View Full Version : Как да изразя чувствата си
SexyBitch
04-13-2011, 17:12
Харесвам едно момче, което е с 1 година по-голям от мен и живее в друг град :x Но аз ужадно много го харесвам. Искам да стане нещо повече, но ме е срам да му го кажа :( Дали да се пробвам по фейсбук-някакво съобщение. И бихте ли ми казали вие как бихте реагирали (ако бяхте на негово място)и какво бихте написали в писмото? :-)
Има няколко варианта на отговор:
а) да те харесва и да отвърне на чувствата ти;
б) да не те харесва:
-ако е пич, ще те отреже по-леко;
-ако не е пич, ще те резне здраво...
НО по-добре да знаеш дали те харесва, отколкото да си даваш празни надежди (като мен, например) :)
SexyBitch
04-13-2011, 17:25
Има няколко варианта на отговор:
а) да те харесва и да отвърне на чувствата ти;
б) да не те харесва:
-ако е пич, ще те отреже по-леко;
-ако не е пич, ще те резне здраво...
НО по-добре да знаеш дали те харесва, отколкото да си даваш празни надежди (като мен, например) :)
Пич е, и съм 50 % сигурна, че няма да ме резне (Къв израз :D ). Но гадното е, че той е в др. град :( Там ходя често, но..... :o
autumn666
04-13-2011, 17:51
Пич е, и съм 50 % сигурна, че няма да ме резне (Къв израз :D ). Но гадното е, че той е в др. град :( Там ходя често, но..... :o
Ами, не мисля, че трябва да се притесняваш много от това, особено след като ходиш в града му често. Има хора, които поддържат връзки от разстояние и се виждат само по 1-2 пъти на месец, също така и такива, които са в различни държави и нямат почти никаква възможност да се срещнат. Всякакви случаи има..
SexyBitch
04-13-2011, 17:57
Ами, не мисля, че трябва да се притесняваш много от това, особено след като ходиш в града му често. Има хора, които поддържат връзки от разстояние и се виждат само по 1-2 пъти на месец, също така и такива, които са в различни държави и нямат почти никаква възможност да се срещнат. Всякакви случаи има..
кажи кво да напиша в съобщението :D Намерих 1 поева, ама ме е страх да не се гръмне от параноя :razz:
Ти, моя обич, дълго забранена,
ти, моя тайна, скрита вдън горите,
открито трябва да вървиш до мене,
а всъщност си оставаш скрита.
Ти, моя непостигната победа,
ти, моя радост и тревожна драма.
Аз нямам право даже да те гледам.
Аз мога скрито да те мисля само.
NambyPamby
04-13-2011, 18:18
Едно време баба ти само по фейсбук си е изразявала чувствата.
Не пиши поема,ще го изплашиш :wink:
Не пиши поема,ще го изплашиш :wink:
Вярно. :)
Greennight
04-13-2011, 19:01
Ако си красива,градът не пречи :-D
Опредлено не бих мму писала директно фейсбук съобщение.Това,че е от друг град е много кофти.Трябва да се замислиш и за този фактор,защото той много влияе на връзките.Предполагам,че се виждате отвреме на време,така че направо следващия път му го кажи в очите.Няма нищо по хубаво от това да гледаш някого в очите,докато изразяваш чувствата си ((: Успех ((:
marin4itu
04-13-2011, 19:03
Оф ае стига с този фейсбук.. Че ако го няма него и скайпа вие гаджета нямаше да можете да си хванете бе..
VaMpiRKaTaaa
04-14-2011, 09:52
Навъртай се около него.
Бъди по-близка с него.
Близка,но гледай да не те възприема само като най-добра приятелка,а да се влюби в тебе.
Josefinne
04-14-2011, 13:03
най-добре е на живо, разбира се, но тъй като явно не може - търси най-близкия за това вариант:
1) телефон,
2) скайп,
3) фейсбук/мейл.
Аз лично бих избрала скайпа и бих го направила по-закачливо. ще се въртя около темата, като му казвам какво точно ме кефи в него, а не директно " Кефиш ме, пич, стани ми мъж".
Ако си красива,градът не пречи :-D
Момче си, нали? :?
anahitanq
05-29-2013, 16:03
spored men mu kaji da se widite i shte mu kajesh kak se chystawash a ne da mu pishesh po skaip feiszbbyk i dr shte reshi che ne go hareswash dostatachno mnogo kasmet
BloodyDreamer
05-29-2013, 19:38
...но гледай да не те възприема само като най-добра приятелка,а да се влюби в тебе.
Е те тва ако ми обясниш как става? В шестнастия ден след цикъла ти режеш седем косъма и половина от главата му с лъжица. По пълнолуние наклаждаш огън, изгаряш космите и малко тамян и играеш ритуални танци полугола с намацано с катран лице и поличка от кокоши пера. Процедурата трае 38 минути и 26 секунди - не повече, не по-малко. До три дена ще целува земята, по която ходиш, ще ти пише стихове и ще ти подарява ръчно изработени венчета от магарешки бодил. Ако добавиш и три четвърти мигла, ефектът ще дойде до два пъти по-бързо.
Не, сериозно - кажи му, нямаш какво да губиш. Ама недей по фейсбук. Изглежда евтино и фалшиво.