View Full Version : Как да си осиновим дете?
aLLeyes0nME
04-15-2011, 19:45
С майка ми сме много навити да си осиновим дете от Япония.. след бедствията там сигурно има много деца останали без родители .. та някой ако знае как може да стане това ? Има ли някакъв сайт.. за одобряване или нещо такова .. ?
осиновяване на дете в сайт ?! Има агенции за тази работа ..и осиновяването не става така ,не може да си решиш ,че искаш да осиновиш дете и да го направиш ,а замислихте ли се дали ще се справите ?
Greennight
04-15-2011, 20:37
Хахахах,тва да не ти е осиновяване на бездомно куче,бе мен ? Тва е човек!Осиновяването в БГ отнема месеци и вклчва непрекъснати срещи и разговори между осиновителите и детето,както и подисването на хиляди декларации...С японче нещата ще са 10х по-труди,ако не и невъзможни,щото не знае езика и е от друга държава(континент).
П.П не мога да разбера,какво всички сте се загрижили за Япония,като се има в предвид,че дори да преживеят още 1 такова бедствие,пак ще са 100 пъти по-напред от нас!
Уууф, винаги трябва да ни е жал за някой.... Тез японци ебаха майката на света с техния велик "мозък"
Я си седи на гъза. И тази "новина" скоро ще мине и никой няма да си спомня за тва...
SlowDownBaby
04-18-2011, 07:26
Уууф, винаги трябва да ни е жал за някой.... Тез японци ебаха майката на света с техния велик "мозък"
Я си седи на гъза. И тази "новина" скоро ще мине и никой няма да си спомня за тва...
Напълно подкрепям ! Като толкова имате зор да осиновите,ми вземете някое българче бе,те нямат ли нужда от помощ .......... Японците сами да се оправят,все едно ако ние бяхме на тяхно място,щяха да направят нещо по въпроса.
TheBeliever
04-18-2011, 08:09
Сайт? Ти сериозно ли? И като колет ли мислиш, че ще ви го пратят?
Трябва да се свържите с тяхна агенция по осиновяването и да минете през тонове бумащина, но вероятността да ви разрешат е минимална. Пък и както казаха по-горе защо не осиновите българче? Нима те не заслужават да им се помогне?
darkness848
04-18-2011, 08:46
Хей, не бъдете такива егоисти... :D Искали да помогнат на японче... Ами, ако могат да му помогнат...
Както казаха съфорумниците по-горе, процедурата е доста сложна, а шанса минимален... През сайт не мисля, че ще стане... :?
Пък и... сега вече и аз съм съгласна с другите... Мисля, че ще е по-добре да осиновине българче... Все пак си е от България... Пък и те са толкова много... След време японците ще се оправят, ще се осиновят от хора по целия свят, а българчетата... Едва ли... Но, все пак вие си решавате. :)
а колко българчета има по домовете знаеш ли, ходила ли си? Красиви, белички, със сини очи и руси коси. И говорят на български. И търсят някой да ги прегърне, да ги успокои, да ги заведе 'у дома'.
А те ще ми осиновяват китайче. Нищо против нямам разбира се, но исках да си кажа мнението. ;)