PDA

View Full Version : разтояние ... =\

Pepi2o1o
04-11-2011, 19:45
така здравеите ... търсих подобна тема.. но не намерих отговор... така значи проблема е това ... с едно момиче се познаваме от години тя преди живееше на един блок от мен =Д.. но замина за Афстрия... и след това ние продължихме да се разбираме харесваме се но... връзката от растояние не е решение и нензам какво да правя..(:-o да си останем приятели и да опирам да забравя за всичко друго..(което няма да стане :Д) .. да я видя през лятото за една седмица две макс..:x и незнам вече както да правя...) хелп ми..(доколкото ми каза тяхните немога да доидат до тук заради това че немогат да зае**т бизнеса си :-x =@ =# )
Благодаря предварително :) :-o :x

IQA
04-12-2011, 16:58
Ако и двамата имате чувства не би трябвало просто да ''заебете'' едва връзка .. A за виждането все ще измислите...( може да остане при вас през лятото..и накрая да си отиде .. ) Но ако не виждаш смисъл..
Според мен не си струва да се разделите само заради разстоянието..а и не сте единствените които са разделениотразстояние...Ко кото повече не се виждате- толкова по-хубави ще са моментите когато се видите...

Успех : )

nepowtorima
04-12-2011, 17:15
Колкото повече не се виждате- толкова по-хубави ще са моментите когато се видите...

Да, но 'невиждани очи се забравят'..
Пък и тя отива на ново място с момчета- бол..
По-добре, за да няма наранени толкова много приключете всичко сега!!
По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!!!
Знам много добре колко е трудна връзка от разстояние, и колко нерви трябва само за 40-50 километра, не са много, но са различни градове, а в твоята ситуация са цели 1000-2000 километра (не знам с точност..) и са в различни ДЪРЖАВИ.. проумей го и я забрави!!

marin4itu
04-12-2011, 17:34
Ако сте на по 15 години просто е абсурдно да се справите с връзка от разстояние..