View Full Version : края на срещата...
kitti123
04-09-2011, 19:45
Здравейте ! :)
Имам един въпрос (леко глупав,но все пак...) :
Винаги ли първата среща трябва да завиршва с целувка? В смисъл допадна ли сте си,забавлява ли сте се...Как са зъвършвали вашите първи срещи ? :?
Не, освен ако не се познавате от доста време и можеш да й имаш доверие на момичето, а не да побягне на втората минута като попарена. Хубавите неща се градят с времето..
kitti123
04-09-2011, 19:50
не се оточних...момиче съм :-D
А,е извинявай, не съм обърнала внимание явно. :D Ами както казах по-горе, ако му нямаш толкова доверие, не бързай да му се хвърляш, опознай го или му 'дай някакъв срок' в който може да впечатли и тогава си прави заключенията. От прибързани стъпки няма смисъл, ако иска неща сериозно от теб, ще се постарае. :)
До човек си е ,примерно аз като бях по-малък винаги гледах така да извъртя нещата че момичето да ме целуне първо.Има някой момичета дето ако не ги награбиш си мислят че не ги харесваш,нещо по тях не е наред и т.н
kitti123
04-09-2011, 19:56
мерси за съвета "ByK" :)
kitti123
04-09-2011, 19:58
аа тва за награбването не важи при мен..а иначе тия работи кой да направи първата крачка...ми май трябва да е момчето..по-готино е според мен де :oops:
inlove21
04-09-2011, 20:00
Съвсем не е задължително, та дори според мен, ако не се познавате достатъчно е по-добре да пропуснете целувката. :)
kitti123
04-09-2011, 20:33
мс inlove21 :---)
Обичам да съм по - пасивната страна на тези неща. Ако ме харесва достатъчно - да ме целуне, аз не хапя (поне в началото) :D . По всички други въпроси, колкото на моменти съм откровена до болка, толкова и понякога обичам да се занимавам с подмолни дейности, колкото за интригата.
K_O_L_E_V
04-09-2011, 20:50
Ако смяташ да излизате отново е добре да му ударите една целувка, все пак нищо няма да ти стане, а и ще му намекнеш, че си го харесала.
kitti123
04-09-2011, 20:55
а ако не го целуна има ли шанс да си помисли че не го харесвам .. ? :? (любопитно ми е мнението ви,за т`ва толкос мн разпитвам..)
Ако се познаваме от по-дълго време може да завърши с една хубава целувка. :-) Но аз съм на принципа целувка по бузата. :)
K_O_L_E_V
04-09-2011, 20:59
По-бузата ? Да не ме изпраща майка ми на 1-вия учебен ден в 1-ви клас :D :D
kitti123
04-09-2011, 21:02
е защо бе..? не е ли сладко-целувка по бузата..в смисъл да те накара да искаш повече ?
Целувка по бузата
Така целуваме всички близки, роднини и приятели, за да покажем чувства или уважение. Но така целуваме и половинката ни. Когато целуваме човека, когото обичаме така, ние му подаряваме много специална целувка. Тя е коренно различна от целувката на устните или френската целувка, защото крие в себе си една детска спонтанност. Тя е до голяма степен лишена от еротичното и посветена на едно чисто, дълбоко платонично чувство.
Така възприемам този жест.
Ако го целунеш по бузата ще си помисли, че искаш да сте само приятели. Щом толкова държиш да си активната страна и да пришпорваш работите, просто го целуни и толкова. Не го мисли много, защото само ще става по - сложно.
K_O_L_E_V
04-09-2011, 21:10
И това го има...
Към авторката.....абе каквото направиш, важното е да ти е 'убао. :D
VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 05:05
НЕ е задължително.
Както го чувстваш,така. :)
съгласна съм с по-горното мнение
моята първа среща започна с целувка ;дд
anonymous708973
04-10-2011, 09:04
По всички други въпроси, колкото на моменти съм откровена до болка, толкова и понякога обичам да се занимавам с подмолни дейности, колкото за интригата.
Тооолкова е женско и е тооолкова яко :D
Ssummerjam
04-10-2011, 10:01
Първата среща ако завърши с целувка - какво ли ще се случи на втората?! 8-) Според мен е сууупер прибързано и не бих го направила.
Gr0zDan0v
04-10-2011, 10:03
Съвсем не е задължително, та дори според мен, ако не се познавате достатъчно е по-добре да пропуснете целувката. :)
+1 изчакай перфектният момент ;)
Filipova75
04-10-2011, 22:10
Почти винаги е различно,имала съм срещи при,които всичко завършва с едно ръкостискане,или само с една усмивка,но срещите завършващи с целувка най-ги харесвам :D :-D
Винаги ли първата среща трябва да завиршва с целувка?
Не е задължително ..
Как са зъвършвали вашите първи срещи ?
Различно зависи с кой съм и какви намерения имам към него ..
slbnchicet0
04-11-2011, 13:52
Не е задължително,но пък е доста приятно да те изненадат с целувка,когато не очакваш.
Gr0zDan0v
04-11-2011, 14:35
Не е задължително,но пък е доста приятно да те изненадат с целувка,когато не очакваш.
зависи от кой ;ddd
kitti123
04-11-2011, 14:38
зависи от кой ;ddd
предполага се ше излизаш с човек,с коѝто ти е приятно..въпроса е дали целувката да е на 1 среща или по натам,, :-D
VampireLover3
04-11-2011, 18:25
При мен със сегашният ми приятел .. втората или третата ни среща започна с целувка (бяхме играли на истина,риск или предизвикателство и аз му казах когато ме види да ме удари и той точно това направи) :D .. 8-) Иначе не е задължително в някой случаи може да бъде пребързано в други може да бъде романтично .. зависи от срещата и от хората.