View Full Version : Чувството... да си влюбен ?
theonlyone92
04-09-2011, 17:18
По - принцип..... си падах играч.. сменях ги редовно,гаврех се с някой "момиченца"...... които си го заслужавали до една степен.. не вярвах,че някога ще се влюба,че ще срешна някое момиче, което да ме "оправи" и да ми докаже.. че никога не се знае, какво те чака на другия ъгъл..
и ето , че сега съм с едно момиче доста време.. по - голяма е от мен,доста сериозно върват нещата за сега и.. понеже бях написал в една предишна моя тема, че (всичко е перфектно но обстоятелствата са такива,че тя ще трябва да замине да работи лятото на морето) и сърцето ме свива..
та по темата.. това ли е чувството?
да нямаш спокоен сън... да мислиш само за него/нея? да ти тупти сърцето постоянно... да се храниш по-малко и да искаш постоянно да си с него/нея.. така е при мен... направо ми се е*ава майката, искам пак да съм си свободен,да си правя квото искам.. да си се наспивам , да си тренирам излизам по-често с приятелите ми.. но от друга страна ми е супер готино когато сме аз и тя.. като спиме заедно и се събуждаме сутрин... станал съм ебати лигльото.. нищо , че пред нея не го показвам и гледам да се държа мъжки .. дайте ми някакъв съвет,че ми е доста тежко
за чувството - да, това е да си влюбен
съвет не мога да ти дам ..
Ей ся ще се наредят 214324343 глупости че това е любовта ,спасение няма и прочие чикий.
По принцип аз като почна да мисля по сериозни теми това е явен знак че не съм консумирал алкохол от дълго време и гледам да поправя грешката при първа възможност.Но това съм си аз ,всеки сам трябва да си намери антидота :D
theonlyone92
04-09-2011, 17:29
е чак па любовта.. при нея едва ли е така,просто сме щастливи за сега как се развиват нещата.. и гледам да не създавам излишни филми с мойте.. "влюбвания" и не искам да и го показвам, просто ми е странно и не ми е мн приятно това чувство .. незнам дали ме разбирате, и аз трудно се разбирам .. хаха
TheBeliever
04-09-2011, 17:36
Още си във фазата "пеперудки в стомаха, тя е всичко, светът ми се върти около нея". Обикновено при тийнейджърите минава за няколко седмици. След това мозъка ти се прояснява от хормоналната атака и малко по малко се връщаш към старото Аз.
Ashkroft
04-09-2011, 17:39
Гледай сега, прави си кефа, не си давай мноо наклон на буя.Не търси решения на проблеми където ги няма.Щом нещата са добре за сега, така да бъде пръй си кефа и си свиркай...
theonlyone92
04-09-2011, 17:39
Още си във фазата "пеперудки в стомаха, тя е всичко, светът ми се върти около нея". Обикновено при тийнейджърите минава за няколко седмици. След това мозъка ти се прояснява от хормоналната атака и малко по малко се връщаш към старото Аз.
Дано да е така :)
бих искал.. да съм си пак привързан към нея, да си върви всичко по вода.. но да не се филмирам чак толкова, и да съм си като преди.
.. доста кофти чувство,ха : )
kokosety
04-09-2011, 17:45
Аз искам да изпитам чувстъовото да си влюбен каквото и да е то!!! И аз не мога да ти дам съвет за съжеление .
theonlyone92
04-09-2011, 17:46
Може би се изразих малко грубо "гаврене на момиченца"
Имах предвид.. че ги сменях доста редовно.. нямах нищо към тях,просто ей така.. за загуба на време... после имах период, в който не ми се занимаваше грам с момичета... а иначе..
просто искам .. да не мисля постоянно за нея/нас .. това може би ще ми бъде достатъчно,за да имам нормално ежедневие като преди.. явно в началото е така,както каза пичагата по-нагоре....
Gr0zDan0v
04-09-2011, 17:50
дам много правилно се изрази thebeliever ... пепедутките в стомаха са ... или ги и ни се иска да се махнат .. или ги няма и ни се иска да са там :lol:
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 17:52
Любов...
