View Full Version : Кой е поръчвал от този сайт?
gabri3lla
04-17-2011, 13:37
Първо се извинявам за темата, но не знаех къде другаде да попитам.
Харесала съм си няколко чанти в този сайт http://www.chanti-obuvki.com/
Цените им ми изглеждат приемливи, но не знам колко са сериозни всъщност. Та, някой, ако е поръчвал може ли да ми каже дали е доволен от качеството и доставката като цяло?
koshtramba
04-17-2011, 13:59
Не мога да ти помогна, за съжаление, но този сайт ми изглежда доста криминален. :lol:
Наскоро си поръчах чанта от там.Доволна съм от качеството, а с доставката нямаше никакви проблеми.Пък и понеже исках бяла чанта, но точно модела,които си бях харесала го нямаше в този цвят се обадих и ми казаха, че могат да ми я ушият в бяло.Малко закъсня, но всичко беше ок. :)
Ако си си харесала чантите си ги поръчай.Предполагам, че ще я има и отстъпката. :)
gabri3lla
04-17-2011, 15:00
Наскоро си поръчах чанта от там.Доволна съм от качеството, а с доставката нямаше никакви проблеми.Пък и понеже исках бяла чанта, но точно модела,които си бях харесала го нямаше в този цвят се обадих и ми казаха, че могат да ми я ушият в бяло.Малко закъсня, но всичко беше ок. :)
Ако си си харесала чантите си ги поръчай.Предполагам, че ще я има и отстъпката. :)
Ами колко е криминален не знам, но ми прави впечатление, че във фейсбук имат 14.000 почитатели. 8-)
Greshka, благодаря за отговора! А на теб до адрес ли ти я донесоха и 3лв ли беше доставката или ходи до офис на Спиди да си я вземеш? :)
Ами колко е криминален не знам, но ми прави впечатление, че във фейсбук имат 14.000 почитатели. 8-)
Greshka, благодаря за отговора! А на теб до адрес ли ти я донесоха и 3лв ли беше доставката или ходи до офис на Спиди да си я вземеш?
Когато изпращаш поръчката си избираш.Доколкото си спомням до куриерската фирма беше 2лв доставката.На мен на адрес ми я донесоха за 3лв. :) :-)
gabri3lla
04-17-2011, 18:54
Май се навих да пробвам, мерси. :mrgreen: