Влез

View Full Version : Влюбена в бройкаджия...

selenagomez45
04-10-2011, 09:31
iztrito

Serphent
04-10-2011, 09:49
еми като го харесваш увери се ,че и той има същите чувства :D иначе той ще те изчука и ще те зареже и после ще ревеш :D бившата ми беше направила подобна грешка :D така ,че не прецаквай сегашния си приятел :)

theonlyone92
04-10-2011, 09:50
Ще зарежеш приятеля ти , заради някво леке дето ще си те разиграва 1-2 седмици?

хахахаха това жените сте.. нямам думи,после ние сме ви били виновни

inlove21
04-10-2011, 09:54
[quote="theonlyone92"] Ще зарежеш приятеля ти , заради някво леке дето ще си те разиграва 1-2 седмици?

+1

Не си постъпила правилно като си оставила приятелят си с лека ръка. Трябвало е да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата.Не мисля, че момчето което си си харесала има сериозни намерения, по скоро те разиграва.

Gr0zDan0v
04-10-2011, 10:08
няма смисъл ще те изчука и ще те зареже ;)

selenagomez45
04-10-2011, 10:16
хора той не е такъв :D и първо ако ме изчука нали знаете ,че трябва аз да му дам но не няма ,,както и да е попитах ви да му пиша ли защото чух ,че при него момичетата правели първата крачка

InnoraX
04-10-2011, 10:29
И как точно няма да му дадеш? Нали ще ти каже 3-4 мили думи, ще те “погали“ по някои места и вече си се разтопила, особено след като имаш някакви “чувства“ към него.

selenagomez45
04-10-2011, 10:36
абе как да ви обесня, че не такъв познавам го много добре мислите ли ,че ако беше такъв щях да се занимавам с него питала съм разпитавала съм за него и много работи съм чувала но не се е ебал АКО БЕШЕ НЯКЪВ МУХЛО ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАНИАМВАМ просто искам да разбера дали иам чувства към мен

nepowtorima
04-10-2011, 10:37
И как точно няма да му дадеш? Нали ще ти каже 3-4 мили думи, ще те “погали“ по някои места и вече си се разтопила, особено след като имаш някакви “чувства“ към него.

Именно.. напълно съм съгласна..
Ами пиши му, но щом е бройкаджия и си има гадже.. как би се почуствала на мястото на приятелката му.. кофти, а?

autumn666
04-10-2011, 10:44

Пфф, точно.

А пък и той си има гадже, нали знаеш? Как би се почувствала ти, ако няква дойде и се опита да ти отнеме гаджето? Не си сигурна, че той има чувства към теб, а и е най-вероятно да няма щом не си е зарязал гаджето заради теб, както ти направи заради него. А ти много сгреши кат го направи тва... Само тва ще ти кажа. :shock:

InnoraX
04-10-2011, 10:51
че си имам уж (казах му ,че си имам приятел) да го дрзня, той също има приятелка (истинска) ,но в същото време го харесвам супер много. Аз като ви казвам, че не си знаете интересите, вие не ми вярвате и ми се цупите....

Biskfitka
04-10-2011, 12:37
абе как да ви обесня, че не такъв познавам го много добре мислите ли ,че ако беше такъв щях да се занимавам с него питала съм разпитавала съм за него и много работи съм чувала но не се е е*** АКО БЕШЕ НЯКЪВ МУХЛО ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАНИАМВАМ просто искам да разбера дали иам чувства към менИ аз съм си мислила не е такъв (не беше бройкаджхия..за друго ставаше в-с) ...Е познай! Точно такъв си е ;) За да говорят нещо хората,винаги има причина ;)

nomatterwho
04-10-2011, 12:58
Аз доколкото разбрах тя НЕ е имала приятел. Лъгала го е, че си има гадже, за да го накара да ревнува.

alonedark
04-10-2011, 13:57
Ами общо взето ако тръгнете , той ще зареже сегашната си приятелка , за да бъде с тебе , което е гадно. След това ще ходи максимум един месец с тебе , като ще пробва всякакви начини да те изе*е , но ти доколкото виждам си още сравнително малка и няма да му пуснеш , а на него ще му писне и ще мине на следващата , което съм сигурна , че ще ти разбие сърцето! Какъв е смисъла да разваляш една връзка , само и само да си с това момче , толкова ли не можеш да си намериш друг?!?!