Много относително понятие.
Истинката любов е тази,която си за винаги с човекът до теб.
В бедност,в радост и мъка.
След 30+години заедно може да кажеш спокойно,че обичаш човекът до теб.Важното е никога да не се отказваш от човекът ,с който си.
Дори и големият звяр може да обича и да бъде наранен.
Ти не можеш да спреш да изпитваш чувства към нея.Трябва да се радваш,че знаеш какво е любов,защото има ужасно много хора,които биха дали всичко,за да изпитат това,което ти е на теб.
Това е чувството на...любовта от разстояние въпреки,че вие още сте заедно в смисъл тя не е заминала(до колкото разбрах).На теб просто ти става ужасно кофти като се сетиш,че ще отиде на друго място и няма да я виждаш цяло лято(примерно) и другото нещо е,че ти се случва за първи път да обичаш някой толкова и още ти е трудно да го осъзнаеш-това е да я обичаш повече от себе си и...да се чувстваш безсилен,сякаш тя те притежава,а ти не можеш да се възпротивиш.Някои хора се плашат от толкова силна обич...
Има различни видове любов,но определено,когато я изпиташ я познаваш.Несподелена,споде лена...от разстояние,прекратена поради нещо(заминаване ,смърт и тн) и други.
TheBeliever
04-09-2011, 17:59
както каза пичагата по-нагоре....
Момиче съм, бе хора. :lol:
theonlyone92
04-09-2011, 18:01
Е извинявай.. ама аз как да разбера , че си момиче? :-D
theonlyone92
04-09-2011, 18:01
Дори и големият звяр може да обича и да бъде наранен.
Ти не можеш да спреш да изпитваш чувства към нея.Трябва да се радваш,че знаеш какво е любов,защото има ужасно много хора,които биха дали всичко,за да изпитат това,което ти е на теб.
Това е чувството на...любовта от разстояние въпреки,че вие още сте заедно в смисъл тя не е заминала(до колкото разбрах).На теб просто ти става ужасно кофти като се сетиш,че ще отиде на друго място и няма да я виждаш цяло лято(примерно) и другото нещо е,че ти се случва за първи път да обичаш някой толкова и още ти е трудно да го осъзнаеш-това е да я обичаш повече от себе си и...да се чувстваш безсилен,сякаш тя те притежава,а ти не можеш да се възпротивиш.Някои хора се плашат от толкова силна обич...
Има различни видове любов,но определено,когато я изпиташ я познаваш.Несподелена,споде лена...от разстояние,прекратена поради нещо(заминаване ,смърт и тн) и други.
точно........
е чак па любовта.. при нея едва ли е така,просто сме щастливи за сега как се развиват нещата.. и гледам да не създавам излишни филми с мойте.. "влюбвания" и не искам да и го показвам, просто ми е странно и не ми е мн приятно това чувство .. незнам дали ме разбирате, и аз трудно се разбирам .. хаха Не се дръж като мачо,на който му е един вид под нивото да се влюбва и тва да казваш,че се стараеш да не показваш,че си влюбен е голяма глупост.Човек разбира какво има чак,когато го изгуби...не прави така,че тя да не разбере наистина колко държиш на нея.Просто живей и чувствай като нормален човек,а не 'железния theonlyone92".
theonlyone92
04-09-2011, 18:07
е чак па любовта.. при нея едва ли е така,просто сме щастливи за сега как се развиват нещата.. и гледам да не създавам излишни филми с мойте.. "влюбвания" и не искам да и го показвам, просто ми е странно и не ми е мн приятно това чувство .. незнам дали ме разбирате, и аз трудно се разбирам .. хаха Не се дръж като мачо,на който му е един вид под нивото да се влюбва и тва да казваш,че се стараеш да не показваш,че си влюбен е голяма глупост.Човек разбира какво има чак,когато го изгуби...не прави така,че тя да не разбере наистина колко държиш на нея.Просто живей и чувствай като нормален човек,а не 'железния theonlyone92".
