Влез

View Full Version : Предварителни СУ

ralichka1992
04-15-2011, 16:37
Трябва ми някой който ТАЗИ година е бил на някакъв предварителен изпит в СУ . Просто искам да попитам нещо :) Ще се радвам ако се намери все някой :) Моля Ви пишете ми не лично,важно и спешно ми е !
Благадаря предварително !

x7aZzy
04-15-2011, 18:19
Бях на предварителен в СУ по български. Ако мога да ти помогна с нещо, питай. ;]

Kinghood
04-15-2011, 21:04
Аз бях на журналистика, просто така ми скимна и реших да пробвам без никаква предварителна подготовка. Е, резултатите излязоха и съм приет, нооо истината е, че стремежът ми е към Правото, таа в идната Неделя съм на История, а Литературата я пропуснах, нарочно.

Yoana
04-16-2011, 10:09
Аз бях на журналистика, просто така ми скимна и реших да пробвам без никаква предварителна подготовка. Е, резултатите излязоха и съм приет, нооо истината е, че стремежът ми е към Правото, таа в идната Неделя съм на История, а Литературата я пропуснах, нарочно.
Колко изкара на изпита? Ако не е проблем да кажеш тук. Питам, защото казваш, че си отишъл без някакви специална подготовка, а пък виждам от форума на унито, че има много 2ки на хора, които са се готвили. Иначе аз ходих на изпита по математика. За кой изпит имаш въпроси?

pitfall
04-16-2011, 12:16
аз утре съм на изпит по история, надявам се да се справя, теб какво те интересува?

Kinghood
04-16-2011, 18:19
Едно 4.38 ми се явява в сайта. Това значи, че единия ми е писал 4.50, а другия 4.25 и става далаверката. Борбата при момчетата е била за около 3 и нещо. Дам, бая са ги порязали, но според мен точно темата за мол-а си я пишеш от обща култура. Аз също съм утре на история и желая успех на всички! :)