PDA

View Full Version : Какво да правя?? :(

darkness848
04-15-2011, 18:13
Здравейте, изправена съм пред една доста неприятна дилема. :( Кой от двамата да избера???
Ще започна от самото начало, за да си дойде всичко на мястото...
Живея в Испания... Преди две години, два месеца преди да дойда на Испания за първи път, бях с едно момче.... Може да се каже момчето на живота ми... Когато правехме точно два месеца-вече пътувах към летището...
Така бяхме само два месеца заедно (най-добрите които някога съм изживявала)... Една година бях в Испания и лятото отново се срещнахме... През тази година бяхме разделени и никой друг не ни интересуваше и от моя и от негова страна...
Лятото на 2010 бяхме за две седмици заедно, по цял ден и всичко мина като в сън. Имахме чувството, че никога не сме се разделяли...
Тази година отново ще бъдем заедно... И честно казано е страшно трудно така... :( Но аз го обичам страшно много... Прекалено много... Опитвала съм се да го забравя, но не мога... :( Готова съм на всичко за него... Готова съм да чакам колкото трябва, за да бъдем отново заедно...
Тук наскоро срещнах едно момче и с него си пишехме, говорехме и т.н. имаме общи интереси... И е наистина добър приятел... Само където той явно ме е харесал иии вчера ми се обясни в любов... И така нещата се объркват още повече... Предложи ми да тръгнем..
Аз не съм сигурна много в чувствата ми към него. Плюс това, когато си отида на България всичко ще трябва да приключи... Не знам какво да правя... Има ли смисъл да продължавам с моя приятел (така сме вече 2 години) или да се опитам да дам шанс на това момче....
Просто, не мога да си представя бъдещето без момчето, което толкова обичам...
Не съм сигурна какво изпитвам към другото... Дали са само приятелски чувства или....
Ако сте били в подобна ситуация пишете какво сте направили или как е най-добре да се постъпи...
Не искам да го загубя като приятел просто... Но не съм сигурна, че го обичам колкото трябва... Не повече от приятеля ми със сигурност...

catyyyy
04-15-2011, 18:43
Не можеш да бъдеш сигурна,дали това момче от България не е с други,докато ти си там в Испания.Никой не те държи на въже,да не поглеждаш други.Според мен е трудно да се подръжат подобни връзки на 6000км да се виждате един път годишно за две седмици и т.н. Според мен трябва да обърнеш внимание на новото момче.Щом се чудиш дали изпитваш към него,то определено има нещо.Току виж се получи нещо по хубаво и от преди!

darkness848
04-15-2011, 19:39
Да, но... Ох.. Имам чувството, че ако тръгна с това момче от тук... Ще предам другото в България... (Да го наречем А, а това от Испания Б)
Просто... Никога не съм се чувствала така преди... Обичам го страшно много... И мисля, че ако тръгна с Б, после няма да мога да погледна А в очите... :(
Мразя такива ситуаци...

bratignat
04-15-2011, 19:52
Здравейте, изправена съм пред една доста неприятна дилема. :( Кой от двамата да избера???
Живея в Испания... Преди две години, два месеца преди да дойда на Испания за първи път, бях с едно момче.... Може да се каже момчето на живота ми... Когато правехме точно два месеца-вече пътувах към летището...
Така бяхме само два месеца заедно (най-добрите които някога съм изживявала)... Една година бях в Испания и лятото отново се срещнахме... През тази година бяхме разделени и никой друг не ни интересуваше и от моя и от негова страна...
Лятото на 2010 бяхме за две седмици заедно, по цял ден и всичко мина като в сън. Имахме чувството, че никога не сме се разделяли...
Тази година отново ще бъдем заедно... И честно казано е страшно трудно така... :( Но аз го обичам страшно много... Прекалено много... Опитвала съм се да го забравя, но не мога... :( Готова съм на всичко за него... Готова съм да чакам колкото трябва, за да бъдем отново заедно...
Тук наскоро срещнах едно момче и с него си пишехме, говорехме и т.н. имаме общи интереси... И е наистина добър приятел... Само където той явно ме е харесал иии вчера ми се обясни в любов... И така нещата се объркват още повече... Предложи ми да тръгнем..
Аз не съм сигурна много в чувствата ми към него. Плюс това, когато си отида на България всичко ще трябва да приключи... Не знам какво да правя... Има ли смисъл да продължавам с моя приятел (така сме вече 2 години) или да се опитам да дам шанс на това момче....
Не съм сигурна какво изпитвам към другото... Дали са само приятелски чувства или....
Ако сте били в подобна ситуация пишете какво сте направили или как е най-добре да се постъпи...
Не искам да го загубя като приятел просто... Но не съм сигурна, че го обичам колкото трябва... Не повече от приятеля ми със сигурност...

Не се връзва твърдението "бих го чакала колкото трябва" с "кого да избера?". Сещаш ли се? По-скоро търсиш оправдание или утешение за желанието ти да бъдеш с този, който наскоро ти се е обяснил.

ByK
04-15-2011, 20:31
2 години не са никак малко време, делящите ви километри също. Напълно си зависи от теб дали ще имаш сили да продължиш подобна връзка, дали ще издържиш психически и т.н.
Иначе моят съвет е по-добре да дадеш някакъв шанс на новото момче, щом казваш, че имате взаимни интереси, разбирате се, допадате си. :) Но запомни, ако предприемеш нова връзка, първо забрави въпросното момче, за да не нараняваш вбъдеще новия си приятел.

concordia
04-16-2011, 12:17

Трудно положение....

Съвет: не предприемай нищо. Фактът, че втория ти се е обяснил не означава, че трябва да се хвърлиш в прегръдките му. Ти си сигурна в чувствата си към първия; не се раздвоявай.

Нямаш никакво емоционално задължение към втория.

Не слушай онези, които ти говорят, че първия вече ти е изневерил. Става така, но ти нямаш основание да го твърдиш.

Говори със своя приятел и решете какво да правите. Сподели и с родителите си и поискай помощ. Не се знае колко сте годишни, но това положение трябва да се реши най-много до година-година и половина. Иначе става нелепо.

Той не може ли да дойде да учи в Испания?

No te dejes llevar por la presi

VaMpiRKaTaaa
04-16-2011, 18:31
На първо място,ако беше сигурна в чувствата си към момчето,което уж обичаш,нямаше да имаш колебания дали да тръгнеш с друг.

wallmart
07-25-2011, 00:55
На мене работата ми е да се появявам в темите с любовни истории без развръзка. Е какво стана?