Влез

View Full Version : Имам нужда от утеха

ArjenRobben
04-08-2011, 22:05
Привет!Преди 3 вечери на купон у един братовчед се случи нещо което за мен беше странно и неприятно.Понапих се и с една пичка се свалихме ... нещата загрубяха и решихме да го правим ама отзад.Отидохме насаме ,тя си свали гащите а аз се опитах да и го вкарам но от алкохола нещо не се получи... Дотук нищо не ме разтревожи , но когато отидохме на по-силна светлина забелязах че има доста косми по гъза ... след това нищо не е ставало ама незнайно защо от няколко дена насам това нещо адски ми влияе на психиката негативно и ми е доста гадно.Не знам точно какво искам ,но бих се радвал ако чуя някаква утеха.Темата не е ебавка.

JustAdream
04-08-2011, 22:07
пий една водка...

Fizz
04-08-2011, 22:14
е какво искаш да чуеш .. :D кофти е , ма ще го преживееш .. нормално е , пил си ала бала ... нали нищо не е станало и няма и да стане (предполагам) .. :lol:

ArjenRobben
04-08-2011, 22:30
Не знам и аз ... по принцип не се възмущавам лесно и дори тогава не ми беше някво гадно ... стана ми кофти едва на сутринта ,спомняйки си ...

Jus7DreamBoy
04-08-2011, 22:56
хах шибана работа 8-)

Fizz
04-08-2011, 23:11
Нали знаеш .. "Няма грозни жени , има трезвени мъже" :D всеки е имал кофти момент ... е почти всеки 8-)

mecho8888
04-09-2011, 01:00
Привет!Преди 3 вечери на купон у един братовчед се случи нещо което за мен беше странно и неприятно.Понапих се и с една пичка се свалихме ... нещата загрубяха и решихме да го правим ама отзад.Отидохме насаме ,тя си свали гащите а аз се опитах да и го вкарам но от алкохола нещо не се получи... Дотук нищо не ме разтревожи , но когато отидохме на по-силна светлина забелязах че има доста косми по гъза ... след това нищо не е ставало ама незнайно защо от няколко дена насам това нещо адски ми влияе на психиката негативно и ми е доста гадно.Не знам точно какво искам ,но бих се радвал ако чуя някаква утеха.Темата не е ебавка.

:D Имаш нужда от психиатър, но не заради случката, а попринцип.

ArjenRobben
04-09-2011, 01:23
Що така мислиш? ;d може да е вярно . не знам

Slav0v
04-09-2011, 06:02
Щом помниш такава вгадост значи не си бил толкова пиян 8-)

Edit: Ходи и кажи да отиде на кола маска :-P

gandalfepi4
04-09-2011, 07:19
http://www.trainedtuff.com/wp-content/uploads/2011/03/Man-the-fuck-up.jpg

SisiStrange
04-09-2011, 09:28
Теб нищо ти няма. Един познат на един рожден ден му се случило нещо още по-ужасно. Тя първо му духала. После искала той на нея. В стаята било тъмно. Той бил пиян. Навел се и напипал нещо, което по негови думи приличало на "някъв килим". :-o Като разбрал какво е се отказал набързо...

Gr0zDan0v
04-09-2011, 10:35
Теб нищо ти няма. Един познат на един рожден ден му се случило нещо още по-ужасно. Тя първо му духала. После искала той на нея. В стаята било тъмно. Той бил пиян. Навел се и напипал нещо, което по негови думи приличало на "някъв килим". :-o Като разбрал какво е се отказал набързо...

:lol: :lol: :lol:

ето това вече се нарича кофти тръпка :razz:

JustAdream
04-09-2011, 10:39

Косматите жени били по-страстни.

SisiStrange
04-09-2011, 10:57

Ама ти няма да си им толкова навит :D

ПП. А във Франция не си махат космите под мишниците (или поне така съм чувала).

Sh@d0w
04-09-2011, 11:07

Повече хормони,но не азначава че не трябва да се поддържа минимална интимна хитиена...не живеем в 20 век все пак :shock:

Радвам се,че не съм французин хаха :lol:

LegaCalcio
04-09-2011, 11:21
хахахахаха, добре дошъл в реалния живот .. жените също имат косми :D

JustAdream
04-09-2011, 11:57

Повече хормони,но не азначава че не трябва да се поддържа минимална интимна хитиена...не живеем в 20 век все пак :shock:

Има мъже, които се възбуждат от гористи местности.

