View Full Version : Харесва ми :(
neznam14
04-09-2011, 13:04
Здравейте!! Има едно момиче което мн харесвам ,проблема е че тя мене майче не...или малко ,не знам.много искам да съм с нея само за нея мисля,много ми е кофти защото тя ми казва че не ме харесва,после ми казва че ме харесва малко,говори ми разни работи за целувки как съм щял да я целуна и т.н. но когато доиде време за целувка тя не ми дава....това мн ме дразни говори едни неща после не ги изпълнява :( много ми е мъчно за нея ,искам да съм с нея по цял ден но немога щото тя е на даскало а и се страхувам че ако и звънна и и кажа че искам да се видиме тя да не ме отреже щото много боли после.преди ми каза че не съм неин тип.... а аз много я харесвам.много често ми задава въпроси , дали бих я целунал,колко процента я харесвам ,и т.н До сега много пъти ме е наранявала но аз пак се връщам при нея..незнам защо просто мн искам да съм с нея :( МОЛЯ ЗА КОМЕНТАРИ .МЕРСИ
smoker4e7o
04-09-2011, 13:13
Според мен тя си играе с теб, защото знае, че я харесваш. Заеби я и си намери истинско момиче което няма да си прави ташак с теб.
преди ми каза че не съм неин тип.... а аз много я харесвам.много често ми задава въпроси , дали бих я целунал,колко процента я харесвам ,и т.н До сега много пъти ме е наранявала но аз пак се връщам при нея..незнам защо просто мн искам да съм с нея :( МОЛЯ ЗА КОМЕНТАРИ .МЕРСИ
:-D :-D :-D
И аз си "измервах" харесването с проценти на 11.
По темата: Не оставяй да те тъпче и имай достойнство. Няма да умреш, не е единствена. Ясно е, че не те харесва и си играе с теб.
dontcare
04-09-2011, 14:10
Има 2 варианта:
1.Ако наистина я харесваш,някой път докато си говори,просто я целуваш и гледаш реакциятаАко те попите "защо го направи " или нещо подобно,казваш,че си докал,че я харесваш и че имаш интерес.Нещо такова.
2.Играе ли си с теб-не си струва.Зарежи тея работи.
ем ..... на 14 си не очаквай брак... може да я е страх да се обвърже с теб.. :) ... и все пак мисля че не трябва да и играеш по свирката ... според мен трябва колкото и да боли да и поставиш нещата ребром ... иначе ще продължаваш да се луташ в накакъв омагиосан кръг ... :) успехх...
Според мен тя си играе с теб, защото знае, че я харесваш. Заеби я и си намери истинско момиче което няма да си прави ташак с теб.
+1 :grin:
Gr0zDan0v
04-09-2011, 14:31
Баламосва те ... разиграва те ... прави си ташаци ... както искаш го наричай - не се занимавай с нея ;)
за всеки влак си има пътници :-P
Успех :)
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 14:40
Момичето яко те врътка.
Поотдалчи се малко от нея.
Нека тя почне да те търси.