Влез

View Full Version : Връзка !

KaramiteV
04-16-2011, 20:45
Здравейте моля за малко помощ ;]
Проблема е такъв ,че искам да си хвана сериозно гадже с ,което не искам да се чукаме цяла вечер и накрая КЪСАМЕ!
Набелязал съм си 3-4 момичета ,които изпитват нещо към мен и аз към тях но съм най-срамежливия на тоя свят 100% сигурен съм и незнам как да им кажа Да излезнем някъде и нещо такова обаче имам много добро мислене но ще оплескам всичко на първата среща!

Кажете ми няколко съвета как да предложа на момичето да излезе с мен да речем на кафе , на разходка и как да постъпя по нататък.

Моля без тъпи коментари!

TheNewReligion
04-16-2011, 21:13
Ако станеш по-самоуверен, сам ще усетиш кога и как да й предложиш да излезете. Ама ако продължаваш да си пилееш времето...

FuckingFreak
04-16-2011, 21:17
Ако станеш по-самоуверен, сам ще усетиш кога и как да й предложиш да излезете. Ама ако продължаваш да си пилееш времето...

+

Жените не си падат по женчовци , които не знаят да завържат един разговор.. Ако те е толкова срам вземи телефона на някоя или пък скайп, и започни да пишеш съобщения и така се опознай с нея и после я питай например "утре вечер какво ще правиш" и така.. И после като се видите можеш да и направиш и комплимент колко и е хубава косата, ако си е направила прическа, колко хубаво са подчертани очите и, ако има грим, колко добре е изваян силуетът и с тези дрехи, ако са прилепнали, нещо такова..

Deni9688
04-16-2011, 21:26

+1

name9
04-16-2011, 21:33
ми първо покажи че я харесваш ,заговори я , гледай я, питай я за мобилния , кви филми обича ,такива неща.Дори и да заекваш не се панирай ,ами си говори нормално :) след 1 седмица в която си прекарал известно време с нея покани я на кафе.Говори за това което си я питал през седмицата, например тя обича да гледа ''Двама мъже и половина'' Разкажи и за някои забавен епизод.Излушвай я,момичетата мразят когато момчетата се праят на велики.Бъди като приятел за нея на когото може да разчита :smt023

BlueFace
04-16-2011, 22:54
Отпусни се...Какво сложно има в това да изречеш думите "Ходи ли ти се на кафе/кино/разходка/билярд/боулинг?" А като излезете просто не му мисли, притесненията водят само до провал ;)