Влез

View Full Version : Права коса..

cherrygloss
04-10-2011, 18:25
Да, поредната тема, но не можах да намеря нищо.
Та, сега като съм 1ва смяна и вечер като изправя косата и суринта пак е рошава и на вълни и трябва наново 8-) Някаква идея как да я позапазя поне малко и сутринта да не започвам на ново?
Мерси предварително.

brutaLxxbunny
04-10-2011, 18:30
Използвай някакви продукти.Например Loreal Hot Style.Можеш да впръскваш малко лак,но смятай,че така косата ти доста бързо се омазнява и мърси.

Greshka
04-10-2011, 19:34
Пробвай да сложиш вакса в краищата.Мисля, че ако понапръскаш с лак ефекта ще е същия.Аз лично вакса ползвам при такива случаи.Иначе, както каза brutaLxxbunny, косата ти ще се омазнява по-бързо. :)

LipSy
04-10-2011, 19:57
Можеш да пробваш с вакса. Все пак опира и малко до пресата. Ако е доста добра трябва даже и 2 дена да те издържа но...както и да е. Все пак косата ти ще се омазнява малко по-бързо както ти казаха по-горе. Ако пак не стане, аз за друго не се сещам!

anonymous708973
04-11-2011, 07:45
Ъъ, защо не я изправяш сутринта? Аз вярно, че ставам безбожно рано, но не е заради косата - самата тя ми отнема максимум 10 минути.

8LittleStar8
04-13-2011, 08:48
Ами купи си по-силна преса.

Аз съм с доста рошава и къдрава коса,но сега си я изправям с преса, която е 200 градуса и не е проблем да си ми е права и сутринта :)

mentallyAdvanced
04-13-2011, 08:53
Косата ти не е свикнала на изправяне. Моята беше супер къдрева, когато я изправех..след 10мин беше същата, а сега няма и помен от онези къдрици(до известна степен съжалявам.). Та, ако искаш права коса, както каза 8LittleStar8..купи си по-хубава преса, аз откакто имам пресата на Белисима, не се притеснявам, че ще ми се накъдри.

8LittleStar8
04-13-2011, 08:56
Косата ти не е свикнала на изправяне. Моята беше супер къдрева, когато я изправех..след 10мин беше същата, а сега няма и помен от онези къдрици(до известна степен съжалявам.). Та, ако искаш права коса, както каза 8LittleStar8..купи си по-хубава преса, аз откакто имам пресата на Белисима, не се притеснявам, че ще ми се накъдри.

Между другото и при мен е така, вече ги няма къдриците, но си мисля, че е просто от това, че ползвам по-силни преси вече.

mentallyAdvanced
04-13-2011, 09:00

Между другото и при мен е така, вече ги няма къдриците, но си мисля, че е просто от това, че ползвам по-силни преси вече.

Точно от това е. Косата изгаря. Винаги се карам с фризьорката ми, защото я изправям. 8-)

FuckingFreak
04-13-2011, 11:00

Точно от това е. Косата изгаря. Винаги се карам с фризьорката ми, защото я изправям. 8-)

И моите къдрици не са същите, а не се изправям толкова често. Сигурно и защото ми е супер суха.. Та както казаха преди мен, пробвай с лак или вакса, и ако пресата ти загрява на 200 градуса, може и повече, не би трябвало да имаш проблем, независимо дали ще струва 15 или 150 лева..

rebeccaa
04-13-2011, 11:21
Аз я изправям също вечер и когато си лягам косата си я дигам нагоре (смисъл не я връзвам) и само главата ми е на възглавницата и сутринта си ми е права и така седи 3 дена, до следващото къпане, но може и да е от силната преса, защото си взех Белисима.

bloodyF
04-13-2011, 11:32
косата ми е малко под раменете и сутрин се изправям. за 10 минути съм готова.
http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=893&products_id=38996&osCsid=55a8ed62e685d0a2a3af3bb11de36ae2

ползвам това, по 2-4 капчици си слагам на ръката (средна капчица де) и нанасям по цялата коса и като я изправя после е ужасно мекичка и блестяща.страхотна е ^^

Lian4ety
04-13-2011, 12:19
Аз я изправям също вечер и когато си лягам косата си я дигам нагоре (смисъл не я връзвам) и само главата ми е на възглавницата и сутринта си ми е права и така седи 3 дена, до следващото къпане, но може и да е от силната преса, защото си взех Белисима.

++ и аз си я вдигам така и косата ми остава права иначе на сутринта .. все едно не съм се изправяла вечерта.

peasant
04-13-2011, 15:54
аз си я връзвам но също зависи и от пресата де

syllables
04-13-2011, 16:14
Моята е до 230 градуса и трудно ще ми се накъдри косата :D
И аз я изправям вечер и я връзвам..на сутринта си ми е права.
Пък ако не се е накъдрила цялата,можеш сутрин само да я доизправиш :D

snowbow
04-13-2011, 16:21
Имате ли проблем,
обърнете се към мен!!!
Аз съм координаторът на Тинкел Смел,
правата коса постигам с гел,
пъпките премахвам с хмел!
Бръчките тръгват си от мен
щом на плажа хвана тен!
Черни точки, ха, махам ги с Лептен,
дупенцето мия си в леген!!