, да изпитваме удоволствие.
Пхахахах :lol:
Абе възможно си е, аз преди 2 години бях напипал една 8-мо класничка, за 1 месец ме разката от секс :D
Браво на авторката!
Добра тема за глупавите и безмозъчни индивиди бродещи из форума!
Крайно време е да го разберат! 8-)
Глупави теми от рода на:
Бременнна ли съм?!-Че от де да те знам бе... :lol:
dontcare
04-07-2011, 21:04
И поне като си започнала да се "правиш" на образована.. вземи си сложи запетайките на правилно място! :grin: :grin:
Много намясто си ги е сложила запетайките.Обособена част му викат хората.
rtpghhfcz
04-07-2011, 22:25
И поне като си започнала да се "правиш" на образована.. вземи си сложи запетайките на правилно място! :grin: :grin:
На място, хахахахах !!! Има 2 изпуснати знака, обособена част му викали. :lol: :lol: Научете си езика!
dontcare
04-07-2011, 22:34
Авторе,YyoOnNiItTyY,ти знаеш ли въобще какво е нимфоман/ка?Питам защото не знам и аз та да кажеш ?
Споко,отговорих за първото изречение.Второте не съм го и прочела. :)
AllEyesInMe
04-08-2011, 00:04
На място, хахахахах !!! Има 2 изпуснати знака, обособена част му викали. :lol: :lol: Научете си езика!
Ти да не си учителка по Български? :oops:
LambOfGod
04-08-2011, 06:29
И има едни ора от един форум и те са цифра шантавите нимфомани и тия хора са на по 60-70 години, ама са мнол яко злета, щото аз не знам дали тия хора не са ли бременни... Изпитвате ли удоволствие от танцуването? Кажете ми! Искам да знам! От това зависи самочувствието ми, дееба! Казвам ви аз не шофирайте пили, бе хора! Щото тоа форум е мнол скапан за тва ше пусна 2453453656467 теми, колко е скапан!
Josefinne
04-08-2011, 08:10
Абе, то до 20 години е нормално да те друса хормона и да ти се прави секс. После ти минава :-D
RoSKo0o0
04-08-2011, 09:08
Е, що да са тъпи тези малките? На 14-5 години има и никрофили, ве, не знаете ли 8-) 8-)
^тъкмо това щях да напиша :-D
rtpghhfcz
04-08-2011, 19:19
глупости, има жени, които мислят за секс по- често от мъжете. Това е по- нормално, да не говорим, че като се съберете и това ви е основната тема..............
глупости, има жени, които мислят за секс по- често от мъжете. Това е по- нормално, да не говорим, че като се съберете и това ви е основната тема..............
Много си прав.Даже жените мислят повече за секс от мъжете,а това че не си го признават е отделен въпрос.Айде сега недейте се прави на света вода ненапита. ;)
Нимфоманка - Женско, неудържимо, безконтролно желание за секс, без значение с кой мъж. Нимфоманките са жени, които трайно не могат да бъдат удовлетворени от сексуалните си партньори мъже, което става причина за това състояние.
Това е болестно състояние на мозъка на жената.
Няма какво да допълня.
Абе, то до 20 години е нормално да те друса хормона и да ти се прави секс. После ти минава :-D
Начи треа да избутам още 2-3 години, друго спасения няма :lol:
Downtown
04-14-2011, 22:49
В този форум всеки втори твърди че е нимфоман/ка!
Нимфоманизмът е болестно състояние на мозъка на жената ... не знам защо въобще трябва да има момичета, които да си присъждат тази "титла" :?
И също така. Такова нещо, като нимфомаН НЯМА! :|
ДРЕМЕ МИ КВО Е НИМФОМАНКА ВАЖНОТО Е ЧЕ МЕ КЕФИ :D