Влез

View Full Version : Отново ме мъчи сън!

Greennight
04-10-2011, 15:58
Ами сънувам еднотипен съм вече 2ри път.В съновниците има информация само за отделните думи,така че ако някой може да помогне.Първият път някви бандите влезнаха в биллата до нас,заловиха ме с още няколко мои приятели и влезнаха в гаража ми.Там ни заплашваха с някъв пистолет,който в последствие се оказа газов.Та там аз успях да се измъкна и да звънна по телефона на полицията и те като дойдоха,единият от бандитите стреля по мен и тогава разбрах,че пистолета е газов.

Сега вторият път сънувам как обирам с фалшив пистолет една бензинзостанция до нас и полицията ме преследва.Някой,може ли да ми обясни на кво се дължи толкова често да сънувам някви обири,фалшиви пистолети и полиция и то все в района около нас...

3oPuTy
04-10-2011, 18:09
Дължи се на мозъчната ти дейност и филмите и игрите,на които наблягаш ... УаУ,колко шокиращо ...

Greennight
04-10-2011, 18:23
Хах.Кат ше се дразниш не пиши.Уоу,колко е трудно :shock: И не,не се дължи на тва,щото такива филми и игри не съм гледал и играл,от околко месец :lol:

3oPuTy
04-10-2011, 18:44
УаУ,колко е трудно да забележиш сериозността в отговора ми ... Аз говоря/пиша напълно сериозно!!!А това,че от месец не си гледал подобни филми и/или не си играл подобни игри не означава,че не влияят на мозъчната ти дейност по време на сън!!!