Влез

View Full Version : Пръстен на настроението

SexyBitch
04-16-2011, 14:20
Купих си такъв пръстен от индийския магазин "Лока(х)" . Някой има ли такъв и ще ми каже ли дали е доволен, или мисли, че е поредния боклук :-)

FuckingFreak
04-16-2011, 14:23
А за какво ти е всъщност? Да не би да не можеш да разпознаеш кога си тъжна/щастлива/ядосана/нервна и т.н.? Според мен е поредния боклук..

Аз имам пръстен който се променя в зависимост от температурата, но си е точен, в смисъл на около 36-37 е синьо-лилав, на по-студено става зелен, червен, жълт, оранжев, светлосин и всякакви нюанси на изброените цветове. Но вече не го нося, тъй като ми е от преди доста години, а и го смятам за пълен кич..

SexyBitch
04-16-2011, 14:29
А за какво ти е всъщност? Да не би да не можеш да разпознаеш кога си тъжна/щастлива/ядосана/нервна и т.н.? Според мен е поредния боклук..

Аз имам пръстен който се променя в зависимост от температурата, но си е точен, в смисъл на около 36-37 е синьо-лилав, на по-студено става зелен, червен, жълт, оранжев, светлосин и всякакви нюанси на изброените цветове. Но вече не го нося, тъй като ми е от преди доста години, а и го смятам за пълен кич..

ами може би говорим за един и същ ,номоят се променя в зависимост от настроението(поне така пише )казва се "mood ring" :grin:

т.1 moderated by Cucko0 - за пореден път ти казвам да пишеш на КИРИЛИЦА

pitfall
04-16-2011, 14:36
и аз имах такъв в седми клас, после го загубих, променяше си цвета, но така и не разбрах дали е заради настроението ...

Tajnomomiche
04-16-2011, 14:41
заради температурата е ...
аз преди имах гривна

darkness848
04-16-2011, 15:42
И аз имах такъв преди бая години... Оказа се пълен боклук.. 8-)

Djuff
04-16-2011, 17:24
Купих си такъв пръстен от индийския магазин "Лока(х)" . Някой има ли такъв и ще ми каже ли дали е доволен, или мисли, че е поредния боклук :-)
Къде е този магазин?

Fuck0ff
04-16-2011, 20:33
Преди доста години имах такъв.Сменяше си цвета според температурата,а не настроението...много му се радвах в началото :D

shell
04-16-2011, 21:15
отначало е много забавно,ама по едно време ми писна и не му обръщах внимание!от време на време пак си го нося :)

darrie
04-17-2011, 09:08
Пълен боклук. Пръстен на настроението се води, да, но си променя цвета според температурата, не според настроението. :?
А и защо ти е такъв? Ти не знаеш ли дали си щастлива/ядосана/тъжна и пр. или ще проверяваш пръстена, за да разбереш? 8-)

SlowDownBaby
04-17-2011, 09:55
О Боже,момичето просто пита дали сте доволни,а вие само я питате за кво й е ........нямам думи.Като гледам почти всеки е имал такъв,на вас за какво са ви ?
По темата,нямала съм такъв,но и аз бих искала,струва ми се забавно. :D Ако някой знае във Бургас къде да си намеря такъв много ще се радвам.

AliceSw
04-17-2011, 10:12
подариха ми, ама моят не става за нищо...стои си черен, няколко пъти стана зеленикав...добре, че си стои черен, че само така ми харесва

ledenakrasota
04-17-2011, 10:22
А не знаете ли, че когато се ядосате си повишавате температурата? Някой хора се потят. А да не забравяме и за адреналина. Нали се сещате кога се дига? И когато изпитате стрес пръстена става жълт, а при страх е червен ?

Не е никаква глупост. Просто малка забава! :)

Pamaa
04-17-2011, 10:56
Къде е този магазин?
Лока има на Главната в Пловдив :-)

FuckingFreak
04-17-2011, 11:47
А не знаете ли, че когато се ядосате си повишавате температурата? Някой хора се потят. А да не забравяме и за адреналина. Нали се сещате кога се дига? И когато изпитате стрес пръстена става жълт, а при страх е червен ?

моя пък постоянно е син, а как се измерва колко адреналин имаме ?! 8-)

SexyBitch
04-17-2011, 12:26

моя пък постоянно е син, а как се измерва колко адреналин имаме ?! 8-)

И моя почти винаги е син или лилав :o

Me4encety
04-17-2011, 18:47
А на каква цена е въросния пръстен? :)

suNnykaty96
04-17-2011, 19:01
И аз искам да си взема, само че герданче, еdна приятелка има и е много готино, сменя си цвета, според температурата, настроението..... знам ли... та ако някой знае къде има нещо подобно в София, да пише (:

darrie
04-17-2011, 19:14
О Боже,момичето просто пита дали сте доволни,а вие само я питате за кво й е ........нямам думи.Като гледам почти всеки е имал такъв,на вас за какво са ви ?
По темата,нямала съм такъв,но и аз бих искала,струва ми се забавно. :D Ако някой знае във Бургас къде да си намеря такъв много ще се радвам.

Понеже коментара ти беше относно моето мнение, нека те попитам къде съм казала, че аз съм имала такъв? Именно поради причината, че смятам, че не ми е нужен не съм си купувала такъв пръстен. Иначе в интернет се продава, но ще ти излезе доста по-скъп. Ето сайта, за който знам все пак: http://www.torba.bg/padarak-sveti-valentin/8940-prasten-nastroenie.html

SexyBitch
04-18-2011, 12:19
КВО???? Аз го взех за 4 лв :shock:

Psycho0
04-18-2011, 17:01
Някой да знае къде ги продават в Добрич?

dream1707
04-18-2011, 17:56
Аз имам такъв :D До някъде наистина си променя цвета спрямо настроението.. защото всяко настроение си има своите фактори. Примерно при намокряне (изпотяване в случая) или затопляне се променя.
Аз си го харесвам.. някакъв такъв детски е, но много си ме радва :D Взех си го от борсата тук .. и ми излезе към 4 лева ;р Има си някакви лунички и звездички, които светят в тъмното... бе детска работа, ама си го нося, защото си ме кефи :D

Nappii
04-26-2011, 14:00
Аз си взех днеска. През цялото време докато бях навънка беше черен. Приятелките ми ме гледаха и се смееха, защо и аз незнам. Оказа се, че беше заради това че бях студена. Щом се прибрах и отидох на печката, почна да си мени цвета. Значи по скоро е пръстен на температурата :D :D

Daisy11
04-26-2011, 15:55
Сменя си цвета от топлината...

Djenka
04-26-2011, 16:30
А някой знае ли дали в Русе има такъв магазин? Аз видях подобни, на път бях да си купя, две приятелки имат и се променят, но много малко - от черен само леко позеленява. Мислех си дали да си взема, струмаше два лева. Имаше една сергийка до пощата, даже май още я има, и сероизно си мисля дали да си купя :grin: :D

infected9
04-29-2011, 13:06
Една съученичка има такъв, с някъкви лунички и звездички и сърчица май :D Страното беше, че го даде на около 5 момичета да го пробват и при всяко момиче си сменяше цвета. :D

qwerty7
06-05-2011, 13:57
аз наскоро си взех такъв от същия магазин на ул.Граф Игнатиев!!!и сам доволна от него!!! :grin:

xxKiFlAx
06-05-2011, 14:10
какъв ли цвят ще е при мен :D

RaisedOnRock
06-05-2011, 14:25
Глупости. :lol:

SilverRain
06-05-2011, 16:02
Някой да знае къде ги продават в Добрич?

????

Josefinne
06-05-2011, 16:19
Аз си взех днеска. През цялото време докато бях навънка беше черен. Приятелките ми ме гледаха и се смееха, защо и аз незнам. Оказа се, че беше заради това че бях студена. Щом се прибрах и отидох на печката, почна да си мени цвета. Значи по скоро е пръстен на температурата :D :D

Печка о.О
Звучи забавно тоя пръстен 8-)

Exothermic
06-05-2011, 17:00
Имам такъв, но се променя от температурата.
Имах подобен като малка и като видях, че пак продават такъв
си взех за спомен, а и става в много сладък лилав цвят.

Спомням си, че преди продаваха лентови термометри на същия принцип.
Долепяха се до челото и според цветовата скала се
разбираше дали имаш висока, ниска или нормална температура. :D

galena97
06-05-2011, 17:57
И аз искам да си взема, само че герданче, еdна приятелка има и е много готино, сменя си цвета, според температурата, настроението..... знам ли... та ако някой знае къде има нещо подобно в София, да пише (:
дамм и аз .. досега не съм виждала в индийските тук...а може би просто не съм знаела кво точно търся :D ако намеря ще пиша :oops:

qwerty7
06-07-2011, 05:44
А на каква цена е въросния пръстен?
ами аз си го взех за 4лв. !!от магазин "Лока(х)" преди няколко дни и много ми харесва!!!!Всъщност "Лока(х)" е индийски магазин и в София има два такива!!!единият е на ул.Граф Игнатиев 38 а другият е на ул.Екзарх Йосиф 9!!!!....заслужава си да отидете защото има много хубави неща!!!

