View Full Version : Набор 92, готови ли сте?
Remixa92
04-15-2011, 17:35
Всички абитуриенти и абитуриентки, които завършвате през 2011г.
Как е настроението? Учите ли или научихте ли по матурите ?
Как се виждате като учещи висше или работещи хора?
Къде ще ви е абитуриентската и екскурзията и как мислите, че ще си изкарате ?
sexa_na_kompleksa
04-16-2011, 07:05
Настроението е съвсем нормално - нито се вълнувам, нито съм тъжна, че завършвам.
Не съм се готвила за матурите, мисля, че знанията от последните 5 години са ми достатъчни.
Ще уча и ще работя.
За екскурзия нищо не сме говорили, едва ли ще ходим някъде. А иначе балът мисля, че ще си го изкарам добре.
настроението е на 6 :grin: Аз се вълнувам май повече за изпитите, отколкото за изпращане/бал... И тяхното време ще дойде. Учих, мислех си, че нищо не знам, ама нищоо, но от последния ми изпит се убедих, че съм на някакво средно ниво и при желание от моя страна на редовната сесия ще си наредя нещата с кандидатстването. Сега трябва да почвам да уча и за матурите.
Вече съм работила, така че няма да е нещо ново за мен, е разбира се ще бъде по-различно. Само не знам как ще съчетавам ученето и работата :?
На екскурзия щяхме да ходим в Пампорово, но се отказахме и вместо това класа ще отидем на някоя вила за 2-3 дни, веднъж ходихме така и си изкарахме супер. А на бала съм убедена, че ще си изкарам супер, защото класа и випуска като цяло са много готини хора и на сбирки на випуска никога не е било скучно :) Ейй поздрав за всички абитуриентии (http://vbox7.com/play:b5143689)
На мен ми е някакво много кофти, че завършвам.
За матурите уча, даже правихме пробни матури и съм горе-долу доволна, но може и по-добре.
В бъдеще се виждам като учаща по-скоро, но може би ще ми се наложи и да работя, за това сега не мисля.
За бала изобщо не съм готова - нямам още нито рокля, нито нищо, на екскурзия няма да ходя с класа (защото е до Турция) .....
и така ... 8-)
StolenBliss
04-16-2011, 14:06
Даа, много е якоо.... :( Аз няма да имам бал. Трябваше тази година да е, нооо не живея в България и тук балове НЯМА..баси :?
iLovePussyJuice
04-16-2011, 14:41
ахахха придавате излишна важност на баловете 8)
Cybershot
04-16-2011, 15:20
+1
darkPaladin
04-16-2011, 16:46
нещо което се случва веднъж в живота винаги е важно
iLovePussyJuice
04-16-2011, 16:57
да, но цялата концепция е доста изкривена
на бала се гледа повече като на модно шоу, от колкото на нещо друго?
прекалено много се преекспонират нещата :)
мога да ти посоча още много неща, които се случват веднъж в живота, но не се организират изпращания, не се купуват роклички, не се наемат коли..
като цяло е някои хора са адски смешни хаха
на бала си безсмъртен:
наел си не-знам-си-ква-кола за 3 часа за 300 лева (примерно не знам как стоят нещата), имаш тежкарски хастюм на световноизвестния дизайнер Парушев (ахахахах), пушиш пури и пиеш уиски (щото е най-тежкарско) в Син Сити 8)
а принципно караш фиестичка за 500 лева (в което нема лошо, не всички имат пари), ходиш с оригинален анцу'г на адидас от битака, пушиш карелия стотак и пиеш домашна ракия, но важното е да си верваш, че иначе си страшен гъзар, а на бала си хванал Господ за шлифера :lol:
King for a day, fool for a lifetime 8)
А госпойците си мислят, че като дадат 1000кинта за рокля и като отидат при професионален гримьор/фризьор ще станат Чарлийз Терон
ахахах е да, ама не :lol:
Cybershot
04-16-2011, 17:11
^
Много добро изказване, правиш се някого, който не си и на дали ще бъдеш.
ъъ само да спомена, че само 1 въпрос на автора е свързан с бала. Не знам защо отново започнахте да спорите за това как абитуриентите възприемат това събитие :-o
iLovePussyJuice
04-16-2011, 17:27
ъъ само да спомена, че само 1 въпрос на автора е свързан с бала. Не знам защо отново започнахте да спорите за това как абитуриентите възприемат това събитие :-oъъ, само да спомена...ти къде се буташ, където не ти е работа? :-o
аз поне изразих мнение, което всъщност е по темата, а твоите писания са излишни.
ъъ само да спомена, че само 1 въпрос на автора е свързан с бала. Не знам защо отново започнахте да спорите за това как абитуриентите възприемат това събитие :-oъъ, само да спомена...ти къде се буташ, където не ти е работа? :-o
аз поне изразих мнение, което всъщност е по темата, а твоите писания са излишни.
спамите излишно - затова се бутам. Има 366666 теми, в които е обсъждан проблемът, по който пишете. Пишете учите ли за изпити, матури и т'ва е! А не в 10 страници да дъвчете този "проблем", като идеята на темата дори не е такава. Няма да говоря повече, извинявам се :)
Cybershot
04-16-2011, 17:36
Има 10 теми, където автора може да си пита въпроса.
iLovePussyJuice
04-16-2011, 17:48
спамите излишно - затова се бутам. Има 366666 теми, в които е обсъждан проблемът, по който пишете. Пишете учите ли за изпити, матури и т'ва е! А не в 10 страници да дъвчете този "проблем", като идеята на темата дори не е такава. Няма да говоря повече, извинявам се :)боли ме к'ура къде и кой е обсъждал проблема...
ако опиташ да се замислиш ще видиш, че ти спамиш излишно...
аз както казах пиша по темата, а ти и ти не знаеш за к'во пишеш изобщо
пиле шарено, кажи каква е идеята на темата? :-o
и изрази някакво мнение...не да пишеш некви безлични глуопсти, които нито са по темата, нито нищо...
къв ти е проблема на тебе?
:-o
Прекратете спора и двамата. Мнения, които са офф топик, няма да бъдат толерирани. Имате си ЛС.
iLovePussyJuice
04-16-2011, 17:57
аз писах по темата, ама госпойцата дойде да си придава важност и така и не изрази позиция, просто написа абсолютно излишни неща, които не касаят темата.
аз й направих забележка, че не пише по темата, след което продължи да ми се обяснява...
сори, ама малко неадекватна намеса от твоя страна :?
ако ще коментирам повече в темата, ще е само в отговор на неща засягащи темата.
Remixa92
04-16-2011, 18:07
Спрете споровете.Другите теми не са като моята, там се питат някви общи работи, как се подготвяте и т.н.Тука се обсъжда главно емоциите около баловете.
ПП:
БАЛ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА В СМЕШНИЯ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.
СВАТБАТА МОЖЕ ДА НЕ Е ЕДНА, НО БАЛА Е САМО ЕДИН ПЪТ.
КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ БАЛА НЕ Е ВАЖЕН, ПРОСТО НЯМА ПАРИ ИЛИ ЖЕЛАНИЕ, ИЛИ ЖЕЛАНИЕ И ПАРИ ДА СИ ГО НАПРАВИ КАКТО ТОЙ ИСКА.
iLovePussyJuice
04-16-2011, 18:16
така ли било, бе?
:lol:
за абсолвентски бал да си чувал?
да не говорим още колко други подобни мероприятия има...чак тръгнал да обяснява, че сватбите са по-маловажни от баловете
може ли да чуем, защо :-o
БАЛ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА В СМЕШНИЯ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.
аз писах по темата, ама госпойцата дойде да си придава важност и така и не изрази позиция, просто написа абсолютно излишни неща, които не касаят темата.
аз й направих забележка, че не пише по темата, след което продължи да ми се обяснява...
сори, ама малко неадекватна намеса от твоя страна :?
ако ще коментирам повече в темата, ще е само в отговор на неща засягащи темата.
Всички те чухме и разбрахме, а в момента ти правиш същото - "продължаваш да се обясняваш" и повтаряш едно нещо сто пъти, което на всичкото отгоре е офф топик и след като изрично казах да спрете. Никой не е малоумен - като напишеш нещо веднъж се предполага, че сме го разбрали, сиреч не е нужно да го повтаряш. Както се надявах и аз, че няма да се налага да се повторям, но уви...
Казвам го за последно - без повече офф топик по темата.
iLovePussyJuice
04-16-2011, 19:01
ами ако има оффтопик
едитваш посответе, които не са по темата.
пишеш, че са офф и се приключва.
затова казвам, че ти е неадекватна намесата :)
последния ти пост също е излишен
по темата:
не съм учил за изпити, на ПДЗИ по бел имам 5
ще си изкарам добре на бала 8)
Едит:
Хайде да не ми обясняваш дали ми е адекватна или не намесата.
Но понеже виждам, че не ти е ясно, ще ти обясня...
Всички хора от екипа на форума - модератори и администратори - имаме правото на технични включвания, които са офф топик, но целят да върнат темата обратно в релсите. Абсолютно мое право на избор е дали да ти пиша в поста или да напиша отделен, насочен и към двамата. Така че може да го караш по-леко с оценките следващия път, когато нещо не ти е 100% ясно.
амк933
Еми взех си всичко за бала, само тярбва да си взема нещо за изпращането... въобще не ми се занимава, но трябва. 8-)
За матурите си уча, на пробната по Български език и литература изкарах 4,70, а по география изкарах 5.30. Толкова ми стига, а и аз не се боря за диплома. Иначе предимно уча за кандидат-студентските изпити.
На бала ще бъде готино, предполагам и се надявам да си изкарам хубаво.
А на екскурзия ще ходим в Банско. :)
darkPaladin
04-17-2011, 07:28
мога да ти посоча още много неща, които се случват веднъж в живота, но не се организират изпращания, не се купуват роклички, не се наемат коли..
на бала си безсмъртен:
наел си не-знам-си-ква-кола за 3 часа за 300 лева (примерно не знам как стоят нещата), имаш тежкарски хастюм на световноизвестния дизайнер Парушев (ахахахах), пушиш пури и пиеш уиски (щото е най-тежкарско) в Син Сити 8)
а принципно караш фиестичка за 500 лева (в което нема лошо, не всички имат пари), ходиш с оригинален анцу'г на адидас от битака, пушиш карелия стотак и пиеш домашна ракия, но важното е да си верваш, че иначе си страшен гъзар, а на бала си хванал Господ за шлифера :lol:
А госпойците си мислят, че като дадат 1000кинта за рокля и като отидат при професионален гримьор/фризьор ще станат Чарлийз Терон
демек на твоя бал няма ходиш или ако идеш ще е с къси панталонки от битака
това което написа си е лично твое мнение което е много грешно
SlowDownBaby
04-17-2011, 18:27
Aз пък напълно подкрепям iLovePussyJuice.Бала е една голяма глупост,но щом имате излишни пари за даване. ( И аз ще ходя,но само за да съм с приятеля ми на хотел,дори няма и да съм с класа )
Та по темата,уж да не е офф топик.
Въобще не се вълнувам,дори нямам желание да ходя.За матурите уча,само ме притесняват изпитите за ВСУ,но ще се оправя все някак.Иначе съм си купила всичко,само още една рокля ми трябва за изпращането ( по обикновенна ест ) и съм готова.
П.С.: Да се свърши веднъж за винаги,че аман.... :?
vagarious
04-17-2011, 19:28
Мда и аз съм почти готова,но имаше още 2 неща,които да допълнят картинките и айде .. няма да се занимавам повече.То ми писна! :x
За матури мнооого малко съм чела,а и така като се гледам - я седна,я не. :?
На бала и аз мисля, че ще си изкараме страхотно, а "екскурзията" ще ни е традиционната - до Слънчев бряг.
И .. то това е.
Междудругото след един месец по това време МОЖЕ БИ ще обсъждаме впечатленията си от матурата по БЕЛ. хах.
САМО 1 МЕСЕЦ! :shock:
xWandereRx
04-17-2011, 21:31
за бала съм си купила почти всичко
на екскурзия няма да ходя, чакам само да мине бала и да не ги видя повече... хД
на пробните матури се представих добре (5; 5.50), обаче от тогава не съм чела нищичко, подготвях се за предварителни изпити, ама се изложих яко (3 и 4)
сега почвам пак яко учене за матури и послее пак за редовните изпити :?
SlowDownBaby
04-18-2011, 08:12
Мда и аз съм почти готова,но имаше още 2 неща,които да допълнят картинките и айде .. няма да се занимавам повече.То ми писна! :x
На бала и аз мисля, че ще си изкараме страхотно, а "екскурзията" ще ни е традиционната - до Слънчев бряг.
И .. то това е.
Междудругото след един месец по това време МОЖЕ БИ ще обсъждаме впечатленията си от матурата по БЕЛ. хах.
Казваш традиционната до Слънчев бряг ? Да не би да си от Бургас xD защото до колкото знам,само на Бургас им е традиция да ходят там.
Аз иначе много исках да отида в Турция,но никой от класа няма да ходи,пък и нямам паспорт. :(
vagarious
04-18-2011, 10:05
И .. то това е.
Казваш традиционната до Слънчев бряг ? Да не би да си от Бургас xD защото до колкото знам,само на Бургас им е традиция да ходят там.
Аз иначе много исках да отида в Турция,но никой от класа няма да ходи,пък и нямам паспорт. :(
Мне, от Плевен.
:)
iLovePussyJuice
04-18-2011, 21:10
на бала си безсмъртен:
демек на твоя бал няма ходиш или ако идеш ще е с къси панталонки от битака
това което написа си е лично твое мнение което е много грешнодемек, нищо не си разбрал :lol:
пък и не бях споменавал нищо за себе си в случая
ще ходя на бала си, просто не се филмирам излишно и на всичкото отгоре пак ще си направя кефа :)
на пробните матури се представих добре (5; 5.50), обаче от тогава не съм чела нищичко, подготвях се за предварителни изпити, ама се изложих яко (3 и 4)
Не че нещо ,но 3 и 4 е ужасно малко :shock: :shock:
пт-готова съм ,но повече ме интересуват матурите,а не балът
xWandereRx
04-19-2011, 18:40
Не че нещо ,но 3 и 4 е ужасно малко :shock: :shock:
пт-готова съм ,но повече ме интересуват матурите,а не балът
знам, юли пак 8-)
за бала всичко е точно ама тези матури нещо ме притесняват ;д
iLovePussyJuice
04-22-2011, 23:19
^ споко, лесни са...ше ги изкараш 8)
SlowDownBaby
04-23-2011, 06:59
Мен пък честно казано матурата по БЕЛ не ме притеснява.То половината тест би трябвало да си го знаем от обща култура.
Повече ме тревожи втората матура,предполагам и при вас е така.Все пак това не е контролна по география или математика ( всеки каквото си е избрал нали ).
TeCHo0o0
04-26-2011, 22:51
Абе някой от Пловдив, който живее там или си е купувал костюм оттам, да ми препоръча някой магазин или модна къща.Само искам малко ориентация, че съм от Хасково и да не си губя времето с търсене :). Благодаря предварително!
Kinghood
05-01-2011, 18:51
На пробната матура изкарах 5.93 :grin: Дано имам същия успех и на реалната. За бала вчера си купих обуща, а за костюмчето има още малко време да стопя някое друго килце :D . Не е важно (поне според мен) с каква кола ще бъдеш, с дрехи от 2 или 3 хиляди и дали ще пиеш Синия Джони. Въпроса е да си изкараш перфектно. Да бъде твоята вечер и да не ти дреме! Амм... не мисля да ходя с кола на абитуриентската, по-скоро с рейса. Естествено рейсчето ще бъде само за мен и ще го напълня с оркестър :D АРЕ АБИТУРЕНТОООООООООООООО.. сори не се сдържах :D