View Full Version : Трябва ли да знае?
theonlyone92
04-11-2011, 11:18
Винаги ми е било интересно.. дали момичето,с което си правил за 1ви път секс, трябва да знае , че тя ти е 1вата? :Д
cool_man
04-11-2011, 11:21
Винаги ми е било интересно.. дали момичето,с което си правил за 1ви път секс, трябва да знае , че тя ти е 1вата? :Д
И аз това съм се чудил...айде дайте мнения :)
Ммммм като момче според мен най-добре трябва да знаеш,но лично мое мнение е,че дори и да не кажеш то се разбира (((:
theonlyone92
04-11-2011, 11:31
аре бе , женки , дайте мнение : *
kremen4eto
04-11-2011, 11:36
Бих искала да зная, за да сме честни един с друг. Няма смисъл да се крие. Аз имах връзка с момче, което много се беше шашнало преди да го направим за първи път. Впоследствие като го питах коя му е първата, твърдеше, че съм аз, но предвид пикантните истории за бившите му, не вярвах, че до секс не се е стигнало. И един негов приятел твърдеше, че съм му първата. Не бях кой знае колко опитна, че да разбера и самичка. И до днес не вярвам и дано не е така. Не заслужих да ме помни. :D
Притеснително ли ви е да казвате на момичетата,че са ви първите.
Яко ви е,че сте в позиция и да и не и наистина няма кръвчица и болка с която да се разбере на 100%
Мисля че трябва да знаем,ей така,за протокола,за да сме честни...макар че...какво пък,не е регистрационната книга скрита под леглото. На мен лично не ми пука, пък има такива,които дори и за стотен път да им е пак ръгат като заблудени зайци :D
smoker4e7o
04-11-2011, 17:12
Ми ако е гаджето ти и сте заедно от много дълго време и си имате доверие и теб не те притеснява тоя факт, няма нищо лошо да знае.
TheBeliever
04-11-2011, 17:14
Чак пък да трябва... :?
Ако искаш тя да знае, да си честен с нея, ще й кажеш. На мен гаджето ми ми каза, че съм му първата и честно казано преди той да подхване темата въобще не се бях замисляла по този въпрос. Общо взето не ми прави впечатление дали съм първа или сто и първа. Стига да е човек на място.
LegaCalcio
04-11-2011, 17:18
желателно е
VaMpiRKaTaaa
04-11-2011, 17:20
Ми,ако я обичаш и държиш на нея,ако желаеш можеш да и кажеш.
Но момчетата попринцип не казват.
Ти си преценяваш.
ПП.Винаги ми е било любопитно,дали за Вас момчетата е важно да го направят първият път с жена,която обичате или ви е все тая?
Чакам отговори.
DarkTemplar
04-11-2011, 17:56
ПП.Винаги ми е било любопитно,дали за Вас момчетата е важно да го направят първият път с жена,която обичате или ви е все тая?
Чакам отговори.
Зависи от самия човек и нагласата му (т.е. не е полово определено, каквато е масовата заблуда). Все пак се смята, че за повечето мъже е нещо рутинно и не чак толкова емоционално.
VaMpiRKaTaaa
04-11-2011, 18:06
Зависи от самия човек и нагласата му (т.е. не е полово определено, каквато е масовата заблуда). Все пак се смята, че за повечето мъже е нещо рутинно и не чак толкова емоционално.
3ащото има и някой как се изразя..по-чувствителни момчета,за които първият път е много важен.Но повечето не сте такива.Жената търси сигурност в мъжът.А мъжът какво търси от жената?
DarkTemplar
04-11-2011, 18:09
3ащото има и някой как се изразя..по-чувствителни момчета,за които първият път е много важен. Но повечето не сте такива.Жената търси сигурност в мъжът. А мъжът какво търси от жената?
Предимно секс.
Макар че познавам интересни случаи (мъже), които като се влюбят последното нещо, което искат от девойката, е секс. Приятно е да се види. :)
Да е задължително - НЕ
Но няма нищо срамно и притеснително ако споделиш. :)
theonlyone92
04-11-2011, 18:18
Абе.. аз по принцип.. исках 1вата да ми е няква.. дето няма да я познавма на 2рия ден.. ама така се случи, че го направих с момичето ми.. в което съм влюбен до уши :) и съжелявам!
Е какво по-хубаво от това да го направиш точно с човека, когото обичаш? :-)
VaMpiRKaTaaa
04-11-2011, 18:50
и съжелявам!
И защо?
След като я обичаш?
rebeccaa
04-12-2011, 11:04
Защо да не знае ? Така или иначе все някога ще го направиш с някоя ? Винаги има първи път :)
mrazqkindergarten
04-12-2011, 15:12
ДА.Много искам да съм първата на някого, би ме поласкало много.
еми ако я обичам тр да и кажеш .. моя приятел ми каза
theonlyone92
04-12-2011, 15:37
Ами днеска скъсахме и няма да и го кажа 8)
rebeccaa
04-12-2011, 16:34
Абе.. аз по принцип.. исках 1вата да ми е няква.. дето няма да я познавма на 2рия ден.. ама така се случи, че го направих с момичето ми.. в което съм влюбен до уши :) и съжелявам!
Евала, че не си като повечето момчета :)
theonlyone92
04-12-2011, 16:37
Любовта не пита.. нали знаете.. макар , че смея да твърда , че тя не ме заслужаваше и й давах повече от това което аз взех .. и не за друго,просто ще я помня винаги.. или поне така си мисля и се надявам да я забравя, ооооо......... ;( хаха
rebeccaa
04-12-2011, 16:42
Нормално е да помниш човека с който си го направил за първи път.И други ще срещнеш и когато намериш подходящата ще разбереш защо със другите не се е получило.
theonlyone92
04-12-2011, 16:45
пепел ти на уста...
rebeccaa
04-12-2011, 16:58
Хаха е ти пък не се отчайвай веднага от момичетата
theonlyone92
04-12-2011, 16:59
много съм видял,разбрал и преживял ... не е от веднага
rebeccaa
04-12-2011, 17:03
Надеждата умира последна
theonlyone92
04-12-2011, 17:14
дай да се взимаме с тебе
Да е задължително - НЕ
Но няма нищо срамно и притеснително ако споделиш. :)
да, мисля, че трябва да се знае. аз нямам голям опит и не съм била първа на никого, но мисля, че момичето трябва да знае. може пък тя да смята, че няма да остави хубав спомен у момчето или пък просто да не иска да е първата. лично аз смятам, че колкото и момчетата да търсят къде да ръгат, колкото и гадно да звучи, все пак надали първият път е с тази, която с е е навила. т.е. пак е някакъв вид чест да избере теб.
DarkAngelOfHope
04-13-2011, 07:18
според мен е хубаво да се споделят такива неща ... иначе може да останете разочаровани и двамата, а не е хубаво да останеш разочарован от първия път. Хубаво е първия път по опитния да е запознат със ситуацията и да е по активен или поне да е наясно какво да очаква :)
Аз лично бих се зарадвала .. защо да се крие?
gegata15
04-13-2011, 10:51
aз бих искала да знам :)
juveteam
04-13-2011, 15:13
Зависи :-o , но не е задължително да знае...
Gr0zDan0v
04-13-2011, 15:39
Мисля че трябва да знаем,ей така,за протокола,за да сме честни...макар че...какво пък,не е регистрационната книга скрита под леглото. На мен лично не ми пука, пък има такива,които дори и за стотен път да им е пак ръгат като заблудени зайци :D :razz: :razz: