View Full Version : Епилация на интимните части
shokoladd
04-08-2011, 18:51
Здравейте дами :-) Проблема е следния- не мога да се справя с колата маска и това е :-x ! Пусках и тема. Обяснихте ми, но аз отново нищо не направих ](*,) . Купих си лентички на уж хубава марка, но пак нищо не се махна :x . Отказах се от колата маска и си викам " Хайде ще пробвам с епилатор, нищо, че ще умра от болка :-D " . Днес пробвах, но много ме боля ( като набола брада съм отдолу от самобръсначката) , малко се и разкървави. И наааай- накрая въпросът ми е: Има ли някакъв начин да притъпя болката, защото е ужасно :?
BrokenInnocence
04-08-2011, 19:09
За мен готовите лентички дето ги продават из супермаркетите са абсолютно безполезни ако преди това си действала само със самобръсначка. Просто космите вече са станали доста дебели и твърди и абсурд тея лентички да свършат работа... Тоест или кола маска (на козметик или в домашни условия) или стискаш зъби и действаш с епилатор. За болката от епилатора... няма начин да я намалиш, доста е шит, но след първия - втория път се свиква. Никой не е умрял от болка при използване на епилатор там долу, гарантирам ти. Аз си го използвам вече близо 4та година и съм оцеляла досега.
След употреба на епилатор се образуват много повече подкожни косми, отколкото след кола маска. Моят съвет е да отидеш на козметик. Става дума за десетина лв все пак, не са милион. Хем ще те почисти както трябва, хем ще се грижи и за подкожните косъмчета. Не знам защо се изтезаваш с този епилатор.
FuckingFreak
04-08-2011, 20:00
Абе айде сега, лигли... И аз един път пробвах за 2 секунди и направо сълзи ми се стичаха по лицето... Преди 2 дни пробвах отново, болката е като на краката, абсолютно едно към едно е... И гледай да не се епилираш преди да ти дойде, че аз тогава пробвах за първи път, и както казах, адската болка.. Има подкожни косъмчета, но не е гоооолям проблем, тъй като поне при мен като ги намажа със спирт и после просто издърпам косъмчето което е вътре на другия ден ги няма..
zaiche98
04-11-2011, 15:58
ами аз примерно ползвам депилатоар на Veet и е безболезнено става при къпане и всички косъмчета се махат много е полезно !
Абе дави кажа при козметик е най-добре .ПОмня чве едно мими4е ми беше разправяло 4е се опр. с пинсета. :shock: :shock:
иди на козметик майна и после ела да проверя как си е свършил работата.
djipsito
04-11-2011, 22:39
Аз съм пробвала с епилатор... не ме боля толкова много, ама на места направо не издържах и спирах до там :D
Утре се реших да ходя на кола маска, само че съм в цикъл. Разбрах, че боли много повече и направо не знам :х
А иначе, има едни епилатори, преди време рекламираха, дето са с една приставка, която се слага в хладилника. И така изстудено не боляло толкова, не знам доколко е вярно.
От лентите и кремовете не съм доволна :?