View Full Version : по големите винаги го отнасят
monikahit
04-10-2011, 13:34
8-[ 8-[ 8-[
Моля ви помогнете!!!
Брат ми е по-малък и постоянно ми прави бели а винаги аз го отнасям.
Пример:Аз уча и той влиза в стаята и си пуска телевизора и постоянно како............... това,како.........................онов а,како...........
Не знам как бихте реаргирали вие но аз му викнах и мама влетя в стаята като хала и ми се разкрещя че съм му викнала.Какво да направя? 8-[ 8-[ 8-[
Той като ревне, докато дойде майка ти ревни и ти. Изпитано! 8)
А темата не е за тука! :-x
GregoryHouse
04-10-2011, 16:50
Преместих темата тук и премахнах излишните мнения.
Greennight
04-10-2011, 16:58
Верно е!
VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 19:03
Просто говори с майката ти,че ти пречи.
Ами започни да се държиш като по-голямата и няма да го отнасяш. Защото държанието ти сега е детско. Брат ти е малък и не разбира, че ти пречи, не разбира че бърка. Трябва да седнеш и да му обясниш. По няколко пъти на ден ако трябва - така е с децата. Като му викаш нищо добро няма да изезе от това - най-много да се разреве и пак да го отнесеш. Вкарай малко авторитет. Ако не ти се получава казваш на майка ти, че ти пречи и тя да го строява.
Той като ревне, докато дойде майка ти ревни и ти. Изпитано! 8)
Манипулация.. Идейно! Опитай, ако не друго, поне ще си опитала и този начин..
За всеки проблем, който прави го шамари. Ако е мазохист -> проблем. Ако не ще схване идеята, че не ти пука и ще почне да те уважава и да не прави проблми. Единствено трябва да преживееш, глупостите на родителите ти, ама това в общия случай не е проблемно.
LoupGarrou
04-11-2011, 16:58
Ами по-голяма си значи не трябва да му се връзваш толкова, а като си по-голяма не можеш ли да се справиш толкова с едно дете ?!
mynichka
04-11-2011, 16:59
И у нас е така, дори и аз да направя нещо винаги брат ми го отнася