LostInTheDark12
07-30-2011, 09:58
Как изглежда този от ЛОКАХ? Защото аз имах един такъв пръстен от Америка, но го намокрих и оттогава има цвят на лайно :D ... Та може ли някаква картинка, за да видя какво представлява... 8)

LostInTheDark12
07-30-2011, 10:08
А и между другото сещате ли се, че имаше по аптеките едни картички с черно квадратче, дето като си го сложиш на челото за 10 сек. и ти мери температурата... Не намирам картинки, ама като я задържиш по - дълго, променя цвета си. Минавала е през кафяво, тъмносиньо, зелено, жълто и чак оранжево! :D

albi951
07-30-2011, 10:21
дамм и аз .. досега не съм виждала в индийските тук...а може би просто не съм знаела кво точно търся :D ако намеря ще пиша :oops:
на графа има аз вчера бях там и са намалени на по 2 и 50 само не трябва да се мокрят :D

skilletfan
09-09-2011, 20:28
Някой да има идея в БУргас къде продават :D

SunT
10-20-2011, 16:05
само не трябва да се мокрят :D
Лол, защо?Аз моя го натопих да покажа на баща ми как си променя цвета на студено... Ще му стане ли нещо? #-o Стига де, днес си го купих, тая нищо не каза...

xxxbrokenhearthxxx
11-05-2011, 12:21
Някой знае ли къде във Видин продават такива пръстени? Или поне ме насочете в какви магазини да го търся :lol:

Dagichka
11-05-2011, 12:47
Моят си го взех още началото на лятото от индийски магази на Графа, беше ми много забавно първите дни, сега го нося повече по навик.. :D Ама забелязах че по пръста ми остава като зелена лента от пръстена o.O не знам от какво се получава, ама мисля да го хвърля, китайска му работа за 2,50.. :D

ssweetcandy
01-05-2012, 18:41
А случайно да знаете да ги продават и в Стара Загора ? Благодаря предварително : )

MissHouse
01-06-2012, 09:39
Пълен боклук. Пръстен на настроението се води, да, но си променя цвета според температурата, не според настроението. :?
А и защо ти е такъв? Ти не знаеш ли дали си щастлива/ядосана/тъжна и пр. или ще проверяваш пръстена, за да разбереш? 8-)

абсолютно същото :D

SunT
01-06-2012, 11:22
Лол, защо?Аз моя го натопих да покажа на баща ми как си променя цвета на студено... Ще му стане ли нещо? #-o Стига де, днес си го купих, тая нищо не каза...
Така де, разбрах защо - химикалите вътре се развалят и нищо не става после.
Иначе самия пръстен се окислява, затова е тая зелена лента.

ScarlettS
01-06-2012, 14:20
Аз имам такъв, но това с настроението са глупости. Променя се от температурата. Иначе моя е от един музей във Виена, виждала съм и тук в някакви магазинчета подобни пръстени, но не ми хареса особено самата изработка.

abi hristova
03-14-2012, 17:22
Здравейте, момичета! И аз искам да попитам дали някой знае къде се продават в Стара Загора? И някой от друг град, където продават, навит ли е да ми купи и да ми го прати по пощата? Аз съм много коректна и не бих измамила никого!

Bonbonchencetyy
03-15-2012, 07:53
Аз лично съм доволна от пръстена,взех си го за 3 лева,само дето някой ми го открадна :X

SITYSI
03-15-2012, 17:48
Аз съм много навита да си взема, обаче не мога да търпя пръстени на ръцете си :D
А иначе едни приятелки са ми давали техните пръстени и става един цвят по средата, около него друг и така най-различни :D :D :D Супер якото си е

elzito_971
08-10-2012, 22:40
Аз си купих такъв пръстен днес за 1.20 лв. ясно ми е 4е заради температурата но ми е интересно от какво е .. смисъл става син .. зелен .. лилав .. жълт и черен .. какво трябва да ми е настроението за да си мени така цветовете ?

svetoslava.petkova.58
09-28-2012, 17:51
КВО???? Аз го взех за 4 лв :shock:

Във Град Враца го има в магазин " Всичко по левче " взех го и " работи...променя си световте понякога езелен,понякога син,понякога черен илилав :)

Kaena Smith
09-29-2012, 16:01
Взех си миналата година и си го носех постоянно.Разбира се,променя се според температурата,а не - настроението,дори се казва "пръстен с течни кристали".При мен много често беше черен,заради студените ми ръце и зелен.Гледах да го махам,когато си мия ръцете,но от време на време,не го правех и се появиха няколко малки черни петна.Доколкото знам,има и лакове и не само,които си променят цвета на същия принцип.

http://woman.hotnews.bg/n/lak-na-nastroenieto.3733.html

BrainlessROCKBABY
09-29-2012, 16:10
мен ме плашат :D:D:D:
населяват ги вуду-демони

kitty02
09-29-2012, 17:57
В Левчето го има, за 1 лев :D

Victory^.^
09-29-2012, 19:01
Аз също имам такъв, не е нещо особено.. отначало е много интересно , но омръзва :П моя познаваше настроенията честно :Д