Влез

View Full Version : Проблем с приятелка

painkillerbg
04-09-2011, 22:04
Ситуцията е следната:
Въпросната приятелка ме игнорира или просто няма време да ми обърне внимание(за което аз силно се съмнявам). Ето пълната история:
Вчера(по това време е онзи ден) писах смс на приятелката с въпрос дали ще ми дойде на гости и дали ще ходим на купон(миналия ден каза че ще дойде и че може би ще ходим), защото реших, че може би е забравила. Тя няма пари да ми чукне от нейния телефон и бях написал да чукне от който и да е телефон ако няма да идва. Но до 18:00 телефонът ми не е звънял и аз отидох да се оправям. В 19:20 отидох до тях. Извиках я и я питах к`во става ще ходиме ли? И тя каза не, защото има работа. Тя можеше да ми звънне от на сестра й телефона(и от на майка и) и да ми каже, че не може поне да не ходя толкова път (повече от 1,5км). Освен това няколко пъти сам я викал да дойде и тя всеки път ОК - да ама не. Незнам какво да правя. Знам че темата е малко дълга и тъпа но това е моят проблем. Надявам се, че ще ми помогнете.

Rar3
04-09-2011, 22:08
Не се впрягай бе човек...

Mididu
04-10-2011, 07:10
Не знам какво ти дава основание да я наричаш приятелка. Приятелите са орехи хора, които никога няма да те подведет или излъжат. Тази девойка или нехае за теб, или нехае за всички, което я прави завършен егоист. Не можем да си избираме роднините, но приятелите съм сигурност. Така че огледай се и намерии истинската, приятел! Успех!

Mi6inka
04-10-2011, 07:48
Не знам какво ти дава основание да я наричаш приятелка. Приятелите са орехи хора, които никога няма да те подведет или излъжат. Тази девойка или нехае за теб, или нехае за всички, което я прави завършен егоист. Не можем да си избираме роднините, но приятелите съм сигурност. Така че огледай се и намерии истинската, приятел! Успех!

+

прекалено безразборна стана употребата на думата "приятелство" ...

Mididu
04-10-2011, 07:58
Съгласна съм с mi6inka.
Всичко е безразборно. Може би трябва да осмисляме всичко. По-често да мислим и анализираме себе си и останалите.

Mi6inka
04-10-2011, 08:04
Съгласна съм с mi6inka.
Всичко е безразборно. Може би трябва да осмисляме всичко. По-често да мислим и анализираме себе си и останалите.

ами така е... само, че ...като гледам как затъват все повече и повече всякакви ценности и как започва да се влага все по-малко мисъл и чувство в нещата и ми става много грозно...

Greennight
04-10-2011, 08:12
Еми може наистина да е имала няква неотложна работа.Иначе,ако се случва системно поговорете...

Mididu
04-10-2011, 10:32
Съгласна съм с mi6inka.

ами така е... само, че ...като гледам как затъват все повече и повече всякакви ценности и как започва да се влага все по-малко мисъл и чувство в нещата и ми става много грозно...

Ами ....от нас зависи..... Ако всеки от нас се стреми да запази и отстоява себе си, нещата биха придобили други измерения. Така си мисля.