kris4eto15
04-10-2011, 15:20
Аз мисля , че си му била интересна докато си "имала" приятел , и сега след като си му казала , че сте "скъсали" вече не му е интересно ;/ Пък и да не е така , ще е много кофти той да зареже приятелката си заради тебе.След като е бройкаджия нищо чудно после ти да изпаднеш в ситуация като приятелката му ( да те зареже заради др.)

TheNewReligion
04-10-2011, 15:50
И започна да ми пише по скайп почти всеки ден макар,че си имам уж (казах му ,че си имам приятел) да го дрзня, той също има приятелка (истинска) ,но в същото време го харесвам супер много.... И така ми пишеше почни всеки ден и продължава до момента, когато му казах,че съм скъсала с приятеля си и той кой е твоя приятел я ми го прати да го видя ,се за него дай да го видя .. ужас.Ест не му казах кой е и няма и да го направя и повече не ми писа незнам какво цели и иска да постигне.
Нищо не разбрах..."бившият ти" е плод на въображението ти, за да караш момче, което харесваш, да ревнува, или наистина си скъсала някакво момче, с надеждата да тръгнеш с обвързан човек?
1. Представи си, че имаш сериозна връзка с момчето.
2. Сети се как ти е галил ръката, докато е обвързан с друга.
3. Постави се на мястото на гаджето му.
4. На нейно такова би истерясала, ако разбереш, че интимничи с друга, нали? 99,99 % съм сигурна, че т'ва би направила.
Тъжната истина е, че нищо не ти гарантира, че няма да постъпва с теб по начина, по който постъпва със сегашната си. Трябва ли ти такъв човек?
А гледайки реално на нещата...ако толкова те харесваше, щеше да скъса с гаджето си заради теб. В момента просто се заиграва, за разнообразие.
Според мен не си заслужава. Не съдя момчето, нормално е на тая възраст човек да е неориентиран и несериозен, но поеми отговорност за собствената си личност и не позволявай някой да се гаври с теб.

mnool
04-11-2011, 10:11
Изобщо не се занимавай с такова момче очевидно той те има за едната бройка или с други думи казано ти си му резервата
:smt031

Mileva
04-11-2011, 10:44
Понеже заговорихте за възрасти и т.н. ... Та ми стана интересно? По-големите от нас(хората във форума) вече сме го минали тоя период.. Би трябвало да сме си взели поуките и да се натрупали малко повечко опит във всяка една област. Предполага се, че вече множем да взимаме решения и да поемаме отговорности за взетите от нас решения. Моят съвет към девойката тук е да остане малко сама, да "претегли" нещата, да се постави на негово място, и на мястото на приятелката му(както спомена TheNewReligion). Баща ми едно време ми казваше едно нещо:"Дъще, ако един мъж иска да е с теб- ТОЙ ЩЕ Е С ТЕБ" ... Това имах да казвам.

catyyyy
04-11-2011, 10:54
Пиши му... ади сега имам чувството, че когато тръгвате да си пишете с някой,сякаш сте наистина в релсно време и в реално пространство.Нищо не ти коства щом вендъж си го измотала,че си имаш приятел да го направиш пак, за да видиш как ще реагира.НО моят съвет е да му пишеш... естесвено без да му се натрапваш.

slbnchicet0
04-11-2011, 13:41
Самото заглавие на темата ти би трябвало да ти даде отговор на въпроса.Ако е бройкаджия какво ако те харесва?!Нали се опитва да се докопа до тебе,за да те свали и да те бройка... пфф :lol:

Wasilewaa
04-11-2011, 13:43
Ще зарежеш приятеля ти , заради някво леке дето ще си те разиграва 1-2 седмици?

+

soul1199
04-11-2011, 15:58
има си приятелка,не е или малко гадно да се опитваш да и го отнемеш?по-добре ги изчакай да скъсат и тогава действай