View Full Version : Автобронзант
mimsSss96
04-10-2011, 09:14
Здравеяте, извинявам се ако има такава тема, но не намерих.
Искам да ви попитам някой използвал ли е автобронзанта на AVON и хубав ли е?
http://www.avon.bg/PRSuite/static/images/news_articles/6.jpg
rosencetooo
04-10-2011, 09:23
Имаше тема за този автобронзант , и едно момиче го беше ползвала и била доволна.. :)
mimsSss96
04-10-2011, 10:27
а всеки път когато се нанася ли преди това трябва да се ексфолира кожата?
rosencetooo
04-10-2011, 10:39
Мне е задължително , но е хубаво няколко пъти седмично да го правиш :)
ававтобронзантите на AVON обикновенно не вършат работа ..в смисъл ефекта не е голям (или при мен поне не беше)
Мислех да си го поръчвам този месец, но нямам опит с автобронзанти и и аз исках да събера мнения. Колко често се нанася или всеки сам си определя за себе си? :-o Извинявам се, ако въпросът е тъпичък. 8-)
ZaicheNaXeroin
04-10-2011, 16:17
автобронзантите са ИЗМИСЛЕНИ и не действат като цяло без значение марката :) купувала съм си и за 30 и за 150лв - ефекта е 0 ,освен че кожата ми стана на ОРАНЖЕВИ петна :D
Преди време си бях взела един на Ейвън,не помня от същата серия ли беше и да ти кажа като се намажеш ок държи , не става на петна..но влезеш ли под душа става мазало.Почва да се отмива ,петносваш се и накрая изглеждаш не с ня'къв як загар,а все едно си мръсна 8-) Да не говоря,че ми петноса няколко дрехи,а по кутията на компютъра където съм си подпирала крака още има петна от него. :lol: И от тогава се отказах от автобронзантите.
Незнам специално за този дали е така.Само споделям моя опит.