View Full Version : най-добър приятел или..
Не знам как да започна и какво точно да напиша...
ТОЙ, най-добрият ми приятел, с когото се познаваме от цяла вечност..
Бил е до мен винаги, когато съм имала нужда.
Та да не овъртам повече.
От известно време насам и неговото държание се промени и моето.
Постоянно търсим начин как да смее по-близо един до друг, да се гушнем..Много от моите приятелки го харесват, хубавец си е. Няма на кого да споделя..
Исках да ви попитам как да му покажа, че е нещо повече от приятел и изобщо да рискувам ли?
П.П. Той твърди, че не харесва никоя :D
VaMpiRKaTaaa
04-08-2011, 17:44
Ако не рискуваш,няма да спечелиш.
Пробвай си шансът.
Навъртай се около него.
gabri3lla
04-08-2011, 17:45
Аз направих абсолютно същото и тръгнах с най-добрият ми приятел, който познавах откакто съм се родила и да ти кажа съжалявам. Бяхме почти четири години заедно и сега, когато се разделихме всичко е много объркано. Липсва ми близостта и споделянето, а точно това не исках да изгубя.
Затова те съветвам да премислиш нещата много добре.
Страхувам се.. ами ако чувствата не са взаимни и се отдръпне?
И си нямам идея как да му го намекна.. попринцип винаги си му казвам, че го обичам, че не го давам на никой..
Не си осирай приятелството. Не мисли с гениталиите си!
djipsito
04-08-2011, 17:59
Не знам тва впрягане за приятелството кво го въртите толкова. В момента в който един от двамата почне да чувства нещо повече от приятелство и другият разбере или прераства в любов между двамата или постепенно започват да се отдръпват един от друг. И при двата случая в един момент онова приятелство се губи.
Кое е по-добре ? Всеки сам си преценява. Аз бих избрала да изживея една такава любов пък квото ще да става. Хората идват и си отиват, само някви спомени ни остават. Приятелството в днешно време е някво изкривено по мои наблюдения.
VaMpiRKaTaaa
04-08-2011, 19:05
Ето ти точният отговор:
. Хората идват и си отиват, само някви спомени ни остават. Приятелството в днешно време е някво изкривено по мои наблюдения.
Righteousness
04-08-2011, 19:10
Ето ти точният отговор:
. Хората идват и си отиват, само някви спомени ни остават. Приятелството в днешно време е някво изкривено по мои наблюдения.
Боли но съм съгласен...