Не искам да и го показвам сега... понеже ако и го покажа, а тя както казах след 2 месеца ще заминава да работи цяло лято(нищо,че ще се виждаме дори и за 1 -2 дена) ... всички знаем , колко връзки са приключвали така... какво ще правим тогава? Цялото мъжко дойстойнство на вятъра ще отиде.. може и да греша
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 18:11
^ Момчето, едва ли мисли в такава перспектива занапред.
Е..надали мисли в такава огромна перспектива напред,но исках да кажa,че,когато не се отказваш от човекът до теб в каквито и да е ситуации,чак тогава можеш да кажеш с пълно основание,че обичаш човекът до себе си.Нали знаеш,любовта не е само на думи.Аз примерно като съм с някой,запознали сме се скоро,станали сме гаджета,е не мога да му кажа веднага,че го обичам.Няма как да го обичам като сме се запознали скоро и никой не е доказал любовта си към другият.Харесване,привлича не,да..но друргото ,ЛЮБОВТА ,това да си готов на всичко за другият,идва чак след като ти докаже колко те обича,а не само на думи.За мен ''обичам те''е много силна дума,която значи много и,която я ползвам само по предназначение,когато наистина я чувствам.
theonlyone92
04-09-2011, 18:13
не съм я казвал тая дума... поне в този смисъл
бих искал да и я кажа.. някога
но все още мисля,че е рано..
Боже това мъжко достойнство...Първият човек,когото обичах повече от себе си се изплаши и мисля,че се държеше точно като теб.Ходеше с различни момичета и тн...както и да е,няма да разказвам историята.Просто накрая се оказа,че и той не иска да покаже истинската си същност въпреки,че аз и без това я виждах в него.Беше го страх да бъде обичан и следователно,когато аз имах нужда от него той изчезна-от страх ...и мъжко достойнство.
Майната му на заминаването.Покажи й колко държиш на нея,обичай я и й го казвай.Истинският мъж не е този,който се страхува от болка в любовта,а този,който дори и след разбито сърце пак може да обича,дори и с малко страх от нараняване.Ние не сме машини,обичай и бъди обичан,защото няма по-хубаво нещо от това и не може да се сравни с нищо друго...
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 18:18
Не се дръж като мачо,на който му е един вид под нивото да се влюбва и тва да казваш,че се стараеш да не показваш,че си влюбен е голяма глупост.
Сънсет,ако не си разбрала до сега....на всички мъже им е трудно да показват чувствата си,защото те са силните.
Точно от тях се изисква и очаква да изкарват парите и да издържат семейството,точно с това те доказват,че обичат жена си и децата си.
Няма да седнат да реват и да се лигавят..Постави се малко и на тяхно място..От сутрин до вечер работят като луди..и то повечето от тях не са зад бюрото и на телефона,a извършват тежка физическа работa.
Извинявай,но те не са семейство,че той едва ли не да няма право да е по-нежен.
Много добре знам,какво означава да си силния пол и да работиш от сутрин до вечер.Всеки божи ден ми се случва,защото в моето семейство се получава така:майка ми иска да се почувства обичана не,защото е някоя лигла,просто е преживяла много неща...и е осъзнала,че не парите и работата са всичко,а трябва човек да се замисли за истински важните неща,докато приятелят й казва "Аз работя от сутрин до вечер,достатъчно е,че плащам сметките и се грижа за всичко,а ти искаш и от горе на това да ти казвам,че те обичам!" ...
Добре,бъдете си мъжкари,но някой ден след години ще осъзнаете,че преди време просто е трябвало да й кажете "Обичам те мамка му,дори и сега да ми е гадно,че ти го казвам,защото се чувствам слаб.Ти ме правиш да се чувствам слаб и мразя това ,но обичам теб". Никое момиче не иска да и свалят звезди,но той да се държи мъжки ,защото има пенис...сам си вкарва автогол.
