Влез

View Full Version : Послание

Converse333
04-08-2011, 18:51
Скоро приятелят ми има рожден ден, cтава на 17. Мисля да му подаря сребърна плочка (за врата), но се чудя какво да пише на нея. Искам да е нещо кратко (без дати и т.н.) Една приятелка беше подарила на приятеля си плочка с надпис "Remember ме". Аз искам нещо подобно.
btw Той е запален на тема коли и плуване. Чудех се ако мога да свържа това по някакъв начин с подаръка...
Ако може да ми помогнете с тоя проклет надпис, пишете. :P :D

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka

eminem213
04-08-2011, 18:54
1то нещо което ми дойде на акъла е swimming to my heart :D

Converse333
04-08-2011, 19:02
1то нещо което ми дойде на акъла е swimming to my heart :D
Мерси, наистина оригинална идея, но вярно ли е от към граматика и смисъл? ;d

BladeDancer
04-08-2011, 19:03
Forever
или просто едно сърце лол ?

или пък
иби мъ

smoker4e7o
04-08-2011, 19:09
Щом е запален по коли напиши : язди ме мощно като Ладааа 8-)
Сега сериозно. Можеш да напишеш например I`m your или може би toghether untill the end ( сръ ако има правописна грешка някъде 8-) .

eminem213
04-08-2011, 19:12
Forever
или просто едно сърце лол ?

или пък
иби мъ

ахахаха тва ме разби :lol: ...ще го запомни :lol:

Righteousness
04-08-2011, 19:15
Щом е запален по коли напиши : язди ме мощно като Ладааа 8-)

:smt082 :smt082 :smt082

Дай му шапка "It's not a car, It's a Volkswagen" :D

GuitarGuy
04-08-2011, 19:17
Не е кой знае колко сложно да измислиш нещо. Ние не го познаваме, че да решим какво би било добре за него. Може да обича коли и плуване, но не е задължително да бъдат водещ фактор за плочката.

BladeDancer ти даде добър пример... като изключим втория вариант... :D

britzy
04-08-2011, 19:40
Бе вие хубаво ги давате ама поне се старайте да са грамотни що годе .Та по темата-ддз може нещо keep me in your heart и сърцето примерно да е форма а не с дума . Until the end of time може примерно

BGbullet
04-08-2011, 21:58
I'm your car.. so RIDE me like one! :D:D

DesireToFire
04-08-2011, 22:25
А сигурна ли си, че ще му хареса. Защото аз както съм момиче, пак не си падам особено по такива сантименталности.

Fizz
04-08-2011, 22:57
А сигурна ли си, че ще му хареса. Защото аз както съм момиче, пак не си падам особено по такива сантименталности.

Важен е жеста .. не че го познавам тоя , дали няма се изхили :D

иначе според мен .. от едната страна Me от другата You :-D или си потърси фрази някакви :) ако искаш да е оригинално , ти трябва да се напънеш :D

xinfamous
04-09-2011, 03:19
Той е запален на тема коли и плуване. Чудех се ако мога да свържа това по някакъв начин с подаръка...

http://www.naval-technology.com/projects/astute/images/8-ssn-astute-submarine.jpg

DesireToFire
04-09-2011, 06:52

иначе според мен .. от едната страна Me от другата You :-D или си потърси фрази някакви :) ако искаш да е оригинално , ти трябва да се напънеш :D

Така е..И аз бих го приела и там бих се усмихнала и прочие, но просто няма да ми хареса. И това с Me и You ми допада много повече от тези Forever и прочие. Все пак сте на по 16-17. Колко дълго ще е това завинаги?!

mila_pila
04-09-2011, 10:44
А защо трябва да е на английски?

Тези неща с плочките и разни такива подобни ми приличат на каишките на кучетата, където им пише името и адреса на собственика. No offence

SisiStrange
04-09-2011, 11:37

Така е..И аз бих го приела и там бих се усмихнала и прочие, но просто няма да ми хареса. И това с Me и You ми допада много повече от тези Forever и прочие. Все пак сте на по 16-17. Колко дълго ще е това завинаги?!
Съгласна съм.
Впрочем, и me and you, и forever хич не са оригинални.
На твое място бих сложила някоя фраза, която си е ваша, или някоя шега. Нещо от някой ваш спомен.

smoker4e7o
04-13-2011, 13:21
обичам те , Forever .. може и Let's go

Forever.

Josefinne
04-13-2011, 15:03
I'm your car.. so RIDE me like one! :D:D

Super яко :grin: