View Full Version : Предварителни СУ
ralichka1992
04-15-2011, 16:37
Трябва ми някой който ТАЗИ година е бил на някакъв предварителен изпит в СУ . Просто искам да попитам нещо :) Ще се радвам ако се намери все някой :) Моля Ви пишете ми не лично,важно и спешно ми е !
Благадаря предварително !
Бях на предварителен в СУ по български. Ако мога да ти помогна с нещо, питай. ;]
Kinghood
04-15-2011, 21:04
Аз бях на журналистика, просто така ми скимна и реших да пробвам без никаква предварителна подготовка. Е, резултатите излязоха и съм приет, нооо истината е, че стремежът ми е към Правото, таа в идната Неделя съм на История, а Литературата я пропуснах, нарочно.
Аз бях на журналистика, просто така ми скимна и реших да пробвам без никаква предварителна подготовка. Е, резултатите излязоха и съм приет, нооо истината е, че стремежът ми е към Правото, таа в идната Неделя съм на История, а Литературата я пропуснах, нарочно.
Колко изкара на изпита? Ако не е проблем да кажеш тук. Питам, защото казваш, че си отишъл без някакви специална подготовка, а пък виждам от форума на унито, че има много 2ки на хора, които са се готвили. Иначе аз ходих на изпита по математика. За кой изпит имаш въпроси?
аз утре съм на изпит по история, надявам се да се справя, теб какво те интересува?
Kinghood
04-16-2011, 18:19
Едно 4.38 ми се явява в сайта. Това значи, че единия ми е писал 4.50, а другия 4.25 и става далаверката. Борбата при момчетата е била за около 3 и нещо. Дам, бая са ги порязали, но според мен точно темата за мол-а си я пишеш от обща култура. Аз също съм утре на история и желая успех на всички! :)