Hilary_
04-09-2011, 12:01
абеее дреме ти .. :lol: :lol:
.. нали нищо не е ставало? :lol:

ArjenRobben
04-09-2011, 13:50
абеее дреме ти .. :lol: :lol:
.. нали нищо не е ставало? :lol:
Ми не ,ама все пак имаше някъв контакт , то затва ми е гадно ,ама ми олекна...

SkylineDrift
04-09-2011, 14:06
Да не е бил някой космат чичко и ти от алкохола да си си го представил за няква супер яка мацка. :lol:

bybit0o0
04-09-2011, 14:25
агахахаха епик фейл :Д

BeastLover
04-09-2011, 14:30
Tи се радвай,че си набарал само козинка,а не и други...бонуси :( .

bybz
04-09-2011, 16:12
хахахахаха, добре дошъл в реалния живот .. жените също имат косми :D

+1

DREAM95
04-09-2011, 18:16
По пътят на логиката щом е имала косми на гъза значи сигурно е имала и мустаци?! 8)

SisiStrange
04-09-2011, 18:27
По пътят на логиката щом е имала косми на гъза значи сигурно е имала и мустаци?! 8)
По пътя на логиката може да е била и брадат чичка с очила и 1 вежда, ама той я е гледал отзад само и не е забелязал. :-o

smoker4e7o
04-09-2011, 18:31
http://flywithbats.files.wordpress.com/2008/08/you-are-fucked_up.jpg

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol:

rtpghhfcz
04-09-2011, 21:40

:shock: :shock: :shock:

zay4e
04-10-2011, 08:37

Бляяяяяххххх

straus
04-10-2011, 08:49
Аре ве кво се стягаш, гъз като гъз! :D

IQA
04-10-2011, 08:54
запиши й час при козметик

theonlyone92
04-10-2011, 09:35
следващия път си носи самобръсначка.......... за всеки случай

Grudi_SeXa
04-10-2011, 15:20
следващия път си носи самобръсначка.......... за всеки случай
или косачката за трева. :D

frozendeath
04-11-2011, 07:59

Само да отбележа, обезкосмяването няма нищо общо с хигиената. Да спазваш хигиена означава да се миеш често. А това, дали се обезкосмяваш, е напълно друг въпрос.

hoooodyhoooooo
04-11-2011, 08:39
Че и претенции. Пичката ти е дала да й хвърлиш няколко лопати на лозето, действай, не се ослушвай. И лозници да има, кво. Здравата мотика от бурен се не плаши. Следващият път смело чак до кайсиите го забоди, само като е пила да не стане фатал с винтила...

STUFFF
04-11-2011, 11:50
А ти провери ли отпред да не би да има някой друг бонус :D

kiki1991
04-11-2011, 11:54
Аз даже не бих погледнала мъж който има косми там долу..може да е леко наболо..нормално е,но дълги косми..бляккк,кво остава пък за жена,аз съм такава манячка че мойте даже не им давам и да набодат,затва всеки ден ги минавам иначе ми е кофти...затва хора подържайте се..никой не обича космати маже и жени,няма значение дали правите секс или не,едно че е по хигиенично,друго че е грозно и селско особено за жена с косми!!!!!!!

kremen4eto
04-11-2011, 12:05
никой не обича космати маже и жени

Аз обичам. :D

По темата: Разглезени деца сте това днешното поколение. Малко косми и веднага "ИУ-ИУ-ИУ!" Хора сме, бозайници, имаме косми, имали са прадедите ни, имаме ние, ще имат и следващите. Че е трябвало да ги махне, да, прави сте. Но не е чаааааак толкова гнусно и отвратително едно съвсем нормално човешко нещо. По същия начин се възмущавате и от потта. Ще кажете, че трябва да сме нагласени за модно ревю по всяко едно време. Баси :D

catyyyy
04-11-2011, 14:49

Ама ти няма да си им толкова навит :D

И в Америка такааа ... ама кво да се прави .. хората се хоаресват по човешки и космат начин :§

kiki1991
04-13-2011, 03:42
оле оле ми дано си намериш някой комсмат че да си пасвате!!!Ужас(puke)

kiki1991
04-13-2011, 03:43
оле оле ми дано си намериш някой комсмат че да си пасвате!!!Ужас(puke)