View Full Version : Къде е Любовта ?
:smt007 Срам ме е да го кажа, но досега никога не съм имала гадже!.. Аз съм на 14 (почти 15 ) в тяло съм слабичка, в лице ставам.. смисъл проблема не е във външния вид ( въпреки че се намирам за грозна, но това са комплексарски работи). Аз съм харесвала няколко момчета до сега, но интерс към мене нямаше...Харесвам нахакани и готини момчета и да, може в това да ми е грешката.. Страх ме е да покажа на някого, че го харесвам, защото не искам все едно и също да се повтаря- много рев и голямото отчаяние след това...Аз знам че трябва да бъда по-отворена, да рискувам повече, но ме е СТРАХ и просто не мога..нямам достатъчно воля..Не съм задръстена или нещо подобно,а може би доста объркана... И сега отново харесвам едно момче, а когато го видя някъде аз вместо да му се усмихна, по-скоро се свивам и се опитвам да гледам в друга посока.....Аз не го познавам ( само знам, че на години е колкото мен и е доста хубавичък :P ) и не знам как да се запозная с него, не знам как да му взема номера, не знам как да му привлека вниманието... общо взето нищо не знам и МОЛЯ ВИ помогнете ми .. покажете ми откъде да започна.. Да някой ще каже малка си има още време, друг ще каже прекалено много мислиш.. ЗНАМ просто искам малко помощ.. МЕРСИ на всеки един , който е прочел тоя роман :wink: !!
Chefinkaaa
04-07-2011, 21:31
Според мен се паникьосваш излищно, смисъл аз до 15 не се бях целувала с език :) хехе да ти кажа на 15 не съм искала да имам връзка, не ти и трябва..поживей си .. мисля че времето ще си покаже дали проблема е в тебе. Според мене си си го наложила за цел в момента и се опитваш да насилваш нещата.. Живей момиче !! Дискотечки, приятели, събирания .. защо са ти още депресий от гаджета на 15? Иначе ако толкова настояваш, преодолей срама си.. започни от общите приятели (ако имате такива) нека някой ви запознае.. после лек разговор.... не знам не мога да ти дам съвет,щото аз на 15 не съм мислила за нещо такова.. камоли за връзка, харесвала съм мн момчета и те мен.. амааа.. абе карай го на Флирт .. и тва е .. връзка не ти трябва 8-) Флирт !! не разврат и секс по тоалетните :) Успех
djipsito
04-07-2011, 21:50
И аз като Chefinkaaa ... пък и освен тва бях адски срамежлива, имаше момчета, които ми предлагаха ама все отказвах от срам. И така после като пораснах повече вече бях по-отпусната и нищо не ме притесняваше....
Тва като сефтето. Докато не се почувстваш напълно готова ще има срам, притеснения и всякакви такива неща, които да те дърпат назад.
Не се влияй от това, което се случва около теб с твоите връстници. Не бързай да се хвърляш във връзки, първо се опитай да се "разчупиш", да свикнеш да общуваш с тях..
Chefinkaaa
04-07-2011, 21:55
И аз като Chefinkaaa ... пък и освен тва бях адски срамежлива, имаше момчета, които ми предлагаха ама все отказвах от срам. И така после като пораснах повече вече бях по-отпусната и нищо не ме притесняваше....
Тва като сефтето. Докато не се почувстваш напълно готова ще има срам, притеснения и всякакви такива неща, които да те дърпат назад.
Не се влияй от това, което се случва около теб с твоите връстници. Не бързай да се хвърляш във връзки, първо се опитай да се "разчупиш", да свикнеш да общуваш с тях..
Подкрепям. По тази логика има и момичета със сефте на 13.. но това не значи, че трябва да правиш като тя, нали? Това, че си нямаш гадже не трябва да те комплексира, по скоро да те успокоява.. другите реват и се депресират по гаджето с което са направили сефтето и са ги оставили.. пък ъиии .. дискотечката..новите дрешки...ии Айляк :-P Не се юркай 8-)
BladeDancer
04-07-2011, 22:23
Драсти пич.
драстиииии.
Как се казваш
Иван.
Кефиш ме. Аз кефя ли те?
да
Ай се вземем
Ай.
Мляс мляс мляс мляс..
Честито....
Виж сега. Това ,че някой е хубав не го прави "сладък" от вътре. Разбери какъв човек е този пичага. ЗАПОЗНАЙ СЕ С НЕГО ! Кажи му здрасти,приятно ми е (усмихни се) .Кажи си името. Ако е тръгнал на някъде, попитай го къде отива и дали можете да се поразходите до там. По пътя си говорете за нещо... Успех :)
SmilezZz
04-08-2011, 06:00
Успокой се ... Няма от какво да те е срам.. Пък и нали знаеш: от срама файда няма.. Действай.. Запознайте се с него.. Говорете си.. След време излизайте заедно.. То ще си проличи тогава дали чувствата са взаимни ,а и ще си го опознала и ще разбереш,дали наистина искаш да тръгнеш с него или не .. (:
VaMpiRKaTaaa
04-08-2011, 08:47
Нямала си гадже ,a и си на 15??
