View Full Version : оргазъм при момичета
marissacuper
04-14-2011, 12:18
Здравейте,аз сам на 16 и от скоро правиа секс,но не съм много опитна.Правила съм го 4,5 пъти като циало.Искам да се обърна към момичетата които стигат до оргазам - как се чувствате когато свършвате клиторно не вагинално,защотото на мен ми харесва много но не съм сигурна дали получавам оргазъм когато той си играе с клитора ми,та това е ,искам да знам какво се случва с тиалото ви и какво изпитвате,как разбирате че свършватемерси.
FunkyBoy
04-14-2011, 12:32
ами аз лично хълцам и мигам на парцали :-D
1 точка от правилата
moderated by Cucko0
mentallyAdvanced
04-14-2011, 12:32
ami az lichno hlacam i migam na parcali... :-D
Джорджия, недей така.. :-o
marissacuper
04-14-2011, 13:24
аз ви питам сериозно тва че не съм се проебала на 12 та на 16 вече да ги владеч сички техники и тактики не значи че триабва да ми отговариате така.Никой не ви кара насила,ако има ниакой който да ми обиасни ще се радшам,ако не здраве да е
marissacuper защо първо не се научиш да пишеш грамотно ?
TheBeliever
04-14-2011, 14:02
Ние ли да знаем дали ти свършваш?
SpirituallyAbused
04-14-2011, 14:09
^ Да , ние ли ? Ако свършиш ,ще разбереш не се притеснявай. :lol:
Josefinne
04-14-2011, 14:23
Цялото ти тяло се стяга и най вече бедрата, дупето вкл. и вагината, на мен лично ми иде да крещя от кеф, защото изпитвам удоволствие в цялото си тяло и едно особено чувство там долу, което може да се нарече само " оргазъм!". А след като отмине, след няколко секунди, изпитвам пълно удоволетворение и спокойствие.
anonymous708973
04-14-2011, 18:59
Цялото ти тяло се стяга и най вече бедрата, дупето вкл. и вагината
+ лично аз изпъвам краката си несъзнателно и повдигам кръста си от леглото (ако съм легнала).
+ лично аз изпъвам краката си несъзнателно и повдигам кръста си от леглото (ако съм легнала).
и почвате да се гърчите като глисти :D
++++ вместо да се чудиш дали получаваш оргазъм вземи посети някой час по български език :D
anonymous708973
04-16-2011, 16:09
Мило, майна 8-) Не бих го описала така, ама не е като да не си прав де 8-)
Gr0zDan0v
04-16-2011, 16:16
++++ вместо да се чудиш дали получаваш оргазъм вземи посети някой час по български език :D
лично в моето училище по български език не ни говорят за секс ;) май-обърка предмета
TheBeliever
04-16-2011, 16:21
лично в моето училище по български език не ни говорят за секс ;) май-обърка предмета
Ти май не разбра намека ;)
dream1707
04-16-2011, 17:28
Ти сериозно ли си на 16 ... 5 годишната ми братовчедка пише по-грамотно от теб. :shock:
П.Т ... Сама ще осетиш, кога си свършила.. едва ли ще го збъркаш с нещо друго ;d
iLovePussyJuice
04-16-2011, 17:34
Ти сериозно ли си на 16 ... 5 годишната ми братовчедка пише по-грамотно от теб. :shock:
П.Т ... Сама ще осетиш, кога си свършила.. едва ли ще го збъркаш с нещо друго ;d ти не пишеш много по-грамотно :D ахахахаха
от цялата тема само постовете на Josefinne и пантерката са по темата 8-)
П.Т ... Сама ще осетиш, кога си свършила.. едва ли ще го збъркаш с нещо друго ;d
Пише се усетиш, идва от усет, и представка "з" няма. Хубаво е да правите забележки, но в такъв случай и вие трябва да сте грамотни..
едит: Към авторката, ти когато получиш оргазъм, ще разбереш, защото ще го усетиш с цялото си тяло. До колкото знам, единствената разлика м/у мъжкия и женския оргазъм е, че женският е малко по-дълъг.
rtpghhfcz
04-17-2011, 20:35
:-x
smoker4e7o
04-18-2011, 11:44
Гърча се . :D :D
не ставаше дума за предмета,а за неграмотното писане на авторката ама както и да е......
:(
Ама и ти не пишеш много грамотно :?
