Влез

View Full Version : Моля за съвет

veronica45
04-15-2011, 20:30
Здравейте.Преди няколко години претърпях катастрофа,в следствие на която левият ми крак спре да расте и в момента е с 15 сантиметра по-къс от десния и е парализиран.Придвижвам се с патерици и левият ми крак се люлее над земята.Понеже е по-малък не мога да нося същата обувка като на десния,а нямам големи финансови възможности да си купувам различни размери за двата крака.Според вас дали е подходящо да обувам обувка само на десния крак,а левия да е обут само в чорапогащник,и без това не докосва земята.Моля за мненията ви.

Immortalbeloved
04-15-2011, 20:40
Ами да, не се притеснявай :) Щом няма как да се изцапаш, няма нищо лошо да си както каза само с чорап.. така дори мисля, че ще е по - удобно. :)

veronica45
04-15-2011, 21:13
Пробвала съм да нося по-малък размер обувка,но от тежестта и кракът ми се люлее много,но когато съм без обувка в училище постоянно ме питат къде ми е обувката и на мен ми става неудобно.

Immortalbeloved
04-15-2011, 21:21
Пробвала съм да нося по-малък размер обувка,но от тежестта и кракът ми се люлее много,но когато съм без обувка в училище постоянно ме питат къде ми е обувката и на мен ми става неудобно.
Просто им кажи, че така ти е по - удобно и се чувстваш по - добре. Дори може и на тях да обясниш това, което каза и тук. Мисля, че ще се отнесат с разбиране и няма да те питат повече. :)

veronica45
04-15-2011, 22:08
Благодаря ти много.Така и ще направя.

natalia1234
04-15-2011, 23:06
Съгласна съм с Immortalbeloved,имам приятелка със същия проблем като теб и тя никога не носи обувка на късия си крак.Обува си само чорапогащи или силиконови чорапи,а през зимата си слага една цвичка от тези,с които играехме физическо до трети клас,тъкмо и става на малкия крак.Давай смело и не се притеснявай от никой.

veronica45
04-16-2011, 01:10
През зимата майка ми ме караше да обувам един плетен тарлък като излизам,но мен ме беше срам и след като излезех го свалях и го слагах преди да се прибера.Ако имате някакви идеи какво да обувам зимата пишете.

GregoryHouse
04-16-2011, 07:41
Темата е фейк, автора пише и си отговаря сам от 2ри акаунт. Natalia и veronika са един и същи човек.