Добре,бъдете си мъжкари,но някой ден след години ще осъзнаете,че преди време просто е трябвало да й кажете "Обичам те мамка му,дори и сега да ми е гадно,че ти го казвам,защото се чувствам слаб.Ти ме правиш да се чувствам слаб и мразя това ,но обичам теб". Никое момиче не иска да и свалят звезди,но той да се държи мъжки ,защото има пенис...сам си вкарва автогол.
Автогол,ти сериозно ли?
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 18:31
Sunset,Еми...мъжете обикновенно са така..веднъж казват обичамте,после го доказват.Пък например имам един бивш,който след всеки секс и преди секс ми казваше обичамте,но мен ми беше едно такова безразлично и гадно същевременно,защото знаех,че го казва с няква цел,a не просто от чистите си чувства и любов към мен.
е чак па любовта.. при нея едва ли е така,просто сме щастливи за сега как се развиват нещата.. и гледам да не създавам излишни филми с мойте.. "влюбвания" и не искам да и го показвам, просто ми е странно и не ми е мн приятно това чувство .. незнам дали ме разбирате, и аз трудно се разбирам .. хаха
Братле любовта е поезия...
Автогол,ти сериозно ли? А не бе бъзикам се играч :-)
VaMpiRKaTaaa,щом е искал нещо,значи ...тук случая според мен е по-различен.Той явно наистина я обича,но не може да си позволи да й го покаже.
Колкото и да те е страх да не те наранят авторе,все някой ден ще стане и това е нормално.
theonlyone92
04-09-2011, 18:39
Имаше едно момиче.. с което се занимавах доста години.. близо 3 + , това беше доста отдавна.. и просто тогава ми беше супер гадно .. няма да обеснявам историята , но главно заради нея започнах так ада се държа с тези сегашни кифленца(без сегашната), та тогава.. бях малък,балъчец и.. показвах чувствата си , плаках пред нея.. и тн, и от тогава се научих , да не си ги показвам.. защото ме правеше на гъз,като и показвах колко съм слаб.. просто ме е страх да не стане същото.. защитна реакция ли,незнам.. но може би ще рискувам.. но няма да е сега.
просто и в момента едвам сдържам сълзите си,но предпочитам така... чесно казано
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 18:45
Като те гледам си готин.
Можеш да имаш всяка кифла.
Но ти искаш точно тази,която не можеш веднага да я имаш.
Винаги така става.
И да ти кажа,да покажеш чувствата си,не е проява на слабост,a напротив.
Иска се много смелост и силна воля,зада го направиш.
theonlyone92
04-09-2011, 18:50
Незнам дали ме разбра.. аз съм с нея и ни е супер яко заедно,тя е много различна..по-голяма е от мен,по-опитна е..
а кифли... колкото искаш,просто те не струват и не ме впечатляват.. ама грам.
просто ме е страх от 2 неща.. които са свързани
1вото.. че съм влюбен до уши в нея.. и 2рото, влюбен в неподходящ момент.. скоро ще заминава ( което се разбра онзи ден и няма как да се отложи ) и ме е страх.. да не я изгуба.. това е цялата история
Като те гледам си готин.
Можеш да имаш всяка кифла.
Но ти искаш точно тази,която не можеш веднага да я имаш.
Винаги така става.
Иска се много смелост и силна воля,зада го направиш. Точно така!Аз не съм казала,че е лесно,но дори и да останеш разочарован и да те боли,трябва да го приемеш и да минеш напред.Някой ден,когато срещнеш друго момиче,на което да искаш да кажеш 'обичам те' -да го направиш...Ето това е мъжка постъпка.
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 18:55
Ми тогава иди с нея.
И си намери работа там.
Хем ще си с нея.
theonlyone92
04-09-2011, 18:57
Мислите ли.. че в днешно време,момичетата вярват на тези думи.. впечатляват ли ги...
просто при мен може и да е истинско, но да си помисли,че преувиличам или ддз.. не искам да се изложа като му дойде времето..
може би,преди да замине ще е подходящия момент.
а иначе.. не е лесно, да си намера работа на морето в момента,повечето наемат хора с връзки или .. наемат момичета(барманки,сервитьо рки и тн)
но си търса,да и няма да се откажа..