Аууу трагедия :D
Няма от какво да се притесняваш.
Ще намериш точният човек в подходящият момент.
Не бързай.
GuitarGuy
04-08-2011, 10:26
Драсти пич.
драстиииии.
Как се казваш
Иван.
Кефиш ме. Аз кефя ли те?
да
Ай се вземем
Ай.
Мляс мляс мляс мляс..
Честито....
Ха, ти описа половината чалгарско население без да се усетиш... :shock:
(не се засягайте)
О, Боже. Нaпомняш ми зa сaмaтa мен... 8-)
Тоно тaкa и aз се чувствaх, но отминa.
Срaмувaх се, стрaх ме беше, че не могa дa се целувaм, че съм 'грознa'. Спокойно.
Един ден нaбрaх смелост, писaх му, понеже сметнaх (ето го и съветa ми ;д ), че първо ще му пишa (понеже нямах смелост да се запозная с него 'очи в очи'), след товa ще си кaвaме '3дрaсти.' по коридорите и aко нaистинa ме хaресвa ще стaне нещо.
Нaпрaви го, действa. ;)
Успех.
Ssummerjam
04-08-2011, 15:15
Ми то си е за срам - на цели 15 станала, пък още няма гадже. Едно време бабите ни на тия години деца са имали... 8-) Не знаела как да си преодолее срама и да му привлече вниманието.. Значи просто не ти е дошло времето за гаджосване 8-) Пък и като гледам как разсъждаваш - едва ли го искаш заради самата себе си,защото се чувстваш самотна, а просто искаш да си като повечето си връстнички.
8) Начии:Първата стъпка винаги поемат момчетата.Те заговарят,те прадлагат абе общо взето те правят първата крачка...
Ти ако имаш наистина такова огромно желание заговори го,нищо страшно няма.Той ако те харесва ще пристъпи към теб,ще общувате заедно ще те покани да поизлезете заедно и от там е възможно и да имате връзка...
И помни първата крача не винаги е от страна на момичетата... 8-)
dadalovedada
04-09-2011, 09:01
Струва ми се,че повечето момичета сме минали през този период.чак на 15 ми беше първата целувка.Преди това бях с ацки ниското самочуствие,постояно се гледах в огледалото и се отвращавах от себе си намирах си постоянно проблемни зони.Дали тялото,лицето косата ! Притеснявах се от това,че немога да се целувам,а накрая се оказа,че не било толкова страшно.Какво да ти кажа за момчета сега повечето се опитват да подражават един от друг кой е с по хубава прическа кой е спал с повече момичета,на кой е по-готин татоса и мога да ти изброявам цял ден.Та за момчето от училището ти ми когато се засичате гледай го в учите умихвай му се помага повярвай ми,ако нямяте общи приятели намери му facebook ако се притесняваш да говорите очи в очи защото и аз бях много срамежлива и знам какво е но с времето ще се оправиш и с тези неща които ти правят сега промлем няма да ги забелязваш! :P:P
dontcare
04-09-2011, 14:21
Само аз ли не съм имала толкова ниско самочувствие и не съм се срамувала?
Преди време 1 момче ме пакани да излезем,отказах му(заради срама).Срещах го през 2-3 месаца в квартала.Един ден(след година) просто го видях в парка ,поздравих го.Той ме попита "познаваме ли се"(бях си променила външния вид-прическа,дрехи и тн).Просто му поисках скайпа..писахме си и на другия ден дойде да ми помогне да купя подарък на братовчедка си :D
^написах го само за да докажа,че и срамът се преодолява :)
Просто действаш и да не ти пука.И не е такава драмач, еси нямаш приятел.Всеки човек си е индивидуален.Това,че аз съм н 15 и имам приятел от година (определено не е обикновена връзка..) ,не значи,че всички са така.Всеки и всичко с времето си :)
GuitarGuy
04-09-2011, 14:25
Съгласен съм с по-горните коментари, срамът се преодолява с времето, при някой по-бавно, при някой - по-бързо. Въпрос на време. ;)
Аз лично не съм бил от най-срамежливите, но имах такива приятели, сега ако ги погледнете ще кажете, че през целия си живот са били отворени. :)
marinka9801
05-06-2012, 16:46
Е и аз съм почти на 14 и още не съм имала гадже и всяка втора около мен ги сменя всеки месец даже някой и по на често ама не е болка за умиране , че нямаш гадже ...Според мен е важно да намериш някой , който да те харесва такава каквато си и да се държи добре с теб отколкото да си ходила с половината град :)
Стара тема авторката отдавна е намерила отговор на въпроса си.