Влез

View Full Version : e n g l i s h ` Помощ..

ex7azy
04-14-2011, 19:58
Моля, помогнете ми, че имам страшно много домашно по английски език, а се прибрах в 21.00h от тренировка, къпах се и сега се сещам, че имам да пиша 32 думи по 5 реда за утре, да уча да разказвам урок и да напиша 2 текста - единя за пожар в гората, а другя за моя любим актьор/актриса!
Аз не съм кой знае колко добра в писането на текстове.. нищо, че уча в английската езикова! ;хх
Моля, ако можете да ми ги направите на английски език, аз ще ги напиша на български, а вие ми ги преведете ако имате желание и не ви затруднявам!

Текст 1: Пожара в Черната гора
Вчера в 20.00 е избухнал пожар в Черната гора, причинен е от 28 годишен мъж, който изхвърлил цигарата си.
Листата започнали да горят, дърветата се запалили и пламъкът им бил разнесен бързо от силния вятър.
Били засегнати 2 от къщите, които били в близост до гората и се наложило хората да напуснат домовете си! Пожарникарите не успяли да угасят огъня и къщите изгоряли.

Текст 2: Любимят ми актьор
Моята любима актриса е Джена Дюан, защото тя винаги играе ролите си много добре и всеки един филм, в който тя участва е страхотен.
Любимите ми филми с нейното участие са Tamara и Step Up.
Преди да стане актриса Джена Дюан е била модел и танцьорка. Родена е на 3 декември 1980 г. в Хартфорд, Кънектикът, но живее и расте в Тексас. Започва да танцува още на 5-годишна възраст.
Става известна през 2006 г. с ролята си в хитовия филм "Step Up", където играе танцьорка. Преди това играе главна роля в ужаса "Тамара" и с това бива забелязана от големите компании. Виждали сме я още в хоръра "Гняв 2" и "Окървавена любов".

Извинявам се за правописните гершки! :-D
Чао за сега.. аз отивам да уча и ще съм много щастлива и благодарна ако до утре има текстовете, защото ще излизам в 9 за да купя подарък на едно момиче, защото съм на рожден ден и после заминавам направо на училище 2-ра смяна!

lovedanity
04-14-2011, 20:13
|-( vmesto da kara6 drygi i postoqnno da izliza6 sedni vav vas i si gi napi6i....moje da izpolzva6 i nqkakav online balgaro-angliiski re4nik i 6te ti prevede teksta www.kakvo.org

Nakadah
04-14-2011, 20:48
$200

ex7azy
04-15-2011, 16:39
Благодаря ви за помоща.. наистина много ми помогнахте! :smt092

LeDa
04-15-2011, 16:43
Аз сега седнах да ги преведа, до 15 минути ще съм готова. :)

ex7azy
04-15-2011, 17:05
Аз сега седнах да ги преведа, до 15 минути ще съм готова. :)
Няма смисъл.. мина вече тая! ;D Изкарах 5-тица!