View Full Version : Забавяне на месечния цикъл
GameMaster
04-08-2011, 19:38
Здравейте.Поразрових се във форума,тъй като отдавна не го бях правила,но уви не намерих тема,която да ми даде информация относно въпроса ми.Възможно е да не съм се поразровила достатъчно,така че се извинявам ако има друга такава тема.Накратко за ситуацията: търся опция да забавя идването на месечния си цикъл само с 3-4 дена.Не искам да предотвратя идването му,а само да го забавя.Та....дайде ми съвет.Важно ми е :) Благодаря ви предварително
Piiseto0o
04-08-2011, 19:51
здравей,та по темата ...ами аз моя когато искам да го забавя,седмица преди датата ми на идване пия редовно Витамин C,и ми закъснява с 4-5 дена,даже и повече .... :)
GameMaster
04-08-2011, 19:56
Знаеш ли дали този метод действа при повечето момичета ? По колко витамина се пият и....само го забавяш нали ? 8-)
anonymous708973
04-09-2011, 09:36
Ммм, трябва да изпиеш супер много витамин Ц, за да стане.
Не знам как се отлага, но когато се наложи, си спирам моя с ЦЕНЗУРА. Трябва да започна да пия три пъти по 2 таблетки поне 2 дена преди важното събитие ( 8-) ), за да съм сигурна, че ще спре. Обаче коремът боли бая... колкото и по време на цикъл.
Редактирано от kalpazanka
GameMaster
04-10-2011, 16:22
Други алтернативи някой да предложи ?
Чувала съм за едни таблетки, които си ги купуваш от аптеката без рецепта. Не си спомням как се казваха, но бяха на билкова основа. Иди до някоя аптека с любезен фармацевт в нея и попитай за такива хапчета. Те ще ти препоръчат. Лошото е, че има после ефекти като много болки и силно течение.. Ама ако наистина ти е важно да го забавиш, за един път си струва, ще оцелееш :)
Най доброто решение е консултация с гинеколог.А според мен още по добро решение от най-доброто е въобще да не го местиш ни с един ни с два... щото от подобни желания на младите жени, стават какви ли не проблеми!
kremen4eto
04-11-2011, 11:39
Локум. По една опаковка на ден, като мерките е добре да се вземат поне седмица преди менструацията. При мен, майка ми и някои приятелки действа.
Локум. По една опаковка на ден, като мерките е добре да се вземат поне седмица преди менструацията. При мен, майка ми и някои приятелки действа.
Ще вземе да последва съдбата на Дядп Радул :D :D