другата пречка е , че имам изпити.. 12ти клас съм и ще уча в колеж... което е 3тия проблем
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 19:09
^Еми,ако трябваше да теглиш на везната колежа или момичето,което обичаш..
Кое щеше да избереш?
theonlyone92
04-09-2011, 19:13
ох .. не я обичам! просто съм влюбен в нея
а иначе.. и аз искам да си почина 1 година и да започна колеж догодина.. но не зависи от мен... ще видим.
мерси много за прекарания час в чатове.. и изливане на мъки и тн , беше ми доста приятно Вампирке. :)
Иска се много смелост и силна воля,зада го направиш. Точно така!Аз не съм казала,че е лесно,но дори и да останеш разочарован и да те боли,трябва да го приемеш и да минеш напред.Някой ден,когато срещнеш друго момиче,на което да искаш да кажеш 'обичам те' -да го направиш...Ето това е мъжка постъпка.
И ако не срещнеш момичето или не й го кажеш какво излиза ,че не си мъж ли?Не мога да се съглася.
theonlyone92,брато страхът не е никога добър съветник. :)
VaMpiRKaTaaa
04-09-2011, 19:18
И мен (:
ОТ мен лека нощ :D
Ssummerjam
04-10-2011, 10:14
Намерил си си майсторицата 8-)
Wasilewaa
04-11-2011, 13:51
за чувството - да, това е да си влюбен
съвет не мога да ти дам ..
Gr0zDan0v
04-11-2011, 14:37
добре че каза и аз те мислех за ''пич'' :lol:
Не съм чела другите мнения, но моето мнение е, че определено я харесваш много, а за любов само ти си знаеш .. :-|
След като нещата вървят добре и си щастлив с нея, недей да го мислиш какво ще става за напред ами си изживей хубавите моменти .. (:
VampireLover3
04-11-2011, 18:17
1.да това е любовта.
2.Радвам се, че най-накрая някой те е вкарал в правия път.
3.Ако имаш възможност намери си и ти работа в същия град в който ще е тя и ще бъдете заедно.
Извинявам се обаче много ме дразнят такива "Подигравах се с еди си кой защото си го заслужаваше" , никой на тоя свят не заслужава нищо лошо.. замисли се може би сега ти се връща за това, че си се гаврил с другите. Иначе успех. :)
По - принцип..... си падах играч.. сменях ги редовно,гаврех се с някой "момиченца"...... които си го заслужавали до една степен.. не вярвах,че някога ще се влюба,че ще срешна някое момиче, което да ме "оправи" и да ми докаже.. че никога не се знае, какво те чака на другия ъгъл..
и ето , че сега съм с едно момиче доста време.. по - голяма е от мен,доста сериозно върват нещата за сега и.. понеже бях написал в една предишна моя тема, че (всичко е перфектно но обстоятелствата са такива,че тя ще трябва да замине да работи лятото на морето) и сърцето ме свива..
та по темата.. това ли е чувството?
да нямаш спокоен сън... да мислиш само за него/нея? да ти тупти сърцето постоянно... да се храниш по-малко и да искаш постоянно да си с него/нея.. така е при мен... направо ми се е*ава майката, искам пак да съм си свободен,да си правя квото искам.. да си се наспивам , да си тренирам излизам по-често с приятелите ми.. но от друга страна ми е супер готино когато сме аз и тя.. като спиме заедно и се събуждаме сутрин... станал съм ебати лигльото.. нищо , че пред нея не го показвам и гледам да се държа мъжки .. дайте ми някакъв съвет,че ми е доста тежко
Дам и аз сам така, даже по зле . До преди 1 месец не беше така, но на последак почнахме да се виждаме често, и сега ако не я видя ми е доста тежко
psychopath
02-15-2013, 05:14
been there, done that :D
minchorna
02-15-2013, 05:55
Няма проблеми,тема преди 2 години..
Скоро ще почнат да пишат по теми отпреди да е създаден форума :D
laila_94
02-15-2013, 10:49
Отиди да работиш при нея