PDA

View Full Version : разликата

lisankata2
04-07-2011, 14:55
Хммм, ето какво, преди около 2 седмици започнах да излизам с един човек ...Нещата са повече от хубави имаме много oбщо и той е невероятен в отношението си към мен. Ето го обаче проблема, аз съм на 19, той наскоро е направил 27. Не знам дали разликата не е много голяма. Досега не са ме привличали по-големи, точно затова и ми писна от глупаци на моята възраст,които говорят само за пиене, купони, наркотици и курви, мислейки че това ме впечатлява. С Момчето, с което излизам сега (ем по-скоро мъж,де ) е много по различно. Има си цели в живота и мисъл в главата , утвърдени интереси, има как да се проведе нормален интелигентен разговор. Досега той е имал само приятелки, по-големи от него и не знам до колко ще продуlja да му поддържам интереса. Въпреки всичко каза че му е писнало от глупости за кратко и преди мен не е искал обвързване, само ей така от няколко месеца насам не е имал сериозна връзка. И мисли че иска да се опитаме да видим какво ще стане. Не е само за секса. Не знам обаче какво да правя. Да си дадем ли шанс и как ще погледнат на това родители и приятели, защото и те са фактор,които да усложни нещата. Не мисля че баща ми ще се зарадва. А неговите по-скоро да кажат ,,Каква е тая малка пикла .... \ъ\' Разбирате ме, дайте ми съвети.

vikiraa
04-07-2011, 15:01
Според мен си била разочарована от някого на твоите години и си тръгнала да търсиш нещо различно,по-зряло.Въпреки че и ти не си толкова малка и кои знае може нещата да станат :P Моя личен съвет е да не си даваш много надежди и да не мислиш много за бъдещето , а просто да видиш какво ще стане! :)

nikitka_
04-07-2011, 15:02
..

DevilWish
04-07-2011, 15:06
Aз бих го хванала без капка колебание ;) Те са много по-свестни, а ти също си достатъчно зряла ;)

ivcheto0o
04-07-2011, 15:21
Опитай и виж как ще се развият нещата.По начина по който го описваш-не го изпускай :)

anonymous708973
04-07-2011, 16:06
и ми писна от глупаци на моята възраст,които говорят само за пиене, купони, наркотици и к**ви, мислейки че това ме впечатлява. С Момчето, с което излизам сега (ем по-скоро мъж,де ) е много по различно. Има си цели в живота и мисъл в главата , утвърдени интереси, има как да се проведе нормален интелигентен разговор.

Ей това е истината.
Ама иначе "малките" се кефили на "големите" заради паричките, колата и марковите дрешки за подарък. :?

BgHtH
04-07-2011, 16:12
И аз си търся някоя 30 годишна,много по "зрели" са 8)

Josefinne
04-07-2011, 16:14
Според мен не трябва да мислиш за възрастовата ви разлика, а да видиш дали ще се получи с този човек. Ако имате твърде различни интереси и не можете да се напаснете поради различния ви начин на живот, тогава е нормално да се разделите. Но ти все още няма как да знаеш дали ще си допаднете, трябва да се опознаете. Дай шанс на връзката помежду ви, а не я приключвай още преди да е започнала.

mArMaLaDkA
04-07-2011, 16:31
Не си ли достатъчно големичка вече, че да се научиш на самостоятелност? :-o Голямо чудене, голямо драматизиране, на мен от 5 реда ми доскуча, на момчето не знам какво ще му е занапред(ако евентуално имате някакво съвместно "занапред"). Не си бременна, нито сте сгодени, нещата са в някакъв супер първичен етап, а ти вече мислиш за свекървата си и мнението на родителите си. :-o Не казвам, че то не е важно до една определена степен, ама... по ягодите, прекаляваш.
Явно имаш някакви предубеждения към подобен тип връзки, къде насадени, къде не, 'щото от цялата работа разбрах как само си търсиш оправдания. Хем бил разумен, целеустремен и се държал страхотно, хем годините били така, родителите пък иначе... Какви сте такива дървени глави, на ранна възраст да започвате да създавате семейства и деца. Важното е да се разбирате, излизайте, забавлявайте се, пък каквото стане. Независимо дали ще бъдете заедно 10 дни, 10 месеца или 10 години, все ти остават някакви приятни спомени и трупаш житейски опит.

SmilezZz
04-07-2011, 17:20
Разликата не е чак толкова голяма,като се има в предвид,че и двамата вече сте зрели хора.. По-смешно щеше да изглежда ако беше на 13 и ходеше с 21 годишен..

Та както и да е.. Опитай,нищо не губиш.. А иначе е рано още от сега да мислиш за мнението на останалите.. Опитайте,вижте дали ще се получи нещо.. Дали ще си допаднете.. И чак,когато отношенията ви стават сериозни - започни да мислиш за мнението на родителите ти..

Но си мисля,че ти ако си НАИСТИНА щастлива с него,вашите ще те подкрепят.. (:

VaMpiRKaTaaa
04-07-2011, 18:16
Слушай ме сега много внимателно,или по-скоро,чети.
Така го обясни на баща си,че да разбере.
Кажи му,че и да е по-голям от теб и то доста,това не пречи.
Напротив,даже е по-добре,защото с него можеш да водиш интелигентни разговори на ниво,разбирате итн.ТИ си знаеш най-добре.

djipsito
04-07-2011, 19:42
Опитай, нищо не губиш. И аз мисля, че разликата не е фрапираща. Не виждам кво го мислиш толкова. Пусни се по течението и квото стане.

Не знам дали ми се струва ама звучиш не достатъчно уверена в себе си.
Трябва да бъдеш по-сигурна в способностите си.. (тва с "пиклата" ми направи впечатление) По-важно е кво имаш в главата и как се държиш.

Ssummerjam
04-07-2011, 20:24
Много задълбаваш. Разликата ви е приемлива. Както казаха и преди мен - излизайте и се забавлявайте, пък времето ще покаже дали ще ви се задълбочат отношенията. :)