PDA

View Full Version : момчето което харесвам

porcelandoll
04-15-2011, 22:25
Харесвам едно момче много от одавна след като се запознахме той ми беше поискал приятелство в facebook след това започнахме да си пишем той започна да ме поздравява с песни казваше ми колко съм красива и т.н. но тези неща ми ги написа след като се опознахме след това той ми каза да излезем аз се съгласих но в последния момент му изникна нещо след това ме покани на мач времето не беше хубаво и пак се отложи , а сега спря да ми пише нито да ме сръчква , дали е прекалено срамежлив или изобщо не ме харесва ?? :(

TheNewReligion
04-15-2011, 22:42
Ооо, щом е спрял да те сръчква, значи работата отива на много зле...

interista8
04-15-2011, 22:47
Ако ти каже, че е нямал нет или му е гръмнало захранването ИЗОБЩО НЕ МУ ВЯРВАЙ !!!

roninko
04-16-2011, 07:52
Ами пиши му ти, щом като той не ти пише

porcelandoll
04-16-2011, 08:06
Оо той има нет всяка вечер влиза , преди време пак спря да ме сръчква но когато се видяхме той реши да ме изпрати до вкъщи и тогава почна пак да ме сръчква но вече не знам какво да си мисля !!

porcelandoll
04-16-2011, 08:08
а не искам да му пиша защото аз пиша почти винаги и мисля , че съм досадна макар , че ми е казвал ,че му е много приятно да си пишем ..

dydinka11
04-16-2011, 08:26
Ооо, щом е спрял да те сръчква, значи работата отива на много зле...

:razz: +

Cucko0
04-16-2011, 08:35
загубил е интерес

porcelandoll
04-16-2011, 08:49
значи да разбирам , че не ме харесва и няма нищо да се получи ?

Cucko0
04-16-2011, 09:09
питай го ние от къде да знаем какво мисли той .

concordia
04-16-2011, 09:22
Харесвам едно момче много от одавна след като се запознахме той ми беше поискал приятелство в facebook след това започнахме да си пишем той започна да ме поздравява с песни казваше ми колко съм красива и т.н. но тези неща ми ги написа след като се опознахме след това той ми каза да излезем аз се съгласих но в последния момент му изникна нещо след това ме покани на мач времето не беше хубаво и пак се отложи , а сега спря да ми пише нито да ме сръчква , дали е прекалено срамежлив или изобщо не ме харесва ?? :(

Може да се късаш вътрешно, не прави нищо. Ако иска, ще дойде, ако ли не - не го гони, защото така пак ще го загубиш накрая, но с много повече жертви от твоя страна.

При всички положения, фактът че ти е говорил такива неща, а сега мълчи като риба съвсем не говори в негова полза и би трябвало да те накара да се замислиш що за човек е. Най-малкото би трябвало да се изясни, каквото и да му струва.

Поздрав,

Конкордия

porcelandoll
04-16-2011, 09:38
благодаря ти много ме накара да се замисля и наистина е така !! :-)
а на Cucko0 искам да кажа , че нали затова е този сайт , за да пишем проблемите си и това което ни вълнува и хората да ни помагат ;)) я се замисли ако беше твоя тема обаче ще искаш положителни отговори и не отворки да развиват теории :))

Cucko0
04-17-2011, 09:08
ако темата беше моя нямаше да искам положителни отговори ,а реални !

mayaaa
04-17-2011, 09:43
Ами пиши му ти, щом като той не ти пише
+

XxInn0cencexX
04-17-2011, 12:34
Може просто момчето вече да не се интересува от теб ,времето ще покаже .. Недей да му пишеш и ти,не ставай досадна !

britzy
04-17-2011, 14:38
КАк се печели и губи интерес в интернет? :-o :-o Просто може да е зает,да не му се е занимавало в конкретния момент .И не го питай защо прави така-отстрани изглежда все едно си най-голямата досадница и лигла на света-по-добре само му го намекни,р'ш ли?

MuuSiiiCLooVeerr
04-17-2011, 15:09
извинявай .. но може ли да ми кажеш как по точно се запознахте .. и сега по темата ... мисля ,че те харесва !! :) :) :)