Наистина първо май трябва да се научиш да пишеш. А относно въпроса ти, ние няма как да знаем дали ти свършваш или не, навярно всяка жена/момиче усеща по различен начин оргазмите си. На мен лично ми прибелява пред очите и мускулите на бедрата ми се стягат. Но на дали има как да ти опишем как точно се чувства оргазма... ;)
DownloadVirus
04-28-2011, 19:11
Хах,а ти пишеш по-неграмотно и от авторката :razz:
ПП:Тва се усеща бе :D
ellisabetth
04-30-2011, 07:35
лично аз изпъвам краката си несъзнателно и повдигам кръста си от леглото (ако съм легнала).[/quote]
+1 :grin:
Гърча се . :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: гърчеи 8-)
Цялото ти тяло се стяга и най вече бедрата, дупето вкл. и вагината, на мен лично ми иде да крещя от кеф, защото изпитвам удоволствие в цялото си тяло и едно особено чувство там долу, което може да се нарече само " оргазъм!". А след като отмине, след няколко секунди, изпитвам пълно удоволетворение и спокойствие.
+1
Момичето не е дошло на изпит по правопис!!! ако ще и отговаряте на въпроса давайте ако ли не си трайте че от "лаенето" Ви че не може да пише няма файда...
Downtown
05-07-2011, 15:44
Щом не си сигурна че си получила оргазъм .... значи не си получила оргазъм ;/
А БЕ ВИЕ МЪЖЕТЕ ЗАЩО НАМИРАТЕ ТЪПИ СРАВНЕНИЯ ЗА ВСИЧКО ОСОБЕННО АКО СЕ ОТНАСЯ ДО НАС И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА СЕКСА??
А относно оргазма не може да се опише точно. Самото чувство там долу няма с какво да го сравниш... когато ти трябват довече от три думи, за да опишеш чувство в определената зона значи си изпитала оргазъм или си била на косъм от това да изпиташ а бе ще разбереш при всеки различно. Но така као гледам повеочето момичета какво са писали сякаш при повечето си прилича... :-D
mecho8888
05-09-2011, 01:54
Гърча се,трепери,скимтя.
квиии квиии квииииии? Или не е така?
sexybanichka
05-09-2011, 15:11
Ами то чувството е много приятно :oops: Ако съм легнала си вдигам корема на горе , а бедрата ми сякаш изтръпват ( не мога точно да го опиша :D )
PredatorD
05-24-2011, 21:32
Стига със забележките за грамотност... Тука пишат от 14 до 20 годишни, някои не са наблегнали на граматика и правопис. Все тая, относно темата... Както казаха повечето опитни хубавици оргазъма се усеща със цялото тяло... Имал съм случай с момиче да "еякулира" (за тези, които не внимават в час по биология, вижте в гугъл какво означава) И това не всяко момиче го може... Иначе както казаха по назад... Гърчат се като глисти :D :D :D
Гърча се,трепери,скимтя.
Плюя 8-) :D :razz:
6amanago6ko
05-25-2011, 07:54
по-точно обяснение от това няма : )
И едно мъжко мнение за женския оргазъм:
-крещите.. някои много
-скубете, дерете.. хапете много лошо... биете шамари по гърба или където намерите...
-стягате се все едно ток ви бие
-чупите и събаряте разни вещи... щото не сте си у вас...
-късате тапети и плакати... и пак щото не сте си у вас...
След оргазъм:
-вдигате температура
-гледате виновно
-краката (колената) ви омекват и се свивате някъде
-някои пушите, ама повечето ви мързи...
-огладнявате...
-Досаждате, щото "ми се приказва не ми се спи..."
Edit: Някои много мръсотии почвате да дрънкате..
FunnubunnY
05-25-2011, 08:49
И едно мъжко мнение за женския оргазъм:
-крещите.. някои много
-скубете, дерете.. хапете много лошо... биете шамари по гърба или където намерите...
-стягате се все едно ток ви бие
-чупите и събаряте разни вещи... щото не сте си у вас...
-късате тапети и плакати... и пак щото не сте си у вас...
След оргазъм:
-вдигате температура
-гледате виновно
-краката (колената) ви омекват и се свивате някъде
-някои пушите, ама повечето ви мързи...
-огладнявате...
-Досаждате, щото "ми се приказва не ми се спи..."
Edit: Някои много мръсотии почвате да дрънкате..
Това с късането на тапетите и хвърлянето на предметите :) ммм .. найстина ли си го преживявал ,защото ама хич не ми се вярва момиче когато получава оргазам да хвърля предмети или още по-необичайното да къса тапети :grin: :grin: :grin:
A за след оргазъм си много прав :P :P Аз лично паля цигара и сядам на терасата ,защото не мога да стоя права , коленете ми омекват :oops: :oops: :oops:
CupcakeKitty
05-25-2011, 09:03
Гърча се,трепери,скимтя.
квиии квиии квииииии? Или не е така?
Само да не започне да грухти.. 8-)
FunnubunnY, за вещите - един замах и на бюрото не остава нищо..
за плакатите - случвало се е вместо чаршаф, възглавница или мен да докопа плакат или увиснал тапет... :shock:
А ние кви сме кротки, най-много да изревем като животни по някое време 8)