View Full Version : Сметка за телефон..
Абе хора да ви питам нали този мобилен фейсбук 0.facebook.com бил безплатен... Обаждала съм се 3-4 пъти за целия месец и сметката ми не се променяше няколко дни и изведнъж 40 лв сметка. На някой да му се е случвало?.. :-o
Когато влизаш във такива мобилни приложения (skype i etc ) ти иска интернет . А за интернет се плаща (освен ако не си ползвала wifi) . Ако си ползвала wifi значи не е безплатно .
П.С. съвета ми е - ползвай мобилен скаип . Той със сигурност е безплатен :D
VaMpiRKaTaaa
04-12-2011, 04:47
Безплатен обяд няма.
Безплатен е със сигурност само за някои абонати на Loop, имаше и значение как отваряш страницата - трябваше по точно определен начин да се отвори, сега не го помня, погледни на страницата на Loop... иначе пак ти навърта трафик... всички останали си плащат мисля
Зависи какъв е телефона ти, на каква тарифа, как и от къде влизаш и най-важното какви са насторйките ти.
Дай малко повече подробности.
Лично аз ползвам фейсбук през телефона, но винаги ме пита къде да се свърже и винаги е през Wi-Fi. С скайп е подобно, но той ми искаше настройки още когато си го инзсталирах и аз му дадох да търси Wi-fi и автоматично ми се свързва през мрежата вкъщи например. Дори да се прекъсне връзката, той си я намира отново.
Не дочетох всичко ,НО
Сметката ти е голяма понеже като гледаш снимки и подобни медия файлове ,генерираш трафик и за това са ти огромни сметките .
Лично аз съм нагласил телефона да ми показва само текста без снимките и като си преглеждам фейсбука ми е за жълти стотинки .И скайп имам ,но не мога да ти кажа какви пари взима ,защото не кисна там ,ами просто като ми потрябва го отварям ... :) :) :)
Не дочетох всичко ,НО
Сметката ти е голяма понеже като гледаш снимки и подобни медия файлове ,генерираш трафик и за това са ти огромни сметките .
Лично аз съм нагласил телефона да ми показва само текста без снимките и като си преглеждам фейсбука ми е за жълти стотинки .И скайп имам ,но не мога да ти кажа какви пари взима ,защото не кисна там ,ами просто като ми потрябва го отварям ... :) :) :)
Да, на мен ми показваше снимки, но не знаех как да ги махна и звъннах на оператора и той каза " Да, безплатно е всичко за всички абонати на Мтел " ..
zlatit0o
04-12-2011, 19:51
Зависи.. то във фейсбук пише за кои телефони и за кой мобилен оператор е безплатен фейсбука :)
kamucheto0
04-13-2011, 17:52
На мен най-отгоре ми пише " Free access on M-tel Bulgaria network. " Надявам се да е безплатно. От много време не мога да си проверя сметката в м-тел и си нямам и на идея дали ми взима пари или не ..
vankata5555555
04-15-2011, 18:13
Много е възможно да са те прецакали със сметката,те затова през 3 месеца сменят системи за да ни взимат парите.Аз не бях плащал 2 месеца(нямах фактура) и след това излезна с 20лв. по-скъпо,добре че се заех да смятам всичко иначе никога няма да ти усетя.Много хора се оплакват от това.
pilencaaa
04-16-2011, 08:36
Ох , много гадно .. И амах и 100 Mb и безплатни минути към всички оператори .. влизам си спокойно във facebook-a и по едно време малко по - късно се сещам да си провера минутите и какво да вида .. имам 5 лв сметка.. като говора само с тези от групата където има 2000 минути .. !? WTF ?
Абе бъдете нащрек ,щото всичкото си е **** мамата за пари ...
П.П Снимките се забраняват от телефона>опции на браузъра :)
ако искаш да влизаш през телефона си във фейсбук трябва да се обадяш на оператора да ти прати настройки .. едн от моя клас влиза от телефона си във фейсбук безплатно ..