View Full Version : Молив на долния клепач
Момичета, как нансяте молива на долния клепач (не под окото, а вътре)? Аз колкото и да слагам, до час вече го няма :shock: :o . Моля ви, дайте идеи.
Как го нанасяме, ми както се нанася - подострената част на молива се докосва до мястото на което искаш да нанесеш молива.
На мене пък ми държи по-дълго, ако молива ти не е хубав и с главата надолу да нанасяш същата работа. Купи си качествен молив.
silviau66
04-12-2011, 14:17
Водоустойчив на Impala. Страшен е. В сравнение с другите моливи почти не се размазва.
п.п. Видях, че питаш за начин как да го слагаш обаче нямам представа.. В смисъл такъв аз нямам проблем. Издържа ми по 4-5 часа горе долу и после вече почва леко да се размазва ама с една носна кърпичка и всичко е окей.. :)
Filipova75
04-12-2011, 14:27
Водоустойчив на Impala. Страшен е. В сравнение с другите моливи почти не се размазва.
п.п. Видях, че питаш за начин как да го слагаш обаче нямам представа.. В смисъл такъв аз нямам проблем. Издържа ми по 4-5 часа горе долу и после вече почва леко да се размазва ама с една носна кърпичка и всичко е окей.. :)
Използвала съм го,на мен ми се размазва,изобщо не съм доволна :(
Използвала съм го,на мен ми се размазва,изобщо не съм доволна :(
Аз вече 2 години го ползвам, супер е. Обаче след това ми е малко трудно да го махна 8-) Иначе, не се размазва кой знае колко и стои дълго :grin:
И аз използвам импала и съм доволна :D :-)
nikoletaw
04-17-2011, 15:56
Много моливи съм използвала, но съм на най-доволна от професионалния на Avon. Използвала съм на Oriflame, но самия молив не беше удобен за подостряне, отгоре на молива имаше една тапа която влизаше в капачката и просто си представете какво ставаше с молива :D Наистина е много хубав молива, издържа дълго, не се размазва, но просто опаковката е неудобна.. Препоръчвам ти на Avon много добър и качествен молив :-P
Явно са ти насълзени очите и заради това не се задържа.Купи си друг, както казаха преди мен, най-добре водоустойчив.Пък за нанасянето аз лично леко докосвам молива до долната част на окото и слагам.Иначе съм виждала някои, които опъват кожата си под окото и така нанасят. :)
професионлания на AVON ! Няма размазване и се нанася лесно
http://www.vbox7.com/play:18f5afcc
nymphadora
04-17-2011, 19:42
може ли снимка на професионалния?да не е този автоматичния,защото аз си го поръчах и се надявам да е добър. 8-)
писна ми да се размазват. :(
RainBerry
04-17-2011, 20:03
за профисионален на Ейвън, го спрягат този, на който на едната страна има четчица - апликаторче за размацване, но за мен автоматичния е много добър. Слагам сутринта и вечерта до 11 няма мръдване! По принцип не слагам на водната линия, но и дори да сложа, ефекта е пак същия - на място. :D .. Просто съм с малки очи и когато се сложи отдолу още повече се смаляват. Но съм доволна именно от автоматичния молив на Ейвън - Blackest Black. Сега си взех и този новия от колекцията 24К злато, пак е много добър - с лек златист блясък. Доволна. :)
GrippingBosh
04-18-2011, 08:43
Аз съм имала този на импала ,сега имам някакъв на ейвън.Мога да кажа ,че този на импала 100 пъти повече ми хареса от ейвънския.Доста често ми сълзят очите и се размазва,може и това да е причината.
може ли снимка на професионалния?да не е този автоматичния,защото аз си го поръчах и се надявам да е добър. 8-)
писна ми да се размазват. :(
http://images.izideal.com/img/product/1747454/l/uk/avon-jillian-dempsey-for-professional-kohl-eyeliner.jpeg
MissBianka
04-18-2011, 16:33
Моливът не се нанася от вътрешната страна, а между самите мигли на долния клепач, така няма да ти се размазва или трие. Иначе и аз ползвам само Impala и